Alen Hekimbaş,
İyi niyetli yazdığınızı biliyorum ama hangi hareketleri Andric'in maçı kaybettiren adam olduğunu düşündürdü size? Maçı televizyondan izlediğim için net hatırlıyorum pozisyonları, oyunda sıkıştığımız anlarda yüksek posttan penetre ederek bile basketler buldu. Bugün şanssızlığı serbest atışlarıydı, 5/9 attı sanırım. Onun dışında 15 sayı gerideyken faulle karışık durdukları 2 pozisyon var Andric'i. Bir de geri dönüşümüzde yaptığı savunma da çok önemliydi bana göre.
Gerçekten düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum, daha açık yazar mısınız?
Maçın 3. ve 4. periyotlarının dönüm anlarında kaçırdıklarını getir aklına Gazanfer, sonra o pozisyonları Ermal olsaydı sokar mıydı sokmaz mıydı bir düşün.. pota altında hareketli bir adam, kolları uzun ve savunması da fena değil buna bir şey demiyorum.. ama bu maçın özellikle son çeyreğindeki rezalet oyunu kabul edilebilir, olur o kadar denilebilir değil.. savunmada ki hareketliliği dışında takıma yaptığı katkı iki serbest atışı atmasından fazla değildi..
tek maçlık konuşmuyorum, bu maça özel de değil bu yazdıklarım..
sezon için de 4-5 maç vardır bugünkü maçın üstüne çıkabildiği.. dediğim gibi hareketli olması, son bir kaç ayda kalıplaşması, eskisi kadar narin olmaması bunlar evet doğrudur.. ama yetenek diyorsak bu iş olmaz, pota altında savunmayı da hücumu da yapabilen sağlam birini almamız lazım, Andriç'i takımda tuttuktan sonra önümüzdeki sezon için yapılacak her şey boşunadır.