Luksa Andric

Kesinlikle bu mesaja baştan sona katılıyorum.Shipp ve Luksa en az 1 sene daha kalmayı hakediyorlar takımda.Ben olsam maddi imkanlar el verdiği kadarıyla bu iki oyuncunun yanına Omar Cook,Joycee Caroll ve James Gist'i alır,muhteşem bir yabancı kadrosu kurardım.Keşke bu dediğim olsa ki şampiyonluklar ve başarılar için böyle kaliteli yabancılara ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

Cevap: 12 # Luksa Andric

Bu iki oyuncunun bir yıllık gelişimi göz önüne alınmalı bence. Shipp mükemmel bir takım oyuncusu oldu. Andric gün geçtikçe daha iyi oluyor. Bence Andric Avrupa'nın sayılı uzunlarından biri olacak kapasitede. Fiziğini biraz geliştirsin bu kadar hızlı ayaklarla çok önemli işler yapar. Ama önüne çok güçlü bir oyuncu alınmalı.

uzun oyuncular geç olgunlaşır,andric bir proje ve 5 yıllık bir sözleşme ile geldi.kesinlikle her şartta kalmalı ve herkes görücek ki her sene oyununu bir adım daha ileri götürecek,herkes iyi bir guard konusunda birleşmiş durumda,gelecek iyi bir guard andric'in katkısını da yükseltecek ki tutku şu an formsuz,tutku'nun formda olduğu dönemlerde andric'in nasıl parladığını unutmayın.

Bize 5 numarada surekli smacla bitiren kalin bir oyuncu gerek.Pota altini karartacak rakipleri yildiracak bir uzun.Andric alternatif olarak ucuncu uzunu olabilir ancak bu takimin.

Tek kelimeyle D'OR FISCHER! Unutmayın bu adam pota altını resmen karartıyor! Bir çok maçta bilhassa Efes'e karşı gördük..Potanın üzerinde resmen!

takımda skorer kimlikli pek oyuncu olmayınca tabi ki andricten daha fazla skor bekliyorum.shumpert dıştan kötü olduğu zaman andric böyle oynarsa her şekil kaybederiz yani.

Bjk maçının tamamını tekrar izledim.

2/8'le oynamış Andric. Kaçırdığı 6 atışın 5'inde rakip takım oyuncularının müdahalesi var. 2'si kesin faul, diğer 3 pozisyon da tartışılır.

Neyse o zaten yine kendini gösterecektir önümüzdeki maçlarda.

Bu başlık daha çok uzar gider, sonra bir maç gelir ki Andric tek başına alır, olumsuz söz söyleyenler ortalıktan kaybolur gider, buraları yine bize kalır :)

Geçmişte de bunu yaşamadık değil...

Bu başlık daha çok uzar gider, sonra bir maç gelir ki Andric tek başına alır, olumsuz söz söyleyenler ortalıktan kaybolur gider, buraları yine bize kalır :)

Klişileşmiş,doğru olmayan,ezbere yazı...Türkiyedeki sayı rekorunu kırdıktan sonra burada Andriç'i eleştiriyordum.
Ama şimdi playofflar oynanırken kötüde olsa bir oyuncunun üzerine gidilmesi bence yanlış,o da ayrı mesele.Şu an destek lazım,bize hiç bir katkısı olmayacak tartışmalar değil.Sezon bitsin o zaman tekrar neyi iyi,neyi kötü bakarız.

andric iyi oynasa emin ol senden daha çok sevinirim ben takımımın başarısı için eleştiri yapıyorum. polyannacılık yapmayı sevmiyorum adam kötü ise kötü derim. sonuçta ben sene başından beri gittim bu takımın maçına gelip 2 maç izleyip eleştiri yapan tiplerden zannetme.