Kaldırın perdeleri cimbom geliyor!!!

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
özür dilerim yaa.. bana daçka yendi dediler bende ona dayanarak yazdım bunu herkezden özür diliyorum...:) ama zor yenmişler dediğinize göre... biz tahat yenicez..;)
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
ABDİ İPEKÇİYE GELMEYEN FENERLİ OLSUN!!!

Program aciklanmadan bu cumlenin yazilmasi ilginc bir durum yaratmis
Sanirim Bursaspor deplasmani icin Bursa'ya gidecekler de Fenerbahceli olacak ? :muhaha
Isin sakasi bir yana,
perdelerin kaldirilip kaldirilmamasi Efes Pilsen yonetimine bagli. Fenerbahce'ye final serisinde tum salonu veren Efes Pilsen, baskani sozum size -Besiktasli- olmasina ragmen bize surekli bir pota arkasini verip duruyor.
Bakalim Galatasaray'a karsi nasil bir tavir takinacaklar..
 
ömer kardesim,

ben kupa maçı için bursaya gidilmesindense efes maçı için istanbulda kalınması gerektiğini düsünüyorum. yahu takımlar as oyuncularını bile oynatmıyolar kupada.. biz de as taraftarlarımız göndermeyelim dimi :)

p.s: daha onlar büyük başkan diye bagıracak istanbulda daha etkili olur :)
 
Semih Ural' Alıntı:
ömer kardesim,

ben kupa maçı için bursaya gidilmesindense efes maçı için istanbulda kalınması gerektiğini düsünüyorum. yahu takımlar as oyuncularını bile oynatmıyolar kupada.. biz de as taraftarlarımız göndermeyelim dimi :)

p.s: daha onlar büyük başkan diye bagıracak istanbulda daha etkili olur :)

Ben de Galatasarayli olsam,ben de senin gibi dusunurdum.
Bursaspor deplasmani her zaman gelir,nitekim 2-3 hafta sonra onlar gelecekler zaten Istanbul'a, ancak TBL'de her zaman boyle kritik maclari yasayamiyoruz. Hele ki soz konusu liderligi korumak ise.. :)
Bu yonden haklisiniz..

Ben matrak olsun diye,biraz da konuya yazmama sebep olsun diye degisik bir acidan yaklastim ilk postumda. =)
 
Biliyoruz tabii abi onu :) ben genel olarak dedim, yani lig boyunca ilk hedefiniz liderligi korumak olacak, bu da o yolda cok onemli maclardan biri..

Sizin birinci,bizim ikinci olmamiz benim icin gayet ideal. Finale kadar karsilasmamak demek bu siralam. Ki altimizdaki 3 takimin 2'sini ilk yarida yendik ve gorunus o ki yenemedigimizi de ikinci yarinin ilk haftasi yenecegiz. Lig boyle bitecek olursa benim acimdan sorun olmaz yani 8)

Neyse,kendi takimimi katmiyim daha fazla muhabbetin icine,geregi yok hehe.
 
Bu maç tek kelime ile harika olacak.
Takımımız hergeçen gün daha iyi oluyor.
Taraftarımız zaten muhteşem.
Dörtgözle bu maçı bekliyorum.
Herkes formasını giyip atkısını takıp bu maça gitmeli.
Eskiden İsmet Badem'in dediği gibi bir koltuğa iki kişi oturmalı:)))
 
efes pilsenin seyircisi bile var.siteleri de varmis.efesliler.org diye..cok enteresan.bizler hakiki basket seyircisiyiz.futbol seyiricis asla olamayiz gibi yazilari var..uzerinde durulur bu konunun..
 
Serkan KÜÇÜK demiş ki ;

Arkadaşlar bu Salon artık dolucak hınca hınc dolucak! Bu bizlere farz oldu bundan sonra. O gün cümle alem öyle bir taraftar görücek ki basketbol tarihine geçicez!.. Herkes semtindeki mahallesindeki okulundaki Galatasaray aşkıyla yanan tutuşan arkadaşlarını toplasın eşi dostu çağırsın. Bir maçlık okullar asılsın ,işler iptal edilsin ,manitalar ekilsin ,hastalar doktorlara emanet edilsin , aileler evlerinde bırakılsın. Ve herkese bu akşam 18.00 da izleyeceğiniz şovun bir parçası olmaya gidiyorum diye veda edilsin!. Çıkarın artık içinizde Aslanı , o çılgın taraftarı , golu yedikçe ( baskette olabilir ) dahada çıldıran , Rakip oyuncuya "off bu ne ya yenselerde gitseler" dedirtecek kadar bağıran o Aslan çıksın ortaya! Abilerimiz canlarını dişlerine takıyorlar bir şeyler için çabalıyorlar o gün tribünde bizde onların bu çabalarını boşa çıkarmayalım onlar bizim için herşeyi yapıyorlar bizde onlar için susmadan çılgınlar gibi bağıralım ve onları gururlandıralım.!

Nasıl gelirseniz gelin yukardaki yazıdan gelmiyorsanız gaza gelicek başka bir şey düşünün ve o şekilde gelin ama o gün orda 12.000 Full Lpg li ultrAslan görelimde o cümle aleme yeter.
http://www.ultraslan.com/forum dan bir arkadaşın yazısı ben beğendim :) :)
 
Murat İnal' Alıntı:
Her tarafımdan bu maça olan gazı görebiliyorum.Cidden tarihi günlerden biri yaşanıcak sanırım.
Hayde Vira .

en büyük hayallerimden biridir abdi ipekçiye sıgmayan galatasaray taraftarı..
umarım ctesi bu hayalim gercek olur..

bi sonraki hayal.. şampiyonluk kupası.. ama çok uzak geliyo niyeyse bana :S
 
Semih Ural' Alıntı:
[quote="Murat İnal":362hbqwg]Her tarafımdan bu maça olan gazı görebiliyorum.Cidden tarihi günlerden biri yaşanıcak sanırım.
Hayde Vira .

en büyük hayallerimden biridir abdi ipekçiye sıgmayan galatasaray taraftarı..
umarım ctesi bu hayalim gercek olur..

bi sonraki hayal.. şampiyonluk kupası.. ama çok uzak geliyo niyeyse bana :S[/quote:362hbqwg]Ben Galatasaray taraftarının büyüklüğünü hiç unutmadım ama unutan bazı insanlar(önderciğimi kastetmiyorum) tekrardan hatırlayacaklar!!!
Biz olimpiyat stadını, stadın çevresindeki dağları ve ovaları, ikitellinin yollarını, sokaklarını, bayırlarını, caddelerini insan seline boğmuş bir camiayız!!!!
İPEKÇİYİ İSTERSEK DEFALARCA DOLDURURUZ!!!!
 

Üst