Luksa Andric

andric iyi oynasa emin ol senden daha çok sevinirim ben takımımın başarısı için eleştiri yapıyorum. polyannacılık yapmayı sevmiyorum adam kötü ise kötü derim. sonuçta ben sene başından beri gittim bu takımın maçına gelip 2 maç izleyip eleştiri yapan tiplerden zannetme.

En iyi Galatasaray'lı benim ayaklarını geçiceksiniz önce. Bizim takımımızda her oyuncudan skor katkısı alınıyo her maçta illa her oyuncunun 15 şer sayı atmasına gerek yok. Dünkü maçta Rado 0 sayı ve Andric 4 sayı atmış bildiğimiz gibi geçen maçlarda en yüksek skor katkısı aldığımız oyuncular olmuşlardı. Neyse Andric bu takımın uzun seneler oyuncusu olur inşallah.

En iyi Galatasaray'lı benim ayaklarını geçiceksiniz önce. Bizim takımımızda her oyuncudan skor katkısı alınıyo her maçta illa her oyuncunun 15 şer sayı atmasına gerek yok. Dünkü maçta Rado 0 sayı ve Andric 4 sayı atmış bildiğimiz gibi geçen maçlarda en yüksek skor katkısı aldığımız oyuncular olmuşlardı. Neyse Andric bu takımın uzun seneler oyuncusu olur inşallah.

ya bir git işine ya alıntı yapma benden ok. en iyi galatasarylı olma işini kafandan uydurup gelip burda bilmişlik taslama.

şu forumda eleştiri yapmak yasak mı beğenmemek yasak mı birine eleştiri yapınca herkes en iyi basket bilen olup saldırıyor. biraz daha saygı.

Ben Luksa'nın basketbol eğitimini çok iyi almış olduğunu düşünüyorum. Ne zaman nerede duracağını çok iyi biliyor. Savunma anlamında da sezon başından beri genel olarak takıma çok önemli katkıları oldu. Ondaki ayak çabukluğu bu ligde hiçbir uzunda yok.
Kesinlikle sabredilmesi gerektiğini düşünüyorum, birkaç özelliğini geliştirirse tadından yenmez bir uzun olacaktır. Ki daha 25 yaşında, 2-3 sene içinde çok iyi bir noktaya geleceğini düşünüyorum. Hem Oktay Hoca gibi bir koçun ellerinde kendisi...

Andric, Tutku sahadayken çok daha etkili oluyor. Son maçlarda daha çok Jerry sahada olduğu için biraz etksiz kaldı. Ancak bugün Tutku'nun ipleri eline aldığı anlarda yine Andric'le sayılar bulduk. Ondan play offların ilerleyen bölümünde mutlaka iyi katkı almamız lazım. Özellikle Ülker'in yavaş uzunlarına karşı çok problem çıkarıyor. Ayakları çok hızlı ve fundamentalı kuvvetli. Genç ve gelişime açık olmasına rağmen önemli de bir Eurolig tecrübesi var. Bize uzun yıllar hizmet edebilecek bir oyuncu.

gerçekten iyi bir transfer olduğunu gösterdi.
Pozitif katkı yapıyor.Play-off'da şampiyonluk yarışında olduğumuz bu dönemde bence olmazsa olmazlarımızdan.İnş daha uzun yıllar bizde kalır.

Bence Luksa Andric gelişimi için çok önemli bir takımı ve antrenörü tercih etti. Gs onun gelişimi için çok önemliydi. Önemli süreler de alıyor. Ayakları çok çabuk olduğu için hemen hemen ligin tüm uzunlarına karşı bu özelliğini kullanıp sayılar buluyor. Ancak orta mesafe şutunu geliştirmediği sürece Avrupa'nın elit oyuncularından olmayacağı kesin. Ama orta mesafe şutunu geliştirip faul problemlerini ve konsantrasyon problemini çözdüğü takdirde önemli bir Euroleague oyuncusu olacağından şüphem yok.

Bjk ile yapılan ilk maçtaki Andric ile ikinci maçtaki Andric arasında gece gündüz kadar fark var.Sene içindede bu durum hep böyleydi.Potansiyelli bir oyuncu olduğunun farkındayım ancak bu kadarda istikrarsız olunmaz.Her maç öncesi iki ucu keskin bıçak gibi.Belli bir standardı yok.Umarım önümüzdeki yarı final ve olası bir final serisinde performansı belli bir çizgide ilerler ve kafamdaki olumsuz düşünceleri bana unutturur.

Eli bu kadar düzgün uzun çok az gördüm. Bir de istikrarlı olsa. Her maç kötü oynasa anlayacağım ama bir maç sahada yok diğer maç sahanın en verimli oyuncusu.

Andric'in en büyük problemi de faul problemi. Futboldaki Baros'un kartları gibi bazen can sıkıyor.
Lan ne olduk demeye kalmadan 2 faulü alıyor :)
Ama hastasıyız o ayrı mesele.

Bence yeteri kadar güçlü olmadığı için diğer pivotun arkasında duramıyor pozisyonu kaybedince de faul yapıyor . Ama genel olarak beğendiğim bir oyuncu .

çok yetenekli bir oyuncu.geldiği günden beri pozitif hissediyorum luksayla ilgili.gelişmeye açık yetenekli iyi bir pota altı gerçekten playoff da önemli bir oyuncumuz.

Temel basketbol egitimini cok iyi almis ve bir uzun oyuncudan beklenmeyecek olcude hizli.Handikaplari ise konsantrasyon problemi var.Bu yuzden cok kolay fauller ve savunmada inanilmaz hatalar yapiyor.Sert ve kalipli uzunlara karsi sansi yok.Ama Tutkuyla o kadar iyi anlasiyorlarki sov baslayinca durdurulamiyor.Bol konsantrasyon diliyorum sana Andric.Maca ver kendini ve Euroleague e tasi bizi.

Ah be Luksa zor turnikeleri bitiriyorsun bizi şaşırtan topları bitiriyorsun ama en kolayları bitiremedin.Neyse bugün yine kolayları bitiremedin ama olsun sana güveniyorum.

yanı ust uste bos 3 tane pozısyonu harcadı onların 2 tanesı gırse macın son anları bambaska gecıcektı cıdden oynayınca oynuyorsun da o kacanlar neydı ya

Son çeyrekte inanılmaz kötüydü. 3 tane potaya yakın ve kolay atışı kaçırdı onun dışında bir tane de çok kötü bir pas atıp topu kaptırdı. Mağlubiyetleri bir oyuncuya yıkmak doğru değil, ilk maç nasıl takım olarak iyi oynadıysak bu maçta da takım olarak kötü oynadık. Ancak artık bazı oyuncuların biraz daha dikkatli, biraz daha hırslı, biraz daha olayların farkında olarak oynaması gerekiyor.