Joshua Ian Shipp

Rolünün hakkını verse de skorer kimliğini unutmuştuk.Öyle böyle atmadı ilk yarı.Şutuna güvenmesi hücumun derinliği açısından önemli.

Geçen seneden beri takımdaki en sevdiğim oyuncu. Geçen sezon da bugün verdiği performansa yakın 1-2 maçını izlemiştik ama benim Shipp'le ilgili en sevdiğim şeyler; çok karakterli olması, atletizmini nasıl kullanacağını çok iyi bilmesi ve her maç %100 mücadele vermesi. Sağolsun var olsun :)

Shipp, baba napmışsın sen öyle ya? Aşk olsun, seyircisiz maçta mı yapılır bu şov :( Shumpert le beraber kız maçlarına gelmen de çok nazik bir davranış, sağol var ol!

Bana göre Efes için Kinsey'ın ne önemi varsa , Shipp'in de bizim için önemi odur.Gerektiğinde savunma sertliği sağlaması gerektiğinde skor yükünü çekmesi bizim için çok önemli.Ben Shipp'in bu işleyen düzenin en önemli ve en gerekli parçası olduğunu düşünüyorum.

Shipp böyle performanslar göstermese bile bu takımın olmazsa olmazıdır saha içinde ona biçilen rolu hep başarı ile yerine getiriyor, böyle performanslar ekstrası oluyor. Shumpert'ten sonra yerli statüsü için en büyük adayım.

Forumdan ne zaman birisi eleştirilirse ertesi maçta bu eleştirilere hemen cevap veriyorlar :) Bu forumu mu okuyorlar yoksa içimizde laf taşıyan mı var ? :)) Not:Nükte olsun diye söylüyorum kimse yanlış anlamasın..

Helal sana Shipp,her zaman böyle şovlar bekliyoruz senden Aslan Parçası..

Fasulyeden 9 sayı, kucağa düşen bir ribaund, yanlışlıkla kendisine verilmesi sonucu bir top çalma tabi ki bir de çembere dahi değmeyen bir şut hücum süresi dolarken el üstünden atılmış olsa da...

Şut ritmini buldu. Biz zaten ondan el üstü üçlük atsın, hücumu sürüklesin demiyoruz ama şans bulduğunda o şutu sokması onu daha değerli kılıyor. İşin diğer tarafında görevini yapıyor zaten.