Şampiyonluk için onun bu ara form tutması lazım
Bugün maçı biz de izledik, hatta hep beraber izledik.
"Luksa bitiremedi" dediğiniz 2 pozisyonda çok net müdahale vardı koluna ki biz maçı izlerken ayaklandık bu pozisyonlara. Siz bunu gerçekten görmediniz mi, yoksa gördünüz de dalga mı geçiyorsunuz?
Bir eleştiri de benden, üçlük atamıyor.
Bugün maçı biz de izledik, hatta hep beraber izledik.
"Luksa bitiremedi" dediğiniz 2 pozisyonda çok net müdahale vardı koluna ki biz maçı izlerken ayaklandık bu pozisyonlara. Siz bunu gerçekten görmediniz mi, yoksa gördünüz de dalga mı geçiyorsunuz?
Bir eleştiri de benden, üçlük atamıyor.
Oley Oley Luksa Andric
Fener'in kocası Luksa Andric!
Yazmaz isem çatlayacağım.
Onur kardeşim bizler de üzgünüz bizler de kızgınız. Emin ol şu yazdıklarını herkes gördü. Buraya bunları yazmanın şimdi zamanı değil.(Sadece bu post un için söylemiyorum, diğerlerine de cevap olarak yazıyorum) Daha önce de uyarmışlar seni ama dinlememişsin. Biraz daha dikkatli olmanda fayda var. Zira herkes gergin ve önümüzdeki maç adına takıma ne katabilirim diye düşünüyor. Sen de düşüncelerini o yönde şekillendirsen daha iyi olur.
Bir taraftar olarak biz Andric'in bu hataları yapmasını nasıl engelleriz onu düşünelim. Ha yok ben buna gelemem bana uymaz diyosan; yazma - çatla! Ya da git bi kahvehane bul içini dök!
luksa babamın oğlu degil ama bence bu takımda arkasında en çok durulacak oyuncu kim deseler onu gösteririm bu final serisi için... herkes yaptığı bir iki hataya endekslenmiş. neden 3´e 1 geldiklerinde hücum faul aldırdığını sölemezsinizde yaptığı 1 faulden bahsedersiniz. sayı atamayan takımın yarısından fazlasını atarak oynar ama o da suç olur. gidip başkasına yüklenin ki yüklenmenin de zamanı degil... 10 gün ohal var bu forumda... herkes susmalı...