Lindsay Whalen Olayı Üzerine

Yusuf,Onur kardeşim cevabı vermiş geçmeye göre mi spor kulübü olunuyor ben sadece malum taraftarın beyin sorunundan bahsetmek için bunları yazdım.Bide ortada gerçekler var. Galatasaray malum kulübe oranla çoğu alanda üstündür kupa sayılarında bunu sadece şampiyonluk olarak demiyorum diğer kupalarda var içinde.

Ya ben inanamıyorum gerçekten bakın şu konuya değinmek istiyorum sadece . Bu basketbolcularımız 4 aydır maaşlarını alamıyor ne kadar olabilir bu para max 2milyon € diyelim . İhtarname çekildiği anda bu oyuncuya parasını yatıracak bir yönetim yok mu Ünal Aysala söylense cebinden bile yatırır yani parayı şaka gibi artık bu sorunlar yok dediğimiz anda 4 aydır para alamadıklarını öğreniyoruz şaka gibi . Medical Park parayı vermiyorsa o parayı sen verirsin konuyu mahkemeye taşıyıp MEdical Parktan söke söke parayı alırsın sözleşmeni de feshedersin yazıktır ya ..

Işıl ve Bahar hariç diğer tüm oyuncuların ihtar çektiklerini okudum. Onların da yarın çekmesi bekleniyormuş. Yazıklar olsun yönetime. Bırak Türkiye'yi, dünya basını da yazıyor.

Kadın takımında yerli oyuncuların ihtar çektikleri kesinlikle yalan, kızlar hem paralarını alamıyolar hem sonuna kadar mücadele ediyolar ve sonunda da böyle bir suçlamayla karşı karşıya kalıyolar, yazık günah kızlara, insanlara bu fırsatı vermeyelim. Bol bol çıkıyor haberler yazıklar olsun yönetime orası ayrı tabi.

Whalen'in aylık maaşı 25 bin dolarmış, onu da ekleyeyim, ihtarı çekmiş ver o 1 hafta içinde 4 aylık alacağı olan 100 bin doları, olayı kapat pes ya.

Ne demiş ünlü düşünür; Bir takım dar boğaza düştüğünde profesyoneller gider, adamlar kalır!

Twitter'dan yazıyor abimiz Whalen'a; senin gibi oyunculara ihtiyacımız yok, nereye gidersen git!

Galatasaray çok büyük, Galatasaray dünya kulübü...
Ama hangi Galatasaray?

Allah aşkına Whalen'ı sokakta görsen tanır mısın? Şu kızlar maksimum 200 kişiye maç oynuyor. Destek yok, organizasyon bozuk, kötü şartlar altında antrenman yapıyorlar, bir de para vermiyorsun sonra da makul maaşlardan hayatını geçindirmeye çalışan profesyonel bir sporcuya trip yapıyorsun. Oldu canım :) Senin oyuncu kaliten haricinde Samsun Basket'ten farkın ne şu şartlar altında?

Biz gerizekalı değiliz yarın öbür gün şov transferleri yapıp, Whalen'ı taraftarın önüne atmaya çalışacak çıkarsa avcunu yalasın bir zahmet.

Sadece Whalen değil, diğer yabancılarımız da yüksek sesle haklarını istiyorlar artık. Daha büyük kriz kapıda. Alba ve yerlilerimizin tümü ise sabırla bekliyorlar. Ama şubede cadı avı var, sabırla bekleyen o kızların üzerinde imalar var bu konuların nasıl duyulduğu ile ilgili. Sanki sorun buymuş gibi.

Giden, burada kalmak isteyen hepsinin yüreğine sağlık yabancılarımızın. Gidenin de canı sağolsun, benim hakkım helaldir her maçlarına giden bir taraftar olarak. Bu sene de böyle biter, seneye de gurur yapar yönetim, daha iddialı bir kadro kurar, kulüpte para var nasıl olsa. Veya basketbola yatırım yok der bu sene, genç kardeşlerimizle şerefimizle oynarız küme düşmemek içinse ona, playoff içinse ona, sonuç ne olursa olsa da utanmayız taraftar olarak. Ama şu yaşadığımız rezaletin, Galatasaray ismini düşürdükleri durumun utancı hiç uğramıyor müsebbiplerine. O koyuyor insanlara.

