Luksa Andric

Çok iyi oynadığı 1-2 maçtan sonra yine ortadan kayboldu.Playofflarda yavaş uzunlara karşı çabukluğunu kullanması lazım.Bunda Tutku'ya da büyük iş düşüyor

Çok iyi oynadığı 1-2 maçtan sonra yine ortadan kayboldu.Playofflarda yavaş uzunlara karşı çabukluğunu kullanması lazım.Bunda Tutku'ya da büyük iş düşüyor

1-2 ? 3-4-5-6-7-8-???

Rakiplerimiz tabiri caizse pota altına kapanıyor artık. Uzunlarımızın skor yapması için kısalarımızın iyi şut atması gerek öncelikle. Bugün 3 atış kullandı, 2'si sayı oldu.

bu forumda seni beğenmeyen ben tekim herhalde sürekli ben yazıyorum çünkü ama bana göre çok yetersizsin net ruhsuzsun aynı zamanda.

Bu gün aşırı kötüydü.Umursamaz bir tavrı vardı.Bomboş pozisyonları erlendiremedi.Sezon bitiminde daha kaliteli bir kadro oluşturulacaksa gönderilmeli

Bu gün aşırı kötüydü.Umursamaz bir tavrı vardı.Bomboş pozisyonları erlendiremedi.Sezon bitiminde daha kaliteli bir kadro oluşturulacaksa gönderilmeli

ben olaya bir gün olarak bakmıyorum 2-3 maç form tutuyor sonra 10 maç ortada yok çok istikrarsız son olin-antalya ve son olarak bugün bu kadar kötü oynanmaz.kötü oyna ama ruhsuz oynama

Luksa Andric'in istatistiklerini ve kazandırdığı maçları koydurmayın lütfen buraya. Ya da aynı şekilde siz verilerle destekleyin bu düşüncenizi.

Luksa ve Shipp seneye bu takımda kalmalı, zaten kalacaklar diye düşünüyorum.

Luksa Andric'in istatistiklerini ve kazandırdığı maçları koydurmayın lütfen buraya. Ya da aynı şekilde siz verilerle destekleyin bu düşüncenizi.

Luksa ve Shipp seneye bu takımda kalmalı, zaten kalacaklar diye düşünüyorum.

verilerle konuşan sensin göster o zaman verilerini bakalım. sezon istatistiği 8.5 sayı(fena değil hadi) 3.4 ribaunt(berbat ötesi) 0.5 tç 1.5 top kaybı. sanki konuştuğun adam takımı şampiyon yapmış gibi kaç tane maç kazandırdı diyorsun. 2-3 maç kazandırıp 10 maç kötü oynayacağına bir istikrar yakalasın.

Luksa konusunda benim de ümidim kaybolmaya başladı yavaş yavaş.

Maç içinde yok sanki, önünden top mu geçiyor ne oluyor ne bitiyor farkında değil gibi bir tavrı var..

Gasol diye espri yapıyorduk, harbi bu seneki Gasol gibi oldu..

verilerle konuşan sensin göster o zaman verilerini bakalım. sezon istatistiği 8.5 sayı(fena değil hadi) 3.4 ribaunt(berbat ötesi) 0.5 tç 1.5 top kaybı. sanki konuştuğun adam takımı şampiyon yapmış gibi kaç tane maç kazandırdı diyorsun. 2-3 maç kazandırıp 10 maç kötü oynayacağına bir istikrar yakalasın.

Bunları maç başına 12 dakika oynayarak yapıyor Andric.Mümkünse 15 dakikadan fazla oynadığı maçlardaki istatistikleri görmek istiyorum.

Evet.

Bir de şu var tabi, bu istatistikleri 14 dakika ortalamayla yapmış. Herhangi bir takımın uzunu gibi 30 dakikaya yakın oynasa hesaplayın işte, 2'yle çarpıverin en basitinden.

Ha bir de en çok sayı atan oyuncumuz kaç sayı atmış, bu takımın başarısının sırrı ne, eğer bir oyuncu 20 sayı ortalamayla oynasa bu seviyede oynayabilir miydik orasını da kavrayamamışsınız bana göre.

Luksa ve Ermal birbirini çok iyi tamamlıyor. Birinin post oyunu Türkiye'nin en iyisi, birisi hareketli topları alma ve bitirmede mükemmel. Sene başında Ermal'in çok kötü geçirdiği bir dönem vardı, Luksa orada hayvani performanslar sergileyerek onun açığını kapattı. Şimdi Ermal formda, o yüzden Luksa'nın süreleri ve performansı azaldı. İkisinin de formda olduğu maçlar da final serisine denk gelecek inşallah, o zaman rakip uzunların vay haline.

Ruhsuz oynayan adam takım sayı attığında benchte deli gibi sevinmez. Eğer İpekçi'ye geliyorsanız bir maç dikkatle izleyin Luksa'yı saha içinde ve saha dışında.

Kötü performans göstermesinin temel sebebi Tutku'nun da formsuz oluşu. Tutku da artık takımı yönlendirmek yerine skor yapmaya ağırlık vermeye başladı. Bugün Luksa'nın içeriden kaçırdığı 2 atışta bariz faul vardı, bunlar girmeyince ve faul de verilmeyince Oktay Hoca Ermal'i oyunda tuttu, bu kadar basit.

