Kalise Canaria-Galatasarayımız(Tur bizimdir)

Re: Galatasaray: 99 - Kalise Canaria: 74

hepimizzzzzzz kardeşizzz bu kavgaaaaaaaaa ne diyee oooooooooooooooooooo
cimbom oy oyyyyy oyyyyyyy:D

güzel bi galibiyetti valla.Çok iyi oldu hem takıma hem bize moral oldu..Ama maçı izlerken de içim acımadı değil böyle kapasitesi olan bi takımın ligde yenildiği maçlar aklıma gelince içim kötü oldu ama artık kayıp olmasın.Her avrupa zaferinden sonra artık kayıp yok süper diyoruz tak alpella daçka gibi saçma sapan yenilgiler alıyoruz.Bu arada 4 nisan a kadar Britton un yerine bi oyuncu alırıs inşallah..
 
Re: Galatasaray: 99 - Kalise Canaria: 74

Mustafa Varol Aşıbol' Alıntı:
Uleb Cup resmi sitesindeki rezalete bakın. İstatistik merkezinde GALATASARAY Café Crown ismi manasız bir şekilde GALA olarak yazlmış. :mad:... http://www.ulebcup.com/ulebcup/competition/statistics/individual/average?ctl02_ctl00_ddlCategories=0
Son 16'ların istatistiklerine göre Christopher Owens,
Oyuna katkıda 34.00 ile 2.sırada
Saha içi isabeti 12.00 ile 1.sırada
2 sayı atıcıları içinde 11.00 ile 1. sırada...

Mustafa abi, beni de deli ediyor o GALA yazısı ama sezonun başından beri hep öyle o bu arada ranking de preston 1. Owens 2.:D:D
 
Re: ULEB CUP 3.Turdaki Rakip: Kalise Gran Canaria

Emre Yuksel' Alıntı:
Onur maçı izledin.. Sen söyle bakalım.. Allah kime akıl vermedi :) Bize mi, gelmesine bir engel yokken gelmeyenlere mi ?

Cenk e verilen mesajı biz de aldık tribünde.. Benim aldığım mesaj " sen sadace Uleb maçlarını oynayıp, ligde yatamazsın, Galatasaray ı kendi çıkarlarına alet edemezsin " oldu.. Süper karar.. Cenk her maça aynı ciddiyetle çıkana kadar otursun benchte..

Bence kim daha iyi Galatasaraylı tartışması yersiz.. Kapak olsun demek de yanlış lakin şöyle bir şey var.. Bu forumda yazan arkadaşların yaş ortalaması çok yüksek değil.. Özellikle her maçtan sonra isyan edenlere bakıyorum 15-16 yaş.. Kimseden iyi Galatasaraylı değilim.. Kimseye Galatasaraylılığı öğretecek değilim ama bu kardeşleri biraz daha sakin ve vefalı olmaya davet ediyorum. Galatasaraylı olmak emek ister.. Biz de dün gece gttik boğazımızı parçaladık.. Gelmeyenlerin de canı sağolsun.. Bir dahaki maça inşallah.

Emre, sondan başlayayım. Bu maça gelmeyip pişman olup gidecekleri maçın yolu biraz uzun biraz da masraflı. Ne de olsa Torino´ya gitmek kolay iş değil. Ama ligde kalan maçlarımızda takıma koşulsuz verilecek destek de vicdanları rahatlatmaya iyi gelir sanırım.

Maça dönecek olursam; hem oyuncularda hem taraftarda oluşan güven kaybını telafi etmek güzel. Takım olduğumuzu hatırlamak, tam kadro olduğumuzda şampiyonluğun ULEB Kupasının en güçlü adaylarından biri olduğumuzu görmek, takıma küstüğünü düşündüğümüz oyuncuları kazanmak, Avrupa´da iyi bir başarım sergileyip ligde ipe un seren oyuncumuza verilen mesajı anlamak güzel...

Son olarak; forumda elbette karşıt fikirler olacak, bunlar dile getirilecek, yeri geldiğinde tartışma ortamında seviye düşürülmeden fikirler savunulacak... Ancak bunlar yapılırken taraftarlığın ne demek olduğunu öğrenmeye başlayan arkadaşlara kötü örnek olmamak gerek. Biz taraf(tar)ız, tarafsız(!) yazarlar gibi takımımızı acımasızca eleştirmenin anlamı var mı!
 
Re: Galatasaray: 99 - Kalise Canaria: 74

Üzerimizdeki ölü toprağını atmak için böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı.Şimdi Cuma Kepez'i yenip,rövanş için kendimizi hazırlamalıyız.Zor bir 40 dk.bizi bekliyor.Ama Aslanlara güvenimiz tam.Gerekeni yapıp Torino biletini alıcaz.

Dee'nin 1 hafta içinde biraz daha düzeleciğini düşünürsek,keza Hüseyin ve Tufan'ında sakatlık etkilerini biraz daha üzerlerinden atmasıyla gerçek gücümüzü İspanya'dada göstereceğimize eminim.

Hep derler ya bir takım oyunkurucusu kadar konuşur diye,Dee'nin bu takım için ne kadar önemli olduğunu birkez daha anladım.İyi bir Dee ile Play Off'larda alayını çizeriz,çizicezde.

Kepez maçında salonda görüşmek üzere..
 