Gerçekten kulüpte para olmasa, sorunumuz kasanın boşluğu olsa romantizm yapardık; 'Kalın, beraber savaşalım, bu formayı düşürmeyelim ne yere ne de elin diline" diye ama bunu diyecek yüzümüz de yok kızlara. Belki yarın maaşlarını alacaklar, sonra ne olacak böyle bir yönetim şekli içinde? Yine sorun, yine kriz, yine üvey evlat muamelesi, yine onlar üzülecek. Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe yani anlayacağınız...

Neyse uzatmayalım, 14 Şubat yaklaşıyor. İnşallah yine çok güzel bir sosyal sorumluluk projesiyle yıllardır buluşamayan sevgililer Abdi İpekçi'de kavuşturulur birbirlerine şube sorumlularımız tarafından. Ne var, şube sorumlusunun görevi böyle organizasyonlar değil mi? Çok art niyetlisiniz...

İnsanları yanlış yönlendirmek bence ödeme yapılmaması ve oyuncunun kaçmasından daha büyük rezalet,oyuncu ülkeyi terkediyor ve dinlendirildiğini o yüzden kadroda olmadığını söylüyorlar.Olacak iş değil,biz bir hata ettik demek bu kadar zor mu acaba,maalesef 1 sezonu daha harcadık gibi gözüküyor.

Alba ve yerlilerimizin tümü ise sabırla bekliyorlar. Ama şubede cadı avı var, sabırla bekleyen o kızların üzerinde imalar var bu konuların nasıl duyulduğu ile ilgili. Sanki sorun buymuş gibi.

O kadarda değil. Kendi acizliklerini oyunculardan çıkaramaz kimse! Eğer böyle bir şey düşünen varsa şubede adam değildir! Sen işini iyi yapma, oyuncular kaçsın ihtar çeksin kulübe, sonra birde onları suçla! Başka?

Hele şubenin twitter hesabından oyuncular dinlendiriliyor diye twit atılıp yalan söylenmesi ve insanların kandırılması olacak iş değil. Demek ki şubeden söylenenlere itimat etmeyeceğiz bundan sonra. Küme düştüğümüz zaman hiç utanmamıştım takımdan. Ama bu yapılanlardan resmen utanıyorum!

Niye bu kadar şaşırıyorsunuz anlamadımki? Bu insanlar bu şubede olduğu sürece bu rezaletler hep olacak, arkası kesilmiyor işte görüyoruz. Birde utanmadan oyuncular dinlendiriliyor diye mesaj atıyorlar.
Şubede görevli Burçin Badem'in babası İsmet Badem Furkan Aldemire burda oynayamıyorsun Fenere git diye telkinde bulunuyor siz dalgamı geçiyorsunuz.

Burçin Badem altyapı sorumlusu, adamı bir kere maçta görmedim. İroniye bak :)

Yarın kriz büyüse, A takıma hangi kızları alalım deseler bir tane isim söyleyebilir mi acaba? Ama kendisinin daha önemli işleri var RT yapıyor, Özyer'i savunan tweetleri :))

Whalen'ın Kayseri maçında oynamamasına kızacağımıza bu 2 ay boyunca oynadığı için ekstra plaket falan vermeliyiz bence.

Önder abi yazmış yanlış okumadıysam Whalen 25.000 dolar alıyormuş aylık. Yani 3 ay parası ödenmese 75 kağıt ediyor. Yani koskoca Galatasaray kusura bakmayın da bu parayı en önemli oyuncularından birisine ödeyemez mi yahu?

Şu kadar rezillik için değer miydi?

Ha şu durumda kızılabilirdi- ki bence bunu yapan bir tane yabancı oyuncumuz var şu an kadroda bulunan: Parasını almadığı taktirde oynamaya devam eder fakat bu krizi sahaya yansıtırdı. O zaman kızgınlığa ve kırgınlığa hak verirdim.

Ama Whalen şu olayda bence en suçsuz cephe.

Normalde kızardım Lindsay'e. Ama fesh hakkı üzerinden 2 ay geçmiş, ihtar göndermiş ve şubedekiler tarafından birşey olmaz diye kaale alınmamış. E haklı yani kız gitmekte kimse kusura bakmasın.

Whalen aforoz ediliyormuş İbrahim Seten'e göre.Hoş haber kaynağı bizim yöneticilerden ve yönetim anlayışından da beter.Orta çağda kilise yönetmeye kalksalar cahil halkı bile söğüşleyemezler,değerler yalanı adı altında Galatasaray formasının hakkını veren karakterli bir sporcuyu insanların önüne atmak dışında gösterebilecekleri bir refleks yok haliyle.Yukarıda yazıldığı gibi,Whalen'ı hep minnetle hatırlayacağım.İsterlerse Taurasi'yi getirsinler bu kafayla üç vakte kadar her şey daha beter olur kuvvetle muhtemel.Olunca da biz üzülürüz,olur biter ileriye bakılır.
Tek şans Ekrem Memnun.Gidip şu ortamda Euroleague finali görebilir.Mevcut yapıya cidden çok fazla bir insan.

Bütün yabancılar kalırken Whalen'ın gitmesi düşündürücü! Fowles burdaydı ama inanılmaz kötü oynuyordu. Bence Fowles'ı da gönderelim yeri gelmişken.

Whalen'ı geri getirmemiz lazım. Bunun elbet bir yolu olmalı. Geri getirmek zorundayız.

İLLA BİR ŞEY OLDU YA.. VURUN VURABİLDİĞİNİZ KADAR..

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın ABD'li yıldızı Lindsay Whalen'in Türkiye'yi izinsiz şekilde terk etmesiyle ilgili olarak çarpıcı bir iddia geldi. Konuyla ilgili Skorer.com'a konuşan sarı-kırmızılı bir yönetici bugünkü yönetim kurulunda, sorunu ayrıntılı şekilde ele aydıklarını ve çarpıcı bilgilere ulaştıklarını açıkladı. Parasının ödenmediği için Galatasaray'dan ayrılan ve sözleşmesinin feshi için işlemleri başlatan ABD'li oyuncunun farklı cinsel eğilimlerde olduğu ve bu yüzden İstanbul'dan ayrıldığı belirtildi. Sarı-kırmızılı yönetici, sporcunun kendi cinsinden birisine ilgi duyduğunu ve bunun için apar topar Fransa'ya gittiğini söyledi. Aynı zamanda evli olan ABD'li oyun kurucunun eşiyle birlikte Fransa'ya gitmesi kafaları karıştırmış, annesinin İstanbul'da olması ise Galatasaray defterini kapatmadığı şeklinde yorumlanmıştı. Sarı-kırmızılı kulüp, oyuncunun üzerini çizerken, iki yeni transfer için kolları sıvadı. Maya Moore ve Tamika Catching'in transferi için girişimlerin başladığı açıklandı.

NEVZAT DİNDAR

Nevzat Dindar'ın değil bence suç burda.

Bu haberi Nevzat bi yerinden uydurmuyordur. Malum çok tepki var şu anda yönetime bu Whalen konusunda.

Akıllarınca bu tepki bu şekilde azalacak. Ben bu haberin yönetim cephesinden yaptırılma ihtimalini gözardı etmememiz gerektiğini düşünüyorum.

Tam da Nevzat Dindar'dan beklenecek bir haber :) Sanki üstümüze vazife ya milletin cinsel eğilimleri ... Çok berbat bir ülke olduk çoook :S