Re: Jerry Johnson Galatasaray'da(?)
Ziya Darende' Alıntı:
hayal kırıklıgına ugradım. tabiki oyuncuyu cok yakın tanımadan peşin hükümlü olmamak gerekiyor ancak, böyle güzel bir hava yakalanmışken, şampiyonluk kelimesi telafuz edilmeye başlanmışken, ve senin ezeli rakibin yabancı guard tercihini jasikeviciusdan yana kullanıyor iken sen ise jerryden yana kullanıyorsun.
herkes oktay hoca istemişdir diyor, ama oktay hoca jasikevicius veya o levelde bir oyuncu istemezmiydi!! yönetim bizim inandıgımız kadar inansaydı bu takıma, alınan oyuncu bu olmazdı...
İstemezdi!
Zamanında İverson'ı istemeyen Oktay hoca, bence Saras'ı da istemezdi, hoca bu konuda biraz değişik düşünüyor.
Kafasında ki oyuna, plana, oturtamadığı oyuncuyu, ne kadar iyi olursa olsun istemiyor hoca.
Jerry, ile ilgili biraz araştırma yaptım, 1-2 menejer ve scout ile görüştüm, eğer sakatlık sorunu yaşamazsa çok ciddi katkı verebilecek bir oyuncu tanımlaması yapıldı.
Youtube'dan izleyerek, sağlıklı karar vermek zor, ama şunu net görüyoruz, çok iyi penetre ediyor, ayakları çok hızlı ve içeri girdiğinde ne yapacağınıda şaşırmıyor, bunlar benim gördüklerim.
Ayrıca söylenenlere göre, oyun stili Darius'a benziyormuş, Darius'tan artısı daha iyi oyun kurması ve savunmada daha iyi olmasıymış, eksi noktası ise Darius kadar iyi şutu yokmuş.
Enseyi karartmayalım, biz ne isimler gördük hiç oldular Gricek gibi, ne hiçler gördük Sir oldular Baba oldular, Darius baba gibi....