Luksa Andric

Bugün maçı biz de izledik, hatta hep beraber izledik.

"Luksa bitiremedi" dediğiniz 2 pozisyonda çok net müdahale vardı koluna ki biz maçı izlerken ayaklandık bu pozisyonlara. Siz bunu gerçekten görmediniz mi, yoksa gördünüz de dalga mı geçiyorsunuz?

Bir eleştiri de benden, üçlük atamıyor.

"Luksa bitiremedi" dediğiniz 2 pozisyonda çok net müdahale vardı koluna ki biz maçı izlerken ayaklandık bu pozisyonlara. Siz bunu gerçekten görmediniz mi, yoksa gördünüz de dalga mı geçiyorsunuz?

Gazanfer, burada sürekli Andricin avukatlığını yapman gerekmiyor kardeş. Elbette eleştirilerin bir kısmının dozajı biraz fazla ama yine de eleştirilmesi gereken bir oyun sergiliyor Luksa play-off serisinde..

Ama maç başlığına yazdım, pazartesi günü maçın adamı olacaktır. Şüphem yok.

Andric ptesi sahanin yildizi olacak bende eminim.Sonraki mac cok kotu oynar buyuk ihtimal.Andric istikrarina gore oyle olmasi gerek.Dorduncu mac icin Oktay hoca ona gore yapsin planlarini.

sen de tüm eleştirilere sert tepki gösteriyorsun insanlar burda özgürce fikirlerini sunamaz mı. herkese süper dersek neden konuşalım basketbol eleştiri de olacak karşılıklı görüş alışverişi de. belki arkadaşlar andrici potansiyelinin altında oynuyor diye eleştiriyorlar olabilir yani.

Andric´in bu kadar eleştirilmesine ben de anlam veremiyorum, hele de böyle kritik bir dönemde...

Gazanfer´in ifade ettiklerine ben de değinecektim -3 topun ikisinde bariz faul vardı diye- ama faullerden birinde tereddüt edince iddialı yazmak istemedim.

Sanırsınız ki aylardan Kasım. Buradaki eleştiren veya koruyan insanların tamamı biliyor Andric'in yerine başkasını koyamayacağız kadroya. Yılın bu zamanları eleştirilerimizi bu tarz değil de "bence" nasıl daha çok verim alırız üstüne kurmalıyız. Ama bakıyorum deplasmanda lig 2.sine karşı alınan bir mağlubiyetten sonra (üstelik berbat bir hake triosu ve TBF korumalı bir takıma akrşı) her oyuncu başlığında aynı laflar dönüyor. Bunun bu lafları diyenlere, GS'a taraftara ne gibi bir faydası var hiç anlamıyorum. Hayır ne istiyorsunuz açık açık söyleyin bari. Diyin "Andric oynamasın, Sertaç ile başlıyalım" bumudur istenen? Jerry Andric Evren kadro dışımı kalsın? Ha unuttum Rancik'ide kadro dışı bırakalım. Her türlü bahse girerim hoca sizi dinleyip onları oynatmasa bu kez de "yahu zaten uzun rotasyonumuz yok şimdi yılın bu zamanı yapılacak iş mi bu!!!" dersiniz. Eskiden gülüyordum bu eleştirilere ama artık gülesim bile gelmiyor.

Son 3 Fenerbahçe maçında ki ortalamasını yazayım da Andric büyük maç oynamıyor diyenlere gelsin.
21 sayı,5 rebound,1 asist,0.7 top çalma,0.7 blok.

Özellikle bugünkü maçta Andric gününde olmasaydı takım halinde 35 sayıyı zor bulurduk.

ayakları hızlı bir uzun çok avantaj sağlıyor hücumda. biraz da sırtı dönük oynamayı öğrenebilirse bizi yıllarca sırtlayacak bir oyuncu ben çok güveniyorum Luksaya

Yazmaz isem çatlayacağım.Hücum süresinin bitmesine 2 saniye kala ortasahaya yakın yerde faul yapılır mı?İq'su 20 olan hayatında 2 kere basketbol oynamış bir insan orda faul falan yapmaz.Tam geri döneceğiz 2 kere bu saçmalığı yaptı.Final serisinde kendimi tutmak gerek ama dayanamayacağım.Böyle saçma hareket olabilir mi boşu boşuna sayı hediye ediyorsun rakibe.

Onur kardeşim bizler de üzgünüz bizler de kızgınız. Emin ol şu yazdıklarını herkes gördü. Buraya bunları yazmanın şimdi zamanı değil.(Sadece bu post un için söylemiyorum, diğerlerine de cevap olarak yazıyorum) Daha önce de uyarmışlar seni ama dinlememişsin. Biraz daha dikkatli olmanda fayda var. Zira herkes gergin ve önümüzdeki maç adına takıma ne katabilirim diye düşünüyor. Sen de düşüncelerini o yönde şekillendirsen daha iyi olur.

