Maça Çıkmıyoruz!

Abi ben zaten şike yaptık demedim ki bunun şikeyle alakası yok şike rakip takım oyuncuları veya hakemi satın alınarak yapar orada yapılan bir sahtecilik bu hatayla veya bilerek onu bilemem ama bunun sonucunda biz cezamızı en ağır biçimde çektik. Ben orada bana soru soran bir arkadaşa cevap yazdım ki eklemeleri yaparken siz alıntılamışsınız.

Kardeşim genel yazdım ben bunu.Senin o yazdıklarının üzerinden oldu sadece .Biz cezasını çektik, ya çekmeyenler .Şikeleri sabitken ve haksızken o kadar destek verdi taraftarları, Bizler Hakkımızı savunmaya kalktığımız zaman bile aramızda bölünüyoruz

Maça çıkıp çıkmamamıza birşey demedim kesin bir fikrim de yok iyi yada kötü diyemiyorum açıkçası bu olayın sonucunda ne olacağına bakıp yorum yazmak en mantıklısı ve yönetimin ilk açıklamasının arkasında durup maça çıkmamasına sevindim.

Ama tek üzüldüğüm nokta oyuncuların emeklerine yazık oldu tüm sezon çalıştılar ve sonuç olarak yönetim resmen size inanmıyoruz mesajını verdi oyunculara.

Kadın Basketbolda bu yıl 3.Maçta 40 dk boyunca küfür edildi.Mahmut Uslu ve Aziz Yıldırım'ın hakemlere yaptıkları sataşmaları ve baskıları biz burada videolarla paylaştık.

Şu an tam hatırlayamıyorum ama birkaç net hata vardı akılda kalan özellikle Bone için çalınan faul falan vardı ki pozisyonun içinde bile değildi.

Bunların üstüne burada herkesin eleştirildiği Emin Moğulkoç 4.Maça atanmıştı.Aynı yönetim benzer kararları o zaman vermemesinin nedenini Avrupa Şampiyonu olan kadın takımının şampiyon olacağına inanmasımıydı ? Şubeyi önemsememesi miydi bilemiyorum.

Şu anda herkes bu forumda ne yazılıyor diye takip ediyor bizi.Umarın yazdıklarınızı bu sorumluluk bilinciyle yazıyorsunuzdur.

Sözüm bazı ayrıkotlarına tabiki....

Genelde Galatasaraylılar bir bütündür çünkü...

Maça çıkmayacamız kesinleşti. (zaten kesindi ancak herkes bir ihtimal diye bekliyordu)

YÖNETİME DİK DURUŞU İÇİN BİRKEZ DAHA TEBRİKLER, TEŞEKKÜRLER!
ŞİKECİLER VE TBF OYNASINLAR ŞİMDİ...

An itibariyle murat özyer trtspor canlı yayın'da konuşuyor. Trt'nin satılık kalemleri murat özyer'e yükleniyorlar recep ankaralı konusunda.

Şikeci yandaşı şeref yoksunu trtspor!

Şike yapmadılar demek ay da yürüdüm demekle eş değer benim için. Biz bu tepkiyi vermekte çok geç kaldık. Fenerbahçe ile bir sorunum yok rahmetli babam da Fener'li idi. Benim sorunum Türk sporunun içine eden aziz yıldırım'dır. Her zora geldiğin de parmağını sallaya sallaya tehdit ve küfürle istediğini alan bir adamdır kendisi, yancısı m.u. da olmayan seviyeyi tamamen yerlere indirmiştir. O hakem üçlüsü hem bayan hem de erkekler de bizi defalarca katlemiş olup, hatta bazen rakip oyuncular bile çalınan faullerin lehlerine çalındığını anlamamışlardır. Basketbolu takip edenler bu adaletsizliğin yıllardır sürdüğünü bilmekle beraber hep sessiz kalmışlardır. Biz buna artık yeter diyerek bir karar verdik. Ben bu kararın çok geç de olsa doğru olduğuna inananlardanım. Korkudan çıkamadı diyenlere de saraçoğlun da ellibeşbin kişiye oynayarak aldığımız kupa kâfi gelir.

Maça çıkıp çıkmamamıza birşey demedim kesin bir fikrim de yok iyi yada kötü diyemiyorum açıkçası bu olayın sonucunda ne olacağına bakıp yorum yazmak en mantıklısı ve yönetimin ilk açıklamasının arkasında durup maça çıkmamasına sevindim.

Ama tek üzüldüğüm nokta oyuncuların emeklerine yazık oldu tüm sezon çalıştılar ve sonuç olarak yönetim resmen size inanmıyoruz mesajını verdi oyunculara.

Kadın Basketbolda bu yıl 3.Maçta 40 dk boyunca küfür edildi.Mahmut Uslu ve Aziz Yıldırım'ın hakemlere yaptıkları sataşmaları ve baskıları biz burada videolarla paylaştık.

Şu an tam hatırlayamıyorum ama birkaç net hata vardı akılda kalan özellikle Bone için çalınan faul falan vardı ki pozisyonun içinde bile değildi.

Bunların üstüne burada herkesin eleştirildiği Emin Moğulkoç 4.Maça atanmıştı.Aynı yönetim benzer kararları o zaman vermemesinin nedenini Avrupa Şampiyonu olan kadın takımının şampiyon olacağına inanmasımıydı ? Şubeyi önemsememesi miydi bilemiyorum.
Bu kararda oyuncuların ve teknik kadronun görüşleri alınmıştır. Ayrıca oyuncularını oraya gönderip kurban bayramındaki bir koyun gibi kesilmesini beklemek bence oyuncuları asıl o zaman düşünmemiş olurdu yönetim.

Yahu ne alâka? Tam aksine yönetim oyuncuların emeklerine yazık etmemek için, onurlu mücadelelerine saygı gösterdikleri için çıkmama kararı aldı! Mesele kazanmak, kaybetmek falan değil..

Bu kararda oyuncuların ve teknik kadronun görüşleri alınmıştır. Ayrıca oyuncularını oraya gönderip kurban bayramındaki bir koyun gibi kesilmesini beklemek bence oyuncuları asıl o zaman düşünmemiş olurdu yönetim.

Ben aksini iddaa etmedim yada görüş alınmamıştır demedim illaki görüş alınmıştır.

Fikirleri alınmıştır ama yönetimimiz son kararı vermiştir.

Ama Ergin Hoca'nın açıklamalarındaki bazı kesitlerde oynamak istediğini söylüyordu.

Ergin Hoca "Son ana kadar oynanmasını ümit ettim" ve "Oyuncularımız maçın oynanmasını çok istiyorlardı şampiyon olacağımıza %100 inanıyorlardı" dedi.

Yahu ne alâka? Tam aksine yönetim oyuncuların emeklerine yazık etmemek için, onurlu mücadelelerine saygı gösterdikleri için çıkmama kararı aldı! Mesele kazanmak, kaybetmek falan değil..

Yukarıdaki mesajımda belirttim zaten hocam nedenini kadın basketbol örneğiyle ben şu an karardan memnunum sorun yok ama bu konuda da görüşüm böyle.

Ergin Ataman