Luksa Andric

Tutku varsa Andric var, dilinden anlayan bir PG ile büyük bir silah olduğunu gösterdi...
Tutku yoksa Andric yok, tek başına sıradan bir oyuncu olduğunu, ekmeğini taştan çıkaramayacağını da gösterdi...
30 sayıda atsa 40 sayıda artsa ben onun için çok kararsızım...
Ama şu an Rancikten çok daha yararlı olduğu gerçek...

Tutku'yla bu ara iyice abartıp Stockton - Malone'a bağladılar. Daha da abartın biz hep buraya her gün Andric süperdi bugün yazarız. Hatta böyle oyna ; seni eleştirenler bile senden özür diler. Yeter ki katkıya devam et. Ben hayatımda Oğuz'u bu fizikle bu kadar rahat savunan bir adam görmedim .

Zaten her maç süper oynuyor.Beklenti düşük olunca...
Kesin avrupa kupası maçı düşünülmüştür.Normalde 25-30 dakika süre alıyor ya.Hem Ermal genç,Andriç yorulmasın,o yaşlı;3 günde bir maçı çıkartamaz.Tabii Ermal oynamalı.
Bir oyuncuyu körü körüne savunmak diyecem,çoğu oyuncu böyle savunuluyor.E galatasaray için yarı final bile onlar için büyük başarı.Şampiyonluk asla olmayacak ne de olsa.O zaman sorunda yok.

Serkan abi nerden çıkardın bu sene şampiyon olabileceğimizi?Hem olmazsak birinci suçlu 12 dakika ortalamayla oynayan Andric mi olacak?Onu[Andric] bir kere Ermal'le yan yana koymayan ya da Shumpert'ı bir kerecik bile gerçek yerinde oynatmayıp pota altında ki azmanların arasına bırakanların suçu olmayacak mı?Ya da Rancik'le sezon başı çok gereksiz bir şekilde kontrat yenileyenlerin suçu olmayacak mı?

Şampiyon olacağız;hem de Galatasaray için yarı finali başarı olarak görenlere inat,hem de kalitesiz oyuncuları yüceltenlere inat.Az kaldı;daha iyi,yararlı takviyelerle olacak bu iş.Ama kimsede bunun dışında şampiyonluk yaşatamayacak,bu hedef için yeterli olmayacak oyuncular için övgüler dizmemi beklemesin.Bu maçtada gördük kısa oyuncunun önünden aldığı rebound'u,acemice kaybettiği topları.İstediği kadar sayı atabilir,önemli olan çizdiği zayıf oyuncu profili.Bir de düşünmek lazım maç başına bu kadar az oynaması kimin suçu diye?

dün beni sinir eden oyunculardan biriydi.2.03-2.04lük adamlar yanından hele son bölümden peynir ekmek gibi ribaunt çektiler.cidddi bir boy avantajı vardı nasıl kullanamaz akıl alır gibi değil.:(

luksa andricin bir haftalık yemek ısmarlaması lazım tutkuya :). ilk başlarda andric iyi oyuncu degil zayıf kalıyor diyodum.ama sadece bu mactan dolayı degil son 7-8 macına bakınca kendini geliştirmiş ve takıma adapte olmus oldugunu görüyorum.inş seneye takımda kalır yanlıs bilmiyosam 2 senelik anlasmamız var zaten.

Harikaydı gerçekten bugün. Gerçekten hem savunmada hem hücümda Efes'i mahfetti. Ne diyim ki sana Andriç, seni sevmeyen ölsün ÖLSÜN ! :D

Luksa Cibona Zagreb gibi bir Euroleague takımının yıldız adayıydı ama maddi imkansızlıktan dolayı sattılar ayrıca 2010 Dünya Şampiyonasında'da Hırvatistan milli takımındaydı ama sakatlık yaşadığından az süre aldı ve riske edilmedi yani toparlarsak Luksa kesinlikle iyi bir transfer bu sezona zaten şampiyonluk adayı olarak girmemişken yıldız adayı oyuncu almak iyi bir iş. Takım kimyasının uyması ve Mahmudi faktörüyle iyi bir sezon geçirmemiz kimseyi yanıltmasın bizim hedefimiz şampiyonluk değildi ve şuan istenilen hedefleri fazlasıyla başaran bir takım var. Eğer Luksa kendini geliştirip bir patlama yaparsa çok büyük oyuncu olur şuan bile tutku gibi akıllı bir oyuncuyla etkili oynayabiliyor ve Hırvatistan milli oyuncusu bunları unutmamak gerek
Luksa için bu yorumu yaptığım günden beri inanılmaz bir çıkış var. Söylediğim gibi patlama yaparsa büyük oyuncu olur demiştim ve galba o patlamayı yaptı büyük oyuncu olma yoluna girdi. Helal be Luksa güvenimizi boşa çıkartmadın