Kombine alalım aldıralım ( Cumartesi günleride satılacak )

Re: Kombine alıyoruz!

Tekrar ediyorum, kombine fiyatlarını fazla bulan renkdaşlar resmi siteye mail atsınlar.
 
Re: Kombine alıyoruz!

Kombine Satışı Başlıyor!


Galatasaray Cafe Crown ve Galatasaray Bayan Basketbol Takımı'nın 2008 - 2009 sezonu iç saha maçlarını kapsayan kombine biletler, 2 Eylül 2008 Salı günü satışa çıkıyor!

Takımlarımız 2008-2009 sezonda maçlarını Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynamaya devam edecekler.

Sezonluk bilet satışları, hafta içi sabah 09.00 akşam 17.30 saatleri arasında Ali Sami Yen Stadı'nda yapılacak.

Sezonluk kart bedelleri 300 YTL, öğrenci belgesi ibraz edene 240 YTL olup, 1 peşin 2 taksit şeklinde satışa sunulacaktır.

Satışlarımıza Yapı ve Kredi Bankası aracılık edeceğinden, anlaşmalı olduğu Yapı Kredi Bankası dahil, Vakıfbank, Fortis Bank ve Anadolu Bank WORLD CARD kullanılması önerilir.
 
Re: Kombine alıyoruz!

Yanlış bir fiyat politikası izlenmiş. Geçen sene yaşanan sorunlar gözönüne alınırsa 300 ytl yüksek bir fiyat. Geçen sene ki gibi ilk maçlarda 15-20 ytl gibi bilet fiyatı belirlenir, daha sonra 1 ytl -5 ytl lik biletleri goruruz. Çoğu kişi bu şekilde düşüneceğinden bu fiyattan fazla kombine satılacağını sanmıyorum. Umarım yanılırım.
 
Re: Kombine alıyoruz!

Geçen seneki fiyatlara yüzde 100 zam yapılmış nerdeyse. Geçmiş olsun 100-150 kombine satılır. Bütün sezon yine bedava girenlerin yanına kar kalır. Fiyat çok pahalı.
 
Re: Kombine alıyoruz!

Kombinelere geçen seneye göre bu kadar zam yapılması ne kadar mantıklıdır anlayabilmiş değilim.Evim Ayhan Şahenk'e çok uzak olmasına rağmen kombinemi alıp her maç takımımıma destek vermek istiyorum ama bu kombine fiyatları çok yüksek geldi.Murat hocanın kemikleşmiş 2000 taraftar istemesi en doğal hakkı ama yönetim fiyatları bu kadar yukarıya çekerse taraftarların beklenen ilgiyi göstereceğini düşünmek biraz hayalcilik olmaz mı? :(
 
Re: Kombine alıyoruz!

Kombine almak pek mantıklı gelmiyor bana sırf klube yardım etmek amaçlı bu tarz bir işe girildiğini düşünüyorum.

Semih Abinin dediği gibi ilerki maçlrda 1 ytl satılan biletler düşünülünce çok gereksiz bir hamle.

Abdi İpekçi'de olunsa Kombine işine varım ancak Ayhan Şahenk'te bu fiyatlara kombine almak çılgınlık olur.
 
Re: Kombine alıyoruz!

Yoel Barış Özçelik' Alıntı:
Kombinelere geçen seneye göre bu kadar zam yapılması ne kadar mantıklıdır anlayabilmiş değilim.Evim Ayhan Şahenk'e çok uzak olmasına rağmen kombinemi alıp her maç takımımıma destek vermek istiyorum ama bu kombine fiyatları çok yüksek geldi.Murat hocanın kemikleşmiş 2000 taraftar istemesi en doğal hakkı ama yönetim fiyatları bu kadar yukarıya çekerse taraftarların beklenen ilgiyi göstereceğini düşünmek biraz hayalcilik olmaz mı? :(
Çok haklısın.Geçen sene salonun ne hallere düştüğünü gördük.Gurovic'i,Zizic'i aldılar diye zam yapıyorlarsa yanılıyorlar.Zaten Ayhan Şahenk gibi bir yerde oynuyoruz.Zaman göstericek herşeyi.
 
Re: Kombine alıyoruz!

Çok basit bir hesap yapalım:

Ögrenci futbol kombinesi: 500 ytl
Ögrenci basketbol kombinesi: 240 ytl

Toplam: 740 ytl (Tüm masraflar hariç)

Ben çalışan olarak bu parayı vermekte zorlanıyorum hatta veremiycem büyük ihtimalle. Ögrencinin vermesini beklemek hayalcilik olur biraz.
 
Re: Kombine alıyoruz!

Arkadaşım. hem kendine hem bana alacak yarın ilk iş, şimdi konuştum . üzerime düşeni de yapmış bulundum..sıra oyuncularda...
 
Re: Kombine alıyoruz!

