Joshua Ian Shipp

Furkanla beraber mukemmel oynadi, geldiginden beri hep arkasinda durdum o da yuzumuzu kara cikarmiyor sagolsun :) her kocun takiminda isteyecegi, her takima lazim cinsten bir oyuncu.

Sezon başında çok tartışılmışdı forumda kendisini eleştirenlere gerekli cevabı fazlası ile veriyor eleştirenlerin istediğide buydu zaten
aynen devam josh seninle yapıcak çok işimiz var

Sezon devam ederken, hem de takımın başında Oktay Mahmuti gibi bir koç varken, bu kadar keşkeleri takılıp, o olmasaydı, keşke bu adamı almasaydık falan diye cümleler kurmaya lüzum yok.

Erken form tuttuktan sonra bir sıkıntılı dönem yaşayacağımız aşikar bir durumdu, önemli olan buraları nasıl atlatacağımız. Bu dönemde takımı batırıp, oyunculara keşke o olmasaydı, bu olsaydı demeye gerek yok.

İstaitstiklerini karşılaştırmadım ama bana göre gecen seneye nazaran takıma daha faydalı gibi. Özellikle
hücum kısmında. Ne dersiniz?

takımın tökezlediği dönemde bile ayakta kaldı...
en yüksek süre onda, takımın ana mentalitesi olan savunmanın bel kemiği o ama banamısın demeden hermaç bir seviye yukarı çıkarak oynuyor...
Siena deplasmanında isyan ediyor, Hacettepe'de takımın bir önceki mağlubiyetin tesirinden çıkmasına yardım ediyor...
her türlü pis işi sahada yapıyor
ama hala en istenmeyen adam...:)
Shumpert gidebilir, Lakovic gidebilir, Andric gidebilir hatta Tutku da gidebilir ama Shipp giderse kahrolurum...
böyle bir oyuncuyu bir daha bulmamız çok zor...
5-6 senelik sözleşme yapılsın...

birde çok rica ediyorum şu Kinsey'in adını anmayın şurda yahu en az onun kadar iyi bir oyuncu için hatta Galatasaray formasına şampiyonluk getiremediği için ağlayan bir oyuncu için gitsin deyip Galatasaray taraftarına yumruk atıp fare gibi kaçan adama keşke o gelseydi demeyin yani...
başka oyuncu söyleyin bari...
Kinsey ve Galatasaray formasını yan yana düşününce bile ruhum bedenimin içine kusuyor resmen...

Hüseyin, unutma ki hiçbir profesyonel bizden daha fazla Galatasaraylı değildir. En taze örneği ise Arda Turan.

takıma verdiği önem ve koçun oyuncuya verdiği değere göre değişir. biraz da kişilik meselesi tabi. ama shipp ruhuyla bu takıma çok yakışıyor

Bu shipp icin Union Olimpia'nin sahasi olan Stoize'nin potalarini Abdi Ipekci'ye tasimak cok uygun olur.. Shipp genelde Sinan Erdem ve Abdi Ipekci'de sut yuzdesi pek iyi degil..Oyuncular icin cemberin sertligi vs aslinda onemli seyler. Mesela Sinan Erdem ve Cibona Zagreb'in salonunun potalarinin cemberleri cok sert..Ayni Ayhan Sahenk gibi.. Abdi Ipekci'de de misafir takimlar cok rahat nedense sayi atiyor..Bizim takimin yinede Abdi Ipekci'de sut yuzdesi iyi..Sinan Erdem'de zor sut giriyor nedense.

Bu shipp icin Union Olimpia'nin sahasi olan Stoize'nin potalarini Abdi Ipekci'ye tasimak cok uygun olur.. Shipp genelde Sinan Erdem ve Abdi Ipekci'de sut yuzdesi pek iyi degil..Oyuncular icin cemberin sertligi vs aslinda onemli seyler. Mesela Sinan Erdem ve Cibona Zagreb'in salonunun potalarinin cemberleri cok sert..Ayni Ayhan Sahenk gibi.. Abdi Ipekci'de de misafir takimlar cok rahat nedense sayi atiyor..Bizim takimin yinede Abdi Ipekci'de sut yuzdesi iyi..Sinan Erdem'de zor sut giriyor nedense.

Pota sertligi konusunda ayhan sahenk uzerine tanimam :) O potaya duzgun yuzdeli sut bir tek michael ansley atabilmisti sanirim, onun disinda hep dan dun sekmistir (abartiyorum tabiki de)