Bir taraftar olarak biz Andric'in bu hataları yapmasını nasıl engelleriz onu düşünelim. Ha yok ben buna gelemem bana uymaz diyosan; yazma - çatla! Ya da git bi kahvehane bul içini dök!

Yazmaz isem çatlayacağım.

luksa babamın oğlu degil ama bence bu takımda arkasında en çok durulacak oyuncu kim deseler onu gösteririm bu final serisi için... herkes yaptığı bir iki hataya endekslenmiş. neden 3´e 1 geldiklerinde hücum faul aldırdığını sölemezsinizde yaptığı 1 faulden bahsedersiniz. sayı atamayan takımın yarısından fazlasını atarak oynar ama o da suç olur. gidip başkasına yüklenin ki yüklenmenin de zamanı degil... 10 gün ohal var bu forumda... herkes susmalı...

Fenerin takımımızda durduramadığı tek isim Luksa. Onun aktif kullanımı 5. maçta etkili olacak. 3 ve 4. maçı zaten alacağız :)

Onur kardeşim bizler de üzgünüz bizler de kızgınız. Emin ol şu yazdıklarını herkes gördü. Buraya bunları yazmanın şimdi zamanı değil.(Sadece bu post un için söylemiyorum, diğerlerine de cevap olarak yazıyorum) Daha önce de uyarmışlar seni ama dinlememişsin. Biraz daha dikkatli olmanda fayda var. Zira herkes gergin ve önümüzdeki maç adına takıma ne katabilirim diye düşünüyor. Sen de düşüncelerini o yönde şekillendirsen daha iyi olur.

Bir taraftar olarak biz Andric'in bu hataları yapmasını nasıl engelleriz onu düşünelim. Ha yok ben buna gelemem bana uymaz diyosan; yazma - çatla! Ya da git bi kahvehane bul içini dök!

Katılıyorum. Zaten zor günler geçirirken birde böyle olur olmaz sinir bozucu ve provakatif yorumlar bizi ziyadesiyle yoruyor. Lütfen sahada verilen emeğe saygı. Kimse zeka ölçer olmadığı gibi kimse de kimseden daha zeki değil kanımca. Hırvatistan Milli takımına seçilmiş bir oyuncu üstelik bizim oyuncumuza sahada diğer tüm arkadaşları gibi iyi niyetle mücadele eden bir adama, savruk dnenebilir dağınık denebilir, bizi taşıyacak oyuncu değil denebilir ama IQ seviyesi 20 olan kişinin yaptığı hataları yapıyor ne demek. En hafif tabiriyle ayıp. Zaten sinirleri gerilmiş ve son derece üzüntülü bir topluluğu daha fazla germenin kimseye yararı yok, kimsenin de buna hakkı yok. İnsana ve emeğe saygı lütfen.

Fenerliler faul yapmak için dört gözle beklerken top mecburen Andric'e atılınca yeni gelin gibi heyecanlanıp, üzerine çullandılar.. Ama Luksa... Koçum benim.. 2/2 atıp hepsini cehenneme gönderdi. Aslan parçası..

luksa babamın oğlu degil ama bence bu takımda arkasında en çok durulacak oyuncu kim deseler onu gösteririm bu final serisi için... herkes yaptığı bir iki hataya endekslenmiş. neden 3´e 1 geldiklerinde hücum faul aldırdığını sölemezsinizde yaptığı 1 faulden bahsedersiniz. sayı atamayan takımın yarısından fazlasını atarak oynar ama o da suç olur. gidip başkasına yüklenin ki yüklenmenin de zamanı degil... 10 gün ohal var bu forumda... herkes susmalı...

3'e 1'de faul aldırmak %100 pozisyon bilgisiyle, oyun zekâsıyla ilgili bir şey. Hücumda Tutku'nun Andric'i çok çabuk bulmasının nedeni de bu. Adam doğru yerlere gidiyor.

Andric çok önemli bir oyuncu olacak. Fenerbahçe bile kazma Vidmar'ı adam etti. Biz yeteneği bariz olan bir adamı yollamaya çalışıyoruz. Bence bu zekice değil.

Koçum o bilek nedir öyle ya, nasıl da sokuverdin o serbest atışları. O atışları yapan ellerinden öperim senin! Luksaaaa Andric, Luksaaaa Andric!

Son dakikada attığı serbest atışlarda yüreğim ağzıma gelmişti. :D 2'de 2 hiç beklemiyordum Andric'ten. Seneye de kalıyormuş galiba takımda. Seviyorum bu adamı.