E
Eyüp Yıldız
Misafir
Size güvenebilirmiyim bilmiyorum ama, rakamlar doğruysa süperŞamil Turançiftçi' Alıntı:Ha benim aldığım bilgiler yukarda inanıp inanmamak sizlerin elinde.
Size güvenebilirmiyim bilmiyorum ama, rakamlar doğruysa süperŞamil Turançiftçi' Alıntı:Ha benim aldığım bilgiler yukarda inanıp inanmamak sizlerin elinde.
Eser Atalay' Alıntı:Çarşamba akşamı fener maçları kazanmasını sağlayan savunmasını aynen uygulamaya çalışacak nedir bu önde kısaların deli gibi baskısı ayrıca topu hangi pozisyonda adam alırsa alsın 3 sayı çizgisi dışında topa müdahele bahanesiyle buruna giren bir adam
Bizim yapmamız gerek özellikle ömer ve kinsey ama genelde tüm pres denemelerinde defansda avazımız çıktığı kadar bağırmak,basketbolda faul standartlarının ne kadar değişken olduğunu hepimiz biliyoruz bunu belirleyen faktörlerden biride taraftardır hakemler üzerinde kuracağımız baskıdır fenerbahçe ye istediği savunma sertliğini uygulayamamasını sağlmalaıyız özelde de ömer kinsey ve ukic gibi kısalar ve mirsad gibi saatli bombaları faul sorununa sokmalıyız ,hakem iki defa çalmasa üçüncü feryadda olmayan faulü çalmak zorunda kalacaktır gayri ihtiyari öttürcektir o düdüğü
İyi o zaman güveneyimŞamil Turançiftçi' Alıntı:Sayın Yıldız bugüne kadar insanların güvenini sarsacak bir şey yaptığımı düşünmüyorum, özelliklede bu forumda. İnanıp inanmamak nasıl sizin tasarrafunuzda olan bir şey ise güvenip güvenmemek de sizin bileceğiniz iş.
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Bornova maçında 3800 biletli (tabi kombinelilerde dahil) insan varmış hani bu 3874 gibi bi rakam ama yuvarlıyorum işte. KOMBİNİLERİN BARKODU OKUTULMUYOR AMA GİRİŞTE İSİMLERİ YAZILDIĞI İÇİN TÜM KOMBİNELİLER DEĞİLDE KAÇ KOMBİNELİ İNSAN GİRMİŞSE O KADAR DAHİL EDİLİYOR SAYIYA.
Kimseye itafen bir şey yazmadım aldığım bilgileri payşaltım gelen her cevabı silerim.
beste gerçekten çok güzel ama kimse ezbere bilmiyodur kiHüseyin Ünlü' Alıntı:birde şu yeni beste var yüregimizde büyük aşkınla onudaa bütün tiribün söylemeli yeni bir sinerji yaratabilir bu maçta tabiki sadece hücumlarda savunmaada ıslık olaacak
[youtube:rnfkkwdm]http://www.youtube.com/watch?v=UKR4s9Abucg[/youtube:rnfkkwdm]Berkan Çatal' Alıntı:İsteyen ezberler besteyi. Maçta girilir beste 2-3 tekrardan sonra anlaşılır zaten sözleri.
Koştuk senin için statlaraHüseyin Ünlü' Alıntı:iki kere dinlense ezberlenir ama daha hiç bu kadar taraftar önünde söylenmedi toplu birkaç tekrardan sonra olur
Yüreğimizde büyük aşkınla
Koştuk senin için statlara
Haykırıyoruz sevdamızı
Her nefeste daha fazla
Zaferler senin ruhunda var
Haydi bastır Galatasaray