G
Guest
Misafir
Bunlar febeş KeremimKerem SEÇER' Alıntı:Yahu bunlar neyin havasını yapıyor..Kaç okula otobüs gönderip taraftar topluyorlar ondan bahsetsinler önce..Yarın maçlarına gidecektim vazgeçtim bunlar havalanmış iyice..

Bunlar febeş KeremimKerem SEÇER' Alıntı:Yahu bunlar neyin havasını yapıyor..Kaç okula otobüs gönderip taraftar topluyorlar ondan bahsetsinler önce..Yarın maçlarına gidecektim vazgeçtim bunlar havalanmış iyice..
Eyüp YILDIZ' Alıntı:http://www.youtube.com/watch?v=LEQkkvxNyNg
Herkes bu videoyu izlemeli!!!
Önder Çiçekoğlu' Alıntı:Şimdi Eyüp aradı 1800 adet bilet kalmış sadece. Herhalde Türkiyede bir basketbol maçı için bir rekor bu maç gününden önce satılan bilet sayısı.
Satılan bilet sayısıÖnder Çiçekoğlu' Alıntı:Şimdi Eyüp aradı 1800 adet bilet kalmış sadece. Herhalde Türkiyede bir basketbol maçı için bir rekor bu maç gününden önce satılan bilet sayısı.
Mükemmel olacak. Abdi İpekçi, Sami Yen'e dönecek...Önder Çiçekoğlu' Alıntı:Şimdi Eyüp aradı 1800 adet bilet kalmış sadece. Herhalde Türkiyede bir basketbol maçı için bir rekor bu maç gününden önce satılan bilet sayısı.
Alper Eren Yıldız' Alıntı:Efesliler kaç kişi olur acaba :roll: Fazla olacaklarını zannetmem..
Saygın AKEL' Alıntı:[quote="Alper Eren Yıldız":33ci2uv1]Efesliler kaç kişi olur acaba :roll: Fazla olacaklarını zannetmem..