Öncelikle arkadaşlar bu maç için hala bilet almayan varsa biletini alsın çünkü yarın akşama kadar bilet bitebilir demedi demeyin. Şu an 18 blok satışta ve 1 blokta 26 sıra var bilet almak istediğinizde her blokta orta sıralardan veriyor sistem bileti. Hani akşama 7 8 blok daha biter kesin olarak. Kalan bloklar da Yarın akşama kadar diye kişisel bir düşüncem var.
Sühan Abi'nin merak ettiği bir konu vardı onu sordum en önce, "saha içi biletler gerçekten satıldımı yoksa güvenlik için satılmayacakmı" oralar diye. Arkadaşlar Saha içi biletler gerçekten tamamen satılmış Hatta şöyle söyleyeyim Kulüp yönetcileri bile paraları ile bilet almışlar bu maça, misafirleri için. Yalnız şöyle bir durum var sadece Fener'in çıkacağı tünelin yakın yerlerine bilet satılmamış ama boşta kalmayacakmış, oraya alt yapı oyuncularımız yerleştirilecekmiş. Kinsey'in yumruğu çaktığı yeri düşünün ama bu sefer Fener diğer taraftan çıkacakmış salona. Ve saha içi toplam kapasite 1200 müş.
Kapıdan giren herkes her kim olursa olsun biletle giriyor, Federasyon kulübün biletsiz insan sokmasına kesinlikle izin vermiyor. Bunu bi netleştirelim Şahenk'deki gibi açın kapıları biz geldik muhabbeti burada yok bedava da giriyosan biletini birilerinden alıp giriyosun.
Bornova maçında 3800 biletli (tabi kombinelilerde dahil) insan varmış hani bu 3874 gibi bi rakam ama yuvarlıyorum işte. KOMBİNİLERİN BARKODU OKUTULMUYOR AMA GİRİŞTE İSİMLERİ YAZILDIĞI İÇİN TÜM KOMBİNELİLER DEĞİLDE KAÇ KOMBİNELİ İNSAN GİRMİŞSE O KADAR DAHİL EDİLİYOR SAYIYA.
Panellinos maçında 4000'in üzerinde biletli seyirci girmiş salona, Cantu maçında 3000 kişi girmiş biletli. Şu an için EuroCup ortalamamız 3500 ün üzerindeymiş, ha bu bilgiler net bilgilerdir Çünkü bu sayıları her maçtan sonra Fiba'ya göndermek durumundaymışız.
Çok merak edilen Banvit maçı var birde o maçta 5800 biletli taraftar varmış salonda tabiki Banvitliler dahil. Şu an tüm lig maçlarındaki ortalalamamız 4000 li sayılardaymış arkadaşlar.
Ve son olarak Oktay hoca taraftardan çok memnunmuş, ama bize yetermi yetmez
Bu bilgilerde Kulüpten alıp paylaştığım son bilgiler olacak sonra kimse ağlamasın eskiden transferlerde falan haberler alırdık artık neden alamıyoruz diye.
Kimseye itafen bir şey yazmadım aldığım bilgileri payşaltım gelen her cevabı silerim.