Furkanla beraber mukemmel oynadi, geldiginden beri hep arkasinda durdum o da yuzumuzu kara cikarmiyor sagolsun her kocun takiminda isteyecegi, her takima lazim cinsten bir oyuncu.
Halen daha Tarence Kinsey'i alsaydık keşke diyorum.
İstaitstiklerini karşılaştırmadım ama bana göre gecen seneye nazaran takıma daha faydalı gibi. Özellikle
hücum kısmında. Ne dersiniz?
Hüseyin, unutma ki hiçbir profesyonel bizden daha fazla Galatasaraylı değildir. En taze örneği ise Arda Turan.
Bu shipp icin Union Olimpia'nin sahasi olan Stoize'nin potalarini Abdi Ipekci'ye tasimak cok uygun olur.. Shipp genelde Sinan Erdem ve Abdi Ipekci'de sut yuzdesi pek iyi degil..Oyuncular icin cemberin sertligi vs aslinda onemli seyler. Mesela Sinan Erdem ve Cibona Zagreb'in salonunun potalarinin cemberleri cok sert..Ayni Ayhan Sahenk gibi.. Abdi Ipekci'de de misafir takimlar cok rahat nedense sayi atiyor..Bizim takimin yinede Abdi Ipekci'de sut yuzdesi iyi..Sinan Erdem'de zor sut giriyor nedense.
Hüseyin, unutma ki hiçbir profesyonel bizden daha fazla Galatasaraylı değildir. En taze örneği ise Arda Turan.