Bu sene ölü senem tatil yapacam o cafede bu barda yiyeceğimi alırım kombinemi hafta sonları kaçamak yaparım bol bol :) .En geç 2 haftaya bende alacam.
 
Re: Kombine alıyoruz!

500 milyar gelirdi 5000 kombine 100 milyondan abdi ipekçide...aaaah ah
 
Re: Kombine alıyoruz!

Son yıllarda ülke basketbolumuz yukarı doğru bir ivme kazanmış durumda. Bunun böyle olmasında, içinde belirli çarpıklıklar olsada Ülker'in payı büyük. Üç büyük takıma sponsor olması, ezeli rekabetin parkelere taşınmasını sağladı. İşin içine taraftar çekilmeye başlandı, medya biraz daha fazla ilgi göstermeye başladı. Daha da önemlisi, artık daha rekabetçi bir ligimiz oldu.




Şimdi süreci daha ileri taşımak, basketbol federasyonu, kulüp yöneticileri ve basketbol sevdalılarının elinde. Yeni yeni filizlenmeye başlayan fidanımızdan dallanıp, budaklanmadan meyva toplamak sabırsızlığına düşmemeliyiz. Peki ne yapmalıyız?

Basketbol federasyonumuz, 13.5 milyon dolara basket maçlarının yayın hakkını sattı ama bundan sonrası için takipçi olmalı. Lig tv bu imtiyazı sadece dekoder satmak için kullanmamalı ya da bir koza daha sahip olmak gibi görmemeli. Aksine basketbolu yaygınlaştırıcı, geliştirici ve maximum kitlelere en güzel şekliyle ulaştırmak gibi bir misyonda olduğunu farketmeli. ÇOKMU ŞEY İSTİYORUZ?

Federasyonla ilgili diğer bir sıkıntıda, Fenerbahçe dışındaki tüm kulüplerin Sayın Turgay Demirel'in tarafsızlığından şüphe etmesi. Bu algı akıllardan silinmedikçe, rekabetin saflığı kalmayacaktır.

Gelelim kulüplerimizin yöneticilerine. Tabii buradaki tespitlerim biraz Galatasaray ağırlıklı olacak ama bunun diğer kulüplerimiz için de çok farklı olduğunu düşünmüyorum.

Çok yakında GS Basketbol kombineleri satışa çıkacak. Bizde elimizden geldiğince almaya aldırmaya çalışacağız. Ama yöneticilerimizin kombine konusunda bir türlü nesnel durumu yorumlayıp, taraftardan maksimum desteği alabileceği bir politika göremiyoruz. Meseleye çok iyi oyuncular aldık, salona para veriyoruz, masraflarımız çok fazla gibi haklı sebeplerden bakmak yerine, verili durumu daha ileriye nasıl taşırız, geçen sene kombine alarak mağdur ettiğimiz taraftarlarımızı nasıl mutlu ederiz, daha da önemlisi hatta en önemlisi, insanları basketbola para vererek izlemeye nasıl alıştırabiliriz, gözüyle bakmalılar!

Sonuç itibariyle 1 kombine 500 ytl bile olsa 100 tane satıldıktan sonra hiçbir espirisi olmayacaktır diye düşünüyorum. Daha ilginç bir örnekle 500 liradan 3000 kombine satsan bile takımın bütçesinin 7-8'de birini ancak sağlayabileceksin. Durum böyleyken hedef uygun fiyata çok kombine satmak olmalı. İnsanları bedava nasıl girerime yönlendirmek yerine. Olayı, bu kombineyi alıp takımıma destek olabilirim noktasına çekmeliyiz!!!

Bununla da bitmiyor. Nasketbol ürünlerinin mağazalarda internet sitelerinden satılabilmesi de çok önemli. Malesef Galatasaray bu konuda da sınıfta kalıyor. Bu seneyle ilgili hiç bir ürünü hiçbir şekilde satın alamıyor taraftarlar.

Yani buradan sevgili şube yöneticisine ''Uçak kaldır, uçur bizi'' demiyoruz, lütfen daha çok kafa patlatın taraftarı daha fazla işin içine nasıl çekeriz diye, o zaman göreceksiniz salonların yetmediğini!
 
Re: Kombine alıyoruz!

Bir ekleme daha yapayım!

Bu kombine ve bilet politikasıyla ilgili tüm eleştrilerime rağmen, kombinemi alacağım.

Galatasaray basketbol şubesi kaderine terk edilemez!

Benim gibi düşünen tüm arkadaşlarımıda beraber kombine almaya davet ediyorum.


CUMA 16.30 DA A.SAMİYENDE BULUŞMAK ÜZERE
 
Re: Kombine alıyoruz(Cuma 16.30 A.Samiyen)

Fiyat pahalı sayılabilir ancak imkanı olan arkadaşların alması lazım.Benim imkanım var yalnız Ayhan Şahenk'e çok uzak olduğum için almayı düşünmüyorum.Yinede elimden geldiği kadar çok maça gelicem.
 

Üst