Kendi taraftarlarimiz icinde bile 3 gun once, bu adam basketbolcu degil diyenlere iyi kapak oldu.
Şu an benim tek istediğim bazı pozisyonlarda fake atmadan topu yakaladığı gibi potaya atması.
Son topta kendisine yapılan faulu göremeyen hakemlere guzel kapak oldu. Spajia'da faul vardı neden çalmadı hakemler anlamadım diyor. Acaba Shipp'in sutu girmese bu faul pozisyonunu söyleyecek miydi?
Yahu bu adam bu sene sizi yeteri kadar gururlandırmadı mı? Bazı yorumlar bilerek yapılıyor sanırım.
Tepki gösterdiğimiz Spormax spikerlerinin gazına gelmeyin Allah aşkına. Fake atmasının sebebi, çoğu pozisyonda basket faulü kovalaması ki ligin en çok basket faul alan oyuncularından biri zaten.
Bu arada Luksa zaten takımda kalacak, aksini düşünen büyük hayal kırıklığına uğrayacak![]()
Topu yerden değil de mümkünse gökten atmamız gerekiyor kendisine. Eğilip topu alana kadar hücum süresi bitiyor
Şaka bir yana basketfaul alma olayından vazgeçmesi gerekiyor. Zaten faul atma yüzdesi düşük. Olan topu da riske ediyor. Ama son maçtaki performansı - ki rotasyonumuz da yoktu o bölgede - inanılmazdı. Tebrik ediyorum kendisini.
ben böyle bir uzun görmedim elleri ayakları her yeri hızlı .... SÜPERSİN LUKSAAAAA![]()
o faulü çalacak hakem daha türkiyede yok bence.
ama ilahi adalaet böyle bişey faulu vermedi shipp efsane bir sayı attı belki faulu verse luksa 2sini de atamayacaktı![]()