Liderlik için, 2 de 2 için omuz omuza!

Olaylarla hiç ilgisi olmayan taraftarımıza sırf yakınında diye kaçarken bütün gücü ile yumruk atan Kinsey'i de unutmamak lazım sağlam protesto edilmeli bence.
 
Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Olaylarla hiç ilgisi olmayan taraftarımıza sırf yakınında diye kaçarken bütün gücü ile yumruk atan Kinsey'i de unutmamak lazım sağlam protesto edilmeli bence.

Kesinlikle ! Ama bu protesto motive edici olmalı konsantremizi dağıtmadan olmalı.
 
Çarşamba akşamı fener maçları kazanmasını sağlayan savunmasını aynen uygulamaya çalışacak nedir bu önde kısaların deli gibi baskısı ayrıca topu hangi pozisyonda adam alırsa alsın 3 sayı çizgisi dışında topa müdahele bahanesiyle buruna giren bir adam
Bizim yapmamız gerek özellikle ömer ve kinsey ama genelde tüm pres denemelerinde defansda avazımız çıktığı kadar bağırmak,basketbolda faul standartlarının ne kadar değişken olduğunu hepimiz biliyoruz bunu belirleyen faktörlerden biride taraftardır hakemler üzerinde kuracağımız baskıdır fenerbahçe ye istediği savunma sertliğini uygulayamamasını sağlmalaıyız özelde de ömer kinsey ve ukic gibi kısalar ve mirsad gibi saatli bombaları faul sorununa sokmalıyız ,hakem iki defa çalmasa üçüncü feryadda olmayan faulü çalmak zorunda kalacaktır gayri ihtiyari öttürcektir o düdüğü
 
Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Tugay öyle bir yer genelde yok ama biz hep Bench'in arkasında ama tribünde oluyoruz. Adım Garabel Beni bul abicim :) .
Realliler yerini belli etmiş. Barça taraftarı nerede buluşuyor salonda? : )

Biz de diğer bench arkasında buluşalım en iyisi. : )
 
s.a arkadaşlar bende bazan öyle düşünüyorum salona gittigimde orada belki 3.4 bin taraftar olabilir ama salonun boş kısımları ile gelen taraftarın bulundugu kısımları karşılaştırınca salonun kapasitesini düşünerek daha az taraftar oldugunu düşünüyor insan ister istemez ama şuda var salona gelen taraftarımız orta göbekde öyle bir yogunlaşıyorki o kümede üst kat çıkış kapısının oldugu kısıma kadar tıkış tıkış oluyor herkes orta göbekte olmak istiyor çünkü rahat rahat oturmadıkları için oldugundan daha az görünüyor ama ses ve akustik olarak daha fazla etki oluyor bu yüzden salon daha boş gözüküyor dikkat ettyseniz salonumuzda kimse dagnık oturmuyor çünkü kimse aman rahat rahat şu uzak köşede oturayım demiyor güzel bir üçlük oldumu bende ayaga kalkayım tempo tutayım diyor çünkü atmosfer muazzam bende yaşım itibari ile protokol tarafında turmam gerekirken göbegin kenarlarında oturuyorum o havayı daha iyi solumak için
 
asdoh.png

adsztgf.png


Arkadaşlar uğraştım satışta olan biletleri henüz tükenmemiş olan bloklarda her blokta kaçıncı sıraya kadar bilet satıldığını toplam seyirci kapasitesini çıkardım yaklaşık olarak. Ha bunu neden yaptım koşun biletixe bilet alın falan diye değil beni ilgilendirmez benim cebimde kombine var isteyen biletini alır isteyen almaz siz bilirsiniz, benim hiç bir zaman aman milleti gazlayayım yalan yanlış şeyler söyleyerek herkes gitsin bilet alsın gibi bir derdim olmadı beni tanıyan tanır zaten. Ama yalancı konumuna da düşmek istemem aldığım bilgileri paylaştıktan sonra. Neyse durum üstte.

Ha satılmayan iki blok var saha içinde oralardada alt yapı oyuncuları oturcak 500 tane polis otursa taraftar yerlerinde gene aşşağı yukarı 7000 civarı bilet atılmış durumda.

