Los Angeles Lakers

Bu başlık altındakilerin çoğunun Lakers'lı olduğunu biliyorum. Ama şunu da belirtmek isterim ki yıllarca LeBron nereye gitse o takıma sempati besleyen biri olarak artık bir LeBron 'hater'ıyım ben de. Kral öldü LeBaloon oldu benim için*broken heart*

Aynen öyle. Normalde Chicago'luyum ama 2. takımım da Lebron'un olduğu takımlar olurdu. Yüzük için Cavs'ı satıp Miami'ye gitmesini kaldırdım ama Lakers'e gitmesini kaldıramam. Baya antipati toplayacak artık hem Lakers hem de Cavs taraftarından.
 
Yeni sezonda -olumlu olumsuz- bol bol Lakers haberleri okuyacağız.
Yalnız, LeBron'un takımına Lance hamlesine koptum.
Zaytung haberi gibi... =D
 
Lakers ne yapmak istiyor anlam veremiyorum. Kawhi'yi de alırlarsa kısa rotasyonu en iyi takım olacak ama aynı şeyi uzunlar için söylemem. McGee gibi oyuncularla ne kadar başarılı olurlar bilmiyorum. Tam bir psiko, sayko takımı oldular. Eğer uzuna adam gibi oyuncu alırlarsa Demarcus Cousins gibi o zaman GSW'yi geçebilirler.
 
Michael Beasley, Los Angeles Lakers'la anlaşmaya vardı. (@ShamsCharania)

Lakers bir şey deneyecek gibi ama ne ?
Cidden çok ilginç bir takım oldu.
Merakla bekliyorum yeni sezonu :)
 
Seneye çok fena patlayacağız ama nasıl türde bir patlamak olacak onu kestiremiyorum. Bir Ron Artest abimiz eksik. Bu takımın ortası olmayacak. Entourage dizisi gibi ortam oldu.
 
Lonzo Ball-Rondo
KC Pope-Josh Hart
Ingram-Lance Stephenson
James-Kuzma-Beasley
McGee-Zubac-Mykhulik

Gibi bir rotasyon oluştu.
Bakalım başka transfer olacak mı ?
 
Pre season da takım bayağı iyi gözüktü. Mykhailiuk'u bayağı beğendim. Bileği temiz ve fundamentalı iyi. Luke Walton tempolu bir oyun peşinde. Oyuncular genç ve buna uygun. Kral Lebron James bu kadar koşmayı sevmiyor. Fakat bu konuda denge tutturulursa batı da dördüncülük bile gelebilir diyorum.
 
Bu sabah izleme şansı bulamadım ama Lakers biletlerinde ortaya çıkan çılgın fiyatlar gibi bizde de yeniden NBA izleme hevesini açığa çıkardı LeBron. Sanırım Pazar sabaha karşı ilk iç saha maçlarında Rockets ile oynayacaklar ve son zamanların sabahın köründe TR'de de en çok izlenen normal sezon maçlarından biri olacak bu. Merakla bekliyorum.
 
Lakers'da Josh Hart diye bir saf şutor var.Onu beğendim LEbron dışında. İngram,Kuzma,Ball çok çok iyi değillerdi dün. Tabiki yıldız oyuncular ama 3 lük atmakta çok sıkıntı çektiler.
 
LeBron James ve Lonzo Ball Charlotte Hornets karşında triple-double yaparak, 2007'den (Vince Carter ve Jason Kidd) bu yana ilk kez aynı maçta triple-double yapan takım arkadaşları oldular.

Lonzo 16 sayı 10 ribaund 10 asist
James 24 sayı 12 ribaund 11 asist
 
Klay Thompson eğer Warriors'tan maksimum kontrat alamazsa, Lakers Anthony Davis'i aldığı takdirde Thompson da rotasını Lakers'a çevirebilir.
 
Anthony Davis bana her zaman uçuk geldiğinden sene sonunda Kemba Walker tarzı bir oyuncu olur diyordum ama bu fırsat bir daha çıkmaz. İyi ve genç çekirdekten bir ya da bir kaçından vazgeçmek demek bu ama şampiyonluk yolu zorlu bir yol.
 
The King is Back ! Gelmis gecmis en iyi oyuncu olma yolunda son duzluge girdi bence. James geldi boyle oldu :)

L.Clippers 120 - L. Lakers 123
 

Üst