Luksa Andric

O efsane maçta maçı oraya getirebilmek için zaten her pozisyona faul çaldılar.

Yoksa son topa bile kalmadan ezecektik.

Benim esas korkum olur da seriyi son maça taşırsak orda tarafsıza yakın maç yönetebilecek bir hakem var mı bu ülkede?

Sorunun cevabı o kadar basit ki. Elbette var ama Federasyon verir mi?
Senelerce en iyi hakemimiz dediğimiz Recep bey'i 3. maçta gördük.
Hakemler tarafsız olsun yeter, biz Sinan Erdem'de kupamızı alacağız. Buna tüm kalbimle inanıyorum. O maça gitmeyi bile planlıyorum.

4. maçın sonlarında kendisine bağıra çağıra küfür edip ters bakışlarımız sonucu susan eleman 5. maça sevinebildi mi acaba?
4. maçın sonundaki mahcup bakışları yapacaklarının habercisiymiş.Mahcup olacağı hiçbir şey yok üstelik.

Andriç gibi bir 5 numaramız olduğuna çok sevinmeliyiz bence euroligde de rahatlıkla oynayabilecek kapasiteye gelicektir bu adam bu sene takımda kalmayı en çok hak eden isimlerin başında gelmektedir.

Nedense bana Pau Gasolu andırıyo özellikle ilk lakers yılındaki Gasolü sahada her zaman kendini belli ediyo... tek bi eksik yönü var o da potaya giderken net potaya gitmiyo faul almaya çalışarak gidiyo bu da onu yerli yersiz top kaybına itiyor ...Birçok kişinin aksine seneye bu takımın %80 ini takımda tutmamız gerek diye düşünüyorum ama ilk başta kalması gerekende Luksa dır.... Çünkü dedim ya bizim Gasolümüz olabilir malum ilk yıl Gasoft diye adlandırılan Gasol sonraki 2 yıl takımını şampiyon yaptı :) Neden bizimkide yapmasın...
Ayrıca bugün en kritik görev yine Luksa nın omuzlarında olcak fülker bugün kesinlikle pota altına hakim olmaya çalışacak peki bu bizi korkutuyo mu hayır =)

Müthiş bir potansiyel önüde cok acık ama bazı eksikleri var. Zaten 2 sene içinde Hırvat milli takımında ilk 5 cıkacağı garanti ama savunmada biraz güçlenirse ve hücumda doğru tercihler yaparsa daha bir komple oyuncu olur. Ayrıca ayak cabukluğu siyahi bir uzun seviyesinde, savunmada ikili oyunların hepsini bos alan vermeyerek bozuyor. Umarım yollarımız ayrılmaz nadir bulunabilecek bir kumaş.

Seneye orta mesafe şutu da olacak gibi duruyor. Son maçlarda kendinden emin bir şekilde atabildiğini gördük. Ermal biraz sırtı dönük oyun öğretirse zaten kendine has çok önemli özellikleri var Avrupanın en iyi pivotlarından biri olur ;)

Berkanında dediği gibi birebirleri çalışması gerek birde güçlenmesi şart.Seneye daha iyi olacaktır.Ama birebirlerde kuvvet yönünden sıkıntı yaşıyor.

Takımdaki en sevdiğim oyuncu diyebilirim sanırım ona, Tutku'yla yarışır belki :)

2 yıl daha bizimle, Euroleague ikili oyun görsün ! :)

Bu senenin başı ile sonu arasındaki farka bakınca yazında aynı seviyede bir gelişim sağlarsa bunuda fiziksel gelişimi ile desteklerde avrupanın en önemli uzunlarından biri olur abartısız.

2 yıllık imzalamak güzel olmuş üstüne planlar yapabilriz böylelikle.

Andric iki yıl daha bizimle beraber. Günün en güzel haberi Aıl önemli olan iki sene sonrada onu tutabilmek. Bence Avrupanın en önemli uzunlarından biri haline gelebilir.

Çok güzel hamle, istikrarın meyvelerini alacağız,şüphe olmasın bu konuda. Rancik ile bir adım atıldı. Luksa ve diğer oyuncularla devam ediyor.