Lindsay Whalen Olayı Üzerine

Ben yerli oyuncu yerinde olsam ben de ihtarname çekerim.

Onlar oyuncu da sen eşşek misin afedersin?

Yıllardır ''sus pus'' yüzünden ödenmiyor maaşlar. Susmayın yahu ! Yerli oyuncular da ses çıkarsınlar bu duruma. Bahar da çeksin ihtarnamesini. Işıl da Şaziye de Yasemen de... ''Nasılsa alırız ya'' diyip oturma hakkları yok. Emeklerinin karşılıklarını almak için yabancılar bu kadar çalışır yerliler bu denli sessiz kalırsa yönetim de paraları ödememeye; bu olayı basitleştirmeye devam eder.

Ayıptır yahu, yazık günah her maç maaşından harçlığından kesip maça giden o taraftara, yazık her maç sucuk gibi terleyen Ekrem Memnun'un alnındaki o ıslaklıklara, yazık oyuncuların emeklerine, yazık onlara inanan bu yüreklere...

Bi işi de tam yapın be, bi işin tamamını yapın...

Whalen'ın da yolu açık olsun; başarılarına devam eder umarım. Sağolsun emekleri için.

Kısacası;

Koça ve takım arkadaşlarına teşekkür ediyor ve bu organizasyonda daha fazla kalmamasının kendisi adına daha iyi olacağını söylüyor.

Kontratının koşullarının da yerine getirilmediğini dile getirmiş.

Yönetim ya kasti yapıyor basketbolu kapatacak ya da topluca çukura falan düştüler.Üst kademe bilgilendirilmemiş olsa bile sağır sultan duydu yahu yabancıların kazan kaldırdığını.Hayır durum 2000'lerin başındaki gibi kulüpte para yok da değil.Böyle can sıkıcı bir muamma olamaz.
Yoktan yere umut arıyorum hala akıllı olunsa Whalen döner diye.

Cuma gününü de "Galatasaray'a 3. şok! Fowles ABD'ye geri döndü" manşetleriyle mi geçireceğiz şimdi? "Cimbom yüzümüzü güldür bu sene" diyorduk en son? Oyuncuların, teknik ekibin emeklerine, işini gücünü bırakıp salona destek olmaya giden taraftarın zamanına yazık.

İsmail Şenol tweet atmış : GS'de Fowles Çarşamba'ya kadar ödeme yapılmazsa İstanbul Ü. maçına çıkmayacağını, Cuma'ya kadar ödeme yapılmazsa ABD’ye döneceğini söyledi.

Ben farklı bir konuya değineceğim.Malum kulübün taraftar sitesinde bir yorum dikkatimi çekti.Yorum şu şekilde galatasaray amatör branşlarda kaç senedir şampiyon olamıyormuş.Bide malum sitede kaç tane yorum bunun üzerine varın rezilliği siz düşünün.Malum o siteye yazanların çoğuda akıl yoksunu olduğu için unuttukları şeyler var dalga geçtikleri galatasaray amatör branşlarda dedikleri gibi kaç senedir şampiyonluklar görmemiş doğru ama malum kulüp yine galatasarayı kupa sayılarında bayan voleybol hariç hiçbirinde geçememiş.Kuyruk acıları tavan yapmış seviyede artık gözleride kör olmuş bunların.Galatasaray her zaman düştüğü zorlu durumlardan yükselerek kalkmasını bilmiştir.Kimse merak etmesin kupalar ellerde kalkınca herkez yine kaçacak delik arayacak...

Benim anlamadığım bayan ve erkek basketbol şubelerinde kötü haberler neden kritik haftalarda , maçlarda arka arkaya geldi ? Ve neden bu haberlere resmi bir açıklama gelmedi ?

Whalen gitti. Whalen olmazsa ne lig ne Avrupa kazanılır zaten. Herkes gitsin sorun yok bu saatten sonra. Ama herkes gitsin sorumlular dahil. Rezillik yemin ediyorum.

Ben farklı bir konuya değineceğim.Malum kulübün taraftar sitesinde bir yorum dikkatimi çekti.Yorum şu şekilde galatasaray amatör branşlarda kaç senedir şampiyon olamıyormuş.Bide malum sitede kaç tane yorum bunun üzerine varın rezilliği siz düşünün.Malum o siteye yazanların çoğuda akıl yoksunu olduğu için unuttukları şeyler var dalga geçtikleri galatasaray amatör branşlarda dedikleri gibi kaç senedir şampiyonluklar görmemiş doğru ama malum kulüp yine galatasarayı kupa sayılarında bayan voleybol hariç hiçbirinde geçememiş.Kuyruk acıları tavan yapmış seviyede artık gözleride kör olmuş bunların.Galatasaray her zaman düştüğü zorlu durumlardan yükselerek kalkmasını bilmiştir.Kimse merak etmesin kupalar ellerde kalkınca herkez yine kaçacak delik arayacak...

Bu sene bayan baskette yakaliyorlar iste. Erkekte zaten gectiler. Voleyboldada geceler 2 seneye kadar. GS FUTBOL kulübüyüz biz.

Galatasaray futbol kulübüyse bu ülkede spor kulübü yok demektir.Bizi geçtikleri anda futbol kulübü olacaksak geçtiğimiz 100 küsür yılda Fenerbahçe neydi Yusuf bey?Salonlarında Ülkerspor'un şampiyonluk flamaları asılıyken basketbolda neye göre kaç şampiyonlukları var?Galatasaray hak ettiği şekilde yönetilmiyor,burada da konuşulan ve dert yanılan konu bu.
Keyifler yerindeyken bile dikkate alınmaması gereken rakip forum zırvalarını da şu ortamda paylaşmayalım lütfen.Şu anda kafa yoracağımız son şey elalemin ne dediği.

Bu tablonun sorumlusu Ünal Aysal'dır. Lamı cimi yok, sen futbola milyonlarca dolar dökeceksin ama basketboldaki ödeme sorunundan haberin olmayacak? Böyle bir şey olamaz. Eğer gerçekten haberi yoksa derhal istifa etmelidir başkan. Zira 108 yıllık tarihiyle Galatasaray bir SPOR kulübüdür. Basketbol, voleybol iki sezon evvel açılan şubeler değil.

Yönetim uyuma basketbola sahip çık tezahüratlarıyla salonu inletmeliyiz ilk maçta. Böyle rezillik olmaz.

Arkadaşlar başkanımız çok büyük adam. Sadece bilgilendirilmediğini düşünüyorum. İlla ki bunun hesabını soracaktır. Amatör branşlara da önem veren bir insan. Eski kürekçi. Ayrıca hedefleri arasında tenis, briç, satranç takımları kurmak varken, basketbola ilgisiz kalacağını sanmıyorum...

Basketbol şubemizin iyi yönetilmediğini çok uzun zaman önce biliyorduk ama bu kadarınada pes artık futbolculara ödenen rakamlar ortada iken böyle bir zamanda Whalen'i ödemeler yüzünden kaybetmek diğer yabancı oyuncuların kulübe ihtarname çekmeleri, şaşkınlıkla ve hayretle izliyorum.

Lindsay kulübe ihtar çekiyor. İhtar göz ardı edilip birşey olmaz diye düşünülüyor, 1 hafta sonra ihtar süresi dolunca da kız gidiyor. Diyecek fazla birşey yok burda. Herşey ortada.