Açıkçası bencillik olacak ama hem bu kadar az süre alırken, hem de Hırvatistan'ın turnuvada ilerleyebilmesi imkansızken Andricli Hırvatistan'ın elenmesi ve bir an önce takımla çalışmalara başlamasını istiyorum ben de.
5 numara için oldukça hızlı,ikili oyun savunmasında üstüne çok az isim vardır,orta mesafe şutu ve faul atışları vasatın üstünde.Topu hareketli aldığında da iyi bir bitirici denebilir.Oktay Hoca'nın savunma felsefesinde önemli yer tutan perdeden sonra kısa oyuncunun üstüne çıkması ve ikili sıkıştırmaları savunmamızın temel taşlarından biri.Ayrıca hem Euroleague tecrübesi olan hem de bir uzun için genç sayılabilecek yaşta.Euroleague'teki iyi takımların o güçlü 5 numaraları ile veya ligtede Barac,Batista,Vidmar,Kambala ile savaşacak güçte bir oyuncu olduğuna inanmıyorum,cok narin ve çıtkırıldım bir yapısı var,rakip takımların pivotlarına korku veren bir havası yok,Tutku ile 2li oyunları çok iyi oynuyorlar eeee peki başka ne artısı var? veya iananılmaz hangi özelliği var,sıradan bir oyuncu bence.
Euroleague'teki iyi takımların o güçlü 5 numaraları ile veya ligtede Barac,Batista,Vidmar,Kambala ile savaşacak güçte bir oyuncu olduğuna inanmıyorum,cok narin ve çıtkırıldım bir yapısı var,rakip takımların pivotlarına korku veren bir havası yok,Tutku ile 2li oyunları çok iyi oynuyorlar eeee peki başka ne artısı var? veya iananılmaz hangi özelliği var,sıradan bir oyuncu bence.