Son olarak da Luksa bugün maç öncesi şut çalışıyordu, hatta 1-2 tane üçlük denedi ve soktu. Bunu da belirtelim, elimizde Ante Tomic'in Hırvatistan Milli Takımı'ndaki partneri ve en az onun kadar etkili olabilecek bir uzun var, kıymetini bilelim.

Wilkinson basketbol katili, Darius savruk, Jasaitis umursamaz, Gaines çok agresif, Luksa ruhsuz...

Andric'ten zaten her maç 20 sayı atmasını veya gidip pivotu sıkı bir şekilde savunmasını beklemek hayalcilik olur..Onun oyun düzenine uygun şablonu çıkartıp saha içinde uygulamak ve faul konusunda kendisine dikkat etmesi bize yetecektir.

Evet.

Bir de şu var tabi, bu istatistikleri 14 dakika ortalamayla yapmış. Herhangi bir takımın uzunu gibi 30 dakikaya yakın oynasa hesaplayın işte, 2'yle çarpıverin en basitinden.

Ha bir de en çok sayı atan oyuncumuz kaç sayı atmış, bu takımın başarısının sırrı ne, eğer bir oyuncu 20 sayı ortalamayla oynasa bu seviyede oynayabilir miydik orasını da kavrayamamışsınız bana göre.

Luksa ve Ermal birbirini çok iyi tamamlıyor. Birinin post oyunu Türkiye'nin en iyisi, birisi hareketli topları alma ve bitirmede mükemmel. Sene başında Ermal'in çok kötü geçirdiği bir dönem vardı, Luksa orada hayvani performanslar sergileyerek onun açığını kapattı. Şimdi Ermal formda, o yüzden Luksa'nın süreleri ve performansı azaldı. İkisinin de formda olduğu maçlar da final serisine denk gelecek inşallah, o zaman rakip uzunların vay haline.

Ruhsuz oynayan adam takım sayı attığında benchte deli gibi sevinmez. Eğer İpekçi'ye geliyorsanız bir maç dikkatle izleyin Luksa'yı saha içinde ve saha dışında.

Kötü performans göstermesinin temel sebebi Tutku'nun da formsuz oluşu. Tutku da artık takımı yönlendirmek yerine skor yapmaya ağırlık vermeye başladı. Bugün Luksa'nın içeriden kaçırdığı 2 atışta bariz faul vardı, bunlar girmeyince ve faul de verilmeyince Oktay Hoca Ermal'i oyunda tuttu, bu kadar basit.

Son olarak da Luksa bugün maç öncesi şut çalışıyordu, hatta 1-2 tane üçlük denedi ve soktu. Bunu da belirtelim, elimizde Ante Tomic'in Hırvatistan Milli Takımı'ndaki partneri ve en az onun kadar etkili olabilecek bir uzun var, kıymetini bilelim.

Wilkinson basketbol katili, Darius savruk, Jasaitis umursamaz, Gaines çok agresif, Luksa ruhsuz...

her maça geliyorum ve lucksayı beğenmiyorum sen beğenebilirsin beğenmeye devam et. ne zaman ki istikrar yakaladı ben de destek verecem ve senden özür dileyecem ama şu an benim gözümde yetersiz.

tepki konusunda abartmış olabilirim ama son 4 maçtır 4 sayı 3 ribaunt ortalaması ile oynuyor. bu maçların hepsini izlediğim için fazla sinirlendim. daha fazla katkı bekliyorum

Beşiktaş'a karşı etkisiz kalmasında Ogilvy mi neyse işte onun da etkisi var. Andriç'le tarzları çok benziyor. Bu nedenle de Andriç kendi avantajlarını kullanamıyor. Fener'e karşı çok daha iyi oynuyor. Çünkü fenerin uzunları o kadar hızlı değil. Genel olarak beğendiğim bir oyuncu. Umarım final serisine kadar kendine gelir. Seneye kalmasını istiyorum.

Andric önemli bir silah bence. Rakibe göre kullanıp istediğimiz verimi aldığımızı düşünüyorum. Ribaund performansı biraz düşük ama bence berbat değil. Ayrıca Ermal de 20 dakika süre alıp 11.5 sayı 3.5 ribaund ortalamasıyla oynamış. Ermal'in top çalması, Luksa'nın bloğu fazla. Ama Ermal'i de beğenmiyorsanız ona birşey diyemeyeceğim.
Oktay Hoca ikisinin de artılarını eksilerini biliyor, maçın gidişatına göre rakibe göre oynatıyor ve bence hem hoca hem de oyuncular bu konuda gayet başarılı.
Luksa'nın 1 sene daha kalmayı hayli hayli hak ettiği düşüncesindeyim.

Bize 5 numarada surekli smacla bitiren kalin bir oyuncu gerek.Pota altini karartacak rakipleri yildiracak bir uzun.Andric alternatif olarak ucuncu uzunu olabilir ancak bu takimin.