Bu yaklaşık hesapları yaparken az hesapladım satılan bileti, çok hesaplamadım emin olun, gerçi herkesin elinin altında internet var benim yaptığımı side çok rahat yapabilirsiniz.
 
bu maaç futbol maçı olsaydı türk telekom arenada 55 bin bilet aynı gün biterdi hemde 50 .100.150 lira fiyatlarda 5 lira bedava denecek kadar ucuz anlamakta zorlanıyorum hala neden bilet almıyor taraftarımız otmosfer olarak heyecan olarak bir futbol maçından abartmıyorum en az 10 kat daha adrenalini yüksek bir maç ayrıca futbol takımımız o kadar ruhsuz aksine basketbol takımımız takım ruhu ile gururlandırdıgı bir dönemde sahip çıkmamız gerekiyor salonun dolacagından hiç şüphem yok ama biletler çıktıgı ilk gün veya ertesi gün bitmeliydi bence bu şekilde nasılsa maç günü alırım diyenler papucun o kadar ucuz olmadıgını anlardı karaborsaya düşmesi lazımdı bu maçın biletlerinin şimdiye kadar bu maçta dışarıda kalacak galatasaraylılara üzülürüm
 
Öncelikle arkadaşlar bu maç için hala bilet almayan varsa biletini alsın çünkü yarın akşama kadar bilet bitebilir demedi demeyin. Şu an 18 blok satışta ve 1 blokta 26 sıra var bilet almak istediğinizde her blokta orta sıralardan veriyor sistem bileti. Hani akşama 7 8 blok daha biter kesin olarak. Kalan bloklar da Yarın akşama kadar diye kişisel bir düşüncem var.

Sühan Abi'nin merak ettiği bir konu vardı onu sordum en önce, "saha içi biletler gerçekten satıldımı yoksa güvenlik için satılmayacakmı" oralar diye. Arkadaşlar Saha içi biletler gerçekten tamamen satılmış Hatta şöyle söyleyeyim Kulüp yönetcileri bile paraları ile bilet almışlar bu maça, misafirleri için. Yalnız şöyle bir durum var sadece Fener'in çıkacağı tünelin yakın yerlerine bilet satılmamış ama boşta kalmayacakmış, oraya alt yapı oyuncularımız yerleştirilecekmiş. Kinsey'in yumruğu çaktığı yeri düşünün ama bu sefer Fener diğer taraftan çıkacakmış salona. Ve saha içi toplam kapasite 1200 müş.

Kapıdan giren herkes her kim olursa olsun biletle giriyor, Federasyon kulübün biletsiz insan sokmasına kesinlikle izin vermiyor. Bunu bi netleştirelim Şahenk'deki gibi açın kapıları biz geldik muhabbeti burada yok bedava da giriyosan biletini birilerinden alıp giriyosun.

Bornova maçında 3800 biletli (tabi kombinelilerde dahil) insan varmış hani bu 3874 gibi bi rakam ama yuvarlıyorum işte. KOMBİNİLERİN BARKODU OKUTULMUYOR AMA GİRİŞTE İSİMLERİ YAZILDIĞI İÇİN TÜM KOMBİNELİLER DEĞİLDE KAÇ KOMBİNELİ İNSAN GİRMİŞSE O KADAR DAHİL EDİLİYOR SAYIYA.

Panellinos maçında 4000'in üzerinde biletli seyirci girmiş salona, Cantu maçında 3000 kişi girmiş biletli. Şu an için EuroCup ortalamamız 3500 ün üzerindeymiş, ha bu bilgiler net bilgilerdir Çünkü bu sayıları her maçtan sonra Fiba'ya göndermek durumundaymışız.

Çok merak edilen Banvit maçı var birde o maçta 5800 biletli taraftar varmış salonda tabiki Banvitliler dahil. Şu an tüm lig maçlarındaki ortalalamamız 4000 li sayılardaymış arkadaşlar.

Ve son olarak Oktay hoca taraftardan çok memnunmuş, ama bize yetermi yetmez


Bu bilgilerde Kulüpten alıp paylaştığım son bilgiler olacak sonra kimse ağlamasın eskiden transferlerde falan haberler alırdık artık neden alamıyoruz diye.

Kimseye itafen bir şey yazmadım aldığım bilgileri payşaltım gelen her cevabı silerim.
 
Bir hata yaptım ikili tartışmaya girdim sonra hatamı anladım yapmam gerekeni yapıp ilgili iletileri sildim. Bundan sonrada alakasız atılan bütün iletiler silinecektir.
 

Üst