Re: Galatasaray: 99 - Kalise Canaria: 74

sanki takımımız son bir kaç haftadır dizginleri tutularak koşması engellenen at gibi iken bu maçta dizginleri bırakılmış at gibiydik.taraftarın sonuçta çok etkili olduğunu düşünüyorum ayrıca hite ın smacı harikaydı.maçın hakeminin numarası ile attığımız sayının aynı olması ispanyol kanaryalarıda ulusoy istifa diye bağrmaya başlatmış ispanya'da :)
 
Re: Galatasaray: 99 - Kalise Canaria: 74

Asvel maçının dvd sini hazırlayan kimdi hatırlamıyorum ama bu maçta da öyle bir güzellik yapabilirmi acaba?
Maçın tekrarını vericek bir yer var mı bilen varmı ya da.
Daha izliyemedim de :oops:
 
Re: Galatasaray: 99 - Kalise Canaria: 74

005.jpg
 
Re: Galatasaray: 99 - Kalise Canaria: 74

Üst üste gelen kötü sonuçların ardından bir patlama gerekiyordu, kısmet Canaria'ya imiş! Gözardı edilen sakatlık sorunlarını tamamen aştığımızda ve konsantre olduğumuzda hem ligde, hem Avrupa'da en iyi yerlere gelecek güçteyiz. Murat hocanın savunma kadar hücuma da önem verdiğinde neler yapılabileceğini görmüş olduk. Bir maç sadece savunma yaparak kazanılmıyor! Savunma ve hücumu aynı ciddiyetle yapmak başarıya giden yolda anahtar unsur...

25 sayılık fark çok önemli. Fakat rakip kendi evinde çok iyi oynuyor. Ritimlerini buldurmamak lazım. Maça muhtemelen tam saha baskı ile başlayacakları için soğukkanlı ve çok dikkatli olmak lazım. Hücumda tıkanmamak ve sürekli pota altından oynamak çok önemli. 70-80 sayı bulabilirsek, 90 yemeyiz kanısındayım...
 
Re: Galatasaray: 99 - Kalise Canaria: 74

Dünkü maça gelen herkesin ayağına sağlık..

İnşallah takımımızı TORİNO'da da yalnız bırakmayacağız..
 
Re: Galatasaray: 99 - Kalise Canaria: 74

Çok süper bir maçtı. Tam kadro oynuyunca gerçekten oluyor. Bu maç artık bitti önmüzde Kepez maçı var artık ona konsatre olmamız gerekiyor !
 
Re: Galatasaray: 99 - Kalise Canaria: 74

Ben hala bu yapılan şovun etkisindeyim.Galatasaray bu sezonki en iyi maçını çıkardı bence.Hepsi süperdi.Galatasaray'ın sadece futbol takımı olmadığını herkese göstericez :) :) :) :)
 
Re: Galatasaray: 99 - Kalise Canaria: 74

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Ben hala bu yapılan şovun etkisindeyim.Galatasaray bu sezonki en iyi maçını çıkardı bence.Hepsi süperdi.Galatasaray'ın sadece futbol takımı olmadığını herkese göstericez :) :) :) :)
İnş. Ulep i alacak o zman herkese kendimizi kanıtlıyacaz vede daha büyük bir takım olacaz bundan dolayı daha rahat transfer yapacaz !!! Hemde bir Uleb kupası alınırsa yönetimde buna kayıtsız kalmaz ! Bide Uleb kupasını alınca maddi olarakda kazanç sağlarız !
 
Re: Galatasaray: 99 - Kalise Canaria: 74

Re Re Re, Ra Ra Ra ; GALATASARAY GALATASARAY CİMBOMBOM !


Rakip KANARYA,
Renkleri Sarı-Lacivert.. Ee ne yapalım görünce dayanamıyoruz çok seviyoruz kendilerini :D

Muhteşemdik.. Owens ne kadar istikrarsız olduğunu bir kez daha gösterdi :D Son haftalarda 3 maçta attığı sayıların toplamı belkide dün attıklarını geçmez :)

Cüneyt sakat sakat çok iyi oynadı. Dışardan bulduğumuz atışlarla ilk periyoda müthiş başladık. Murat Hoca içeriden değilde dışardan oynayın emrini vermiş adeta.. Süperdik, muhteşemdik..

TORINO Bizi bekliyor !
 
Re: Galatasaray: 99 - Kalise Canaria: 74

Sezonun en iyi Galatasaray'ı dersek yeridir . Rövanş maçında bütün oyuncularımıza başarılar .
 
Re: Galatasaray: 99 - Kalise Canaria: 74

Murat hoca istifa owens la dee yetersiz!!! :)
 
Re: Galatasaray: 99 - Kalise Canaria: 74

çok güzel bir maçtı.oyuncularımız kendilerini aralık itibarıyla dondurmuşlardı, bu maçla buzlarının çözüldüğü gösterdiler.takımımız tam takım olarak görmeyeli ne kadar uzun bir zaman oldu.takımımız isteyince neler yapabildiğini bir kez daha gösterdi zaten bizim kahroluşlarımızda hep bu nedenli, biz onların nasıl oynadıklarını bildiğimiz için bazı maçlarda buruk kaldık.10 sene sonra avrupa'da ilk kez oynuyoruz ve 8'li finallerin yolunu yarıladık bile müthiş bir duygu.


ayrıca ek not:eyüp abi sakalları kesmişsin baya bi yakışmış yeni halin sanki 20'minden gün almış gibiydi :)
 

Üst