2 li oyun dışında pek hücumda etkili olmuyordu geçen sene bu yıl ise baya sırtı dönük oynamaya başladı...
ihtiyacımız var bunlara açıkcası...
ihtiyacımız var bunlara açıkcası...
Alim Bey Cimbom'un bu sezon televizyonda verilen tüm maçlarını dikkatle izledim. Aynı şekilde yıllardır ama salonda ama televizyonda tüm maçları takip ederim. Andric'in sırtı dönük oyununu, ayaklarının kendi ebadındaki rakiplerine göre çok daha hızlı oluşunu, savunmada Oktay Hocanın direktifleri doğrultusunda kısalara yaptığı baskıyı hayranlıkla takip ederim. Lakin iki senedir hareketli perdeleme yapması, turnikeye giderken önünde soteye yatmış kısaları ezerek devam etmesi gibi huylarından hiç vazgeçemedi. Rakipleriyle top gibi oynadı diyorsınınz fakat Paok maçında 2,03'lük Marcus Goree ve son Erdemir maçında da Kzell Wesson'ın önünde duramadı. Zaten oyununun en büyük eksikliği savunmada kalıbının hakkını verecek bir sertlik koyamaması. Belki diyceksiniz ki o da olsa bir Pekovic'den aşağı kalır yanı olmazdı. Sonuç olarak gereksiz faullerini frenlemez ve savunma sertliğini arttıramzsa Zaza'nın katıldığı bir takımda 15 dakkanın üzerinde süre bulması çok zor.
Ben Spor Sergi sarayı günlerinden beri basketbolda cimbomun sıkı bir takipçisiyim. Basketbol bilgime çok güvenirim ama kimseye sen bilmiyorsun demem. Sizden de ricam foruma yorumlarıyla katılmaya başlayan bir kişinin daha ilk yorumlarından şevkini kırmayın lütfen. Maçlarda görüşmek omuz omuza destek vermek dileğiyle.
Aralık'dan sonra +20 dk süre vereceğin oyuncuyu şimdi 3. oyuncu konumuna düşürürsen ihtiyacın olduğunda hiç verim alamazsın.Tamam Furkan senin için Brook Lopez'den bile değerli ama biraz mantıklı düşünürsen takımın pota altında en rahat sayıyı bulan ya da sayıyı bulmanı sağlayan Andric 3. oyuncu olmaz.Furkan olur büyük ihtimalle...Şuan ki durumda Oktay hocanın yerinde olsam bende 3.pivot olarak kullanırım andric'i,zaten öyle olacak gibi.
ayrıca çok korkak. yani dün 3-4 tane pozisyon vardı çayını içtikten sonra smacını basacak kadar rahat pozisyonlarda yanında kimse yokken bile fake yapmaya pas vermeye kalktı anlamadım.