Jerry Johnson

Re: Jerry Johnson Galatasaray'da(?)

Kerem Bozgeyik' Alıntı:
[quote="Deniz Baskın":1bwcb9vv]Aldıysak süper oyuncu. Rochestie'den hiç bir eksiği yok ama

Bu cümle garip olmamışmı Deniz...Rochestie'den eksiği varsa zaten vat halimize,eksiği yok demek denk sayılabilecek bir oyuncu demek o zaman yine vay halimize...:)

Yanlışmı yazdın yoksa Rochestie'de süper bir oyuncu olarakmı görüyordun?[/quote:1bwcb9vv]
Anlam karışmış sanırım. Şu an gelcek adam Mersin'dekinden çok farklı bi kere tecrübe olarak. Bi kere Rochestie kadar şutu var . Ondan daha iyi savunmacı , daha iyi organizatör ve bu adam da rochestie gibi yürek koyma işini seviyor. Artısı ise fiziği biraz daha iyi ve tercihleri daha iyi. yani bence Rochestie'nin gelebileceği en üst seviyenin biraz daha iyisini aldık şu an. Rochesite daha Avrupa basketbolunu bilmiyor. geldiği takımda kurtar bizi evlat denerek oynatılmış olmasının etkisi de büyük bunda. hatta mahmuti'nin kendisini tercih nedeni büyük ihtimalle kendi elleriyle bu adama şekil vermek istemesi olabilirdi .Şimdi ise istediği şekilde şekillenmiş hazır adamı aldı ki iyi yaptı bence. Ayrıca Jerry Johnson fiziği devasa olmayan çoğu guardı rahat savunur atletizmiyle. benim tek korkum sakatlıktan nasıl döndüğü hatta ben adamı sakat biliyordum hala Yiğit söylemese :)
Bi de üst mesajlarda Dee denmiş ama Dee çok daha savruk jerry'ye göre Dee çıldırtabilirdi Oktay hocayı bunu da düşünmek gerek. Birazdan adam hakkında bildiğim herşeyi yazacağım önce şu kişisel işlerimi hallediyim :)

Gerekli bilgileri yazmışsınız, sezon başı Belçika'dan gelmişti ve sakatlanmıştı. Sakatlıgının izleri, hala var mı yok mu bilemiyoruz,(cok uzun bir sakatlık dönemi geçirdi) bir de Rytas açısından dusunudugumuzde Saras sonrsı Jerry'nin de ayrılmasına izin vermeleri ilginç.(abd'li bir guard bakıyorlar diye biliyorum) Penetresi, hızı iyi aynı zamanda oynatan bir guard ama kalitesi vasat. Belki Rochestie'den daha iyi takımı yönetebilir ama Rochestie kadar sutor skorer değil. Jerry gelirse Rochestie gider bu net. Yalnız transfer seçimlerimiz kötü açıkcası, kabul etmek gerekir. EL patentli diye kendimiz avutmayalım. Kapasite olarak Reno'nun aldıgı Conroy'dan ustun bir oyuncu değil ama stil olarak dogru seçim. (Conroy savruktur, tercihleri sorunludur.)

Bu arada sonuçlar mukemmele yakın gitse de, önemli olan play-off'lar, Beşiktaş'ın klasmanı 1. bitirdiği sezonda Telekom'a elendiğini hatırlatalım. Telekom ve Beşiktaş hamle yaptı, sezon başındaki dagınık görüntüleri bizi yanıltmasın. Bizim dısımızda Fenerbahçe, Efes, Beşiktaş, Banvit, Karşıyaka, Olin Edirne ve Telekom(ya da Antalya) olası play-offa kalacak ekipler gibi gözüküyor. Vidalar sıkıldığında başımız ağrımasın.

Jerry transferi benim adıma çok da onemli, kayda değer değil, Roshestie kalsa da olur, gitse de olur. Jerry gelse de olur ya da uygun tipte vasat başka bir yedek pg de. Jerry ile Tutku'yu sormuş Muzaffer, kesinlikle Tutku'nun yedeği olarak dusunulmuştur, iyi bir şekilde yedeklesin daha ne isteriz zaten. Piyasada pg sıkıntısı var çunku paranız olsa bile istediginiz tarzda ve kalitede oyuncu bulmak çok güç. Bakalım 6. yabancı alınacak mı, yoksa sadece Rochestie -Jerry değişimiyle mi sınırlı kalacağız? Ve uzun aldıgımız takdirde yine vasat bir oyuncu mu alacagız acaba bekleyip görelim. Futbolda da baskette de yabancı tercihlerimiz Anadolu takımı duzeyinde.

Kürşat Turkay' Alıntı:
Keşke uzun alsaydık...Bence Evren-Tutku-Göksenin götürürdü playofflara kadar...

Playoff'larda ne yapacaksın peki?Asıl önemli olan Playoff zaten... :)

Playoff'lar başlamadan bir gün önce müthiş bir oyun kurucu alıp herşeyi çözerizmi diyorsunuz yoksa?

Kerem Bozgeyik' Alıntı:
[quote="Kürşat Turkay":24bmylmc]Keşke uzun alsaydık...Bence Evren-Tutku-Göksenin götürürdü playofflara kadar...

Playoff'larda ne yapacaksın peki?Asıl önemli olan Playoff zaten... :)

Playoff'lar başlamadan bir gün önce müthiş bir oyun kurucu alıp herşeyi çözerizmi diyorsunuz yoksa?[/quote:24bmylmc]
Bence playoffları da götürür bu üçlü ama ben boşta olan çok iyi gözükmeyen (inşallah iyi olur) oyun kurucu yerine uzun arardım..Playofflara kadar deme sebebim bu üçlü bizi belli süre daha idare eder ama uzun sorunu her maç ortaya çıkıyor..

Uzun sorunu hangi maçta ortaya çıkmış?

Neyse bu başlıkta oyuncuyu konuşursak daha iyi olur sanırım, diğer düşünceler için transfer sezonuna lütfen.

Jerry fena oyuncu değildir yahu.En azından Türkiye'den ayrıldıktan sonraki Jerry benimde izlerken tebessüm ettiğim oyunculardandır.

Bizim takımda maç başına 10 sayıyı geçen kaç oyuncu oluyor ki adamın skorer yönü araştırılsın.Şutunu çok geliştirdi ki son 5 maç düşünüldüğünde hiç bir özelliğini Taylor ile kıyaslayıp oyuncuya hakaret etmek istemem.

İyi bir organizatör geldi bence.Tutku'yu iyi şekilde yedekler,kimi maçlarda kendi alıp götürür.Ancak Tutku'dan sonra alınan guardında pasör ve savunma özellikli olması benim aklıma olası pota altı takviyesini getiriyor.

Zira sağlam bir uzunu çok büyük yıldız yapar bu ikili.

Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Gökhan Ay":1x29afda]shipp le shumpert mı tribüne çıkacak hiç sanmam
her maç taylor tribünde o zaman böyle delici bir isme ihtiyacımız vardı ama o zmana tayloruda gönderip neden uzun için yer açılmaz ...[/quote:1x29afda]
Belki JERRY Johnson hamlesi başarısız olacak,dikiş tuttamıcak ?
Her şeye karşlık Taylor'u takımda tutmayı düşünüyor Oktay Mahmudi belkide.Jerry takıma katkı sağlarsa Taylor ozaman gider

Mersin'deyken bu adam fare gibiydi yahu, adından da anlaşılacağı üzere :)

Taraftarda iyi bir izlenim bıraktı, şutunun o zaman olmadığı doğrudur ama gerçekten çok hızlı :)

Jerry'nin halihazırdaki en buyuk riski sakatlık sonrası durumu bu yuzden taylor takımda bir sure daha tutulur ve iyi olan kalır öteki gider. Belçika'da güzel bir sezon geçirmiş ve L.Rytas'la transfer olarak ödülünü almış ama geçirdigi uzun süreli sakatlık nasıl bir tahribata yol açmıştır bilemiyoruz, hani sene başında almış olsak neyse de sakatlık sonrası, EL'de yoluna devam eden Rytas'ın sözleşmesini fesh etmesi soru işaretini getiriyor. Denemeden sahada görmeden belli olmaz bu işler.

Uzun açıgı var bence, bu durum her maç aynı ağırlıkta ortaya çıkmayabilir o başka mesele. Hayırlısı olsun.

Hayırlı olsun takıma delici biri lazımdı Shippten başka delici oyuncumuz yok.Hoş Shippte fazla delici değil ya neyse :)

Aralik ayinda yeniden parkelere dönen oyuncu Rytas'in 115-82 kazandigi son lig macinda 14 sayi, 4 ribaund, 8 asist ve +25 etkinlik puaniyla macin yildizi oldu.

2006-07 sezonunda Mersin'de oynamış.
29 Maça çıkmış
Toplam Sayısı:328
Sayı Ortalaması:10.93
Asist:3.17
Verimlilik:7,90
SA:78.85
2SY:41.43
3SY:37,01

Oktay hocanın seçimlerine güveniyorum o aldıysa bir bildiği vardır. beğenmediği bir oyuncuyu almaz. hayırlı uğurlu olsun....

Gelen isme ve tahmini maliyeti dikkate alındığında, yönetimin nereye yatırım yapması gerektiğini bilmediğini görüyoruz. Bu sezon futbola yatırım yapsan n´olur yapmasan n´olur...

Neyse, yönetimi aklıma getirip canımı sıkmayım. Mahmuti´ye ve tercihlerine güveniyorum. Eğer verim alacağını düşünmese ya da takımın ahengini bozacağını düşünse bu transfere hiç girişmezdi. Hayırlı olsun.

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
ALINTI; Başka forumdan

video=youtube;H98_wnNkaRk]http://www.youtube.com/watch?v=H98_wnNkaRk
video=youtube;nO6DY93HEW8]http://www.youtube.com/watch?v=nO6DY93HEW8&feature=related

Jerry Johnson videolarda müthiş işler yapıyor. Eğer gerçekten böyle performans gösterirse muazzam bir transfer olur.

Penetre açısından önemli bir transfer olmuş cidden delici oyuncu konusunda eksiğimiz vardı.. 6 yabancı olcaksak bu rotasyonda 3 yabancı uzun olsun isterdim ben. Kanımca Johnson'un durumuna göre Roshestie'nin gidip gitmeyeceği belli olacak. İzleyip göreceğiz bakalım hayırlısı

İnşallah hayırlı olur takımımıza.Ayrıca bende bu saatten sonra yabancı bir uzun alınabileceğini sanmıyorum.

açıkcası oyuncuyu tanımıyorum
benim için tek referans oktay hoca
eğer gerçekten ısırarla istediyse mutlaka bir bildiği vardır hocamızın......

Oyuncu daha henüz imza atmamış, Taylor henüz gönderilmeyecek, kendisi takım bulup gitmek isterse, o zaman gitmesine izin verilecekmiş, ama şimdilik gitmesi sözkonusu değil.

Uzun hamlesi konusunda tek bir seçenek kalıyor, acaba İlkan bir vadede takımamı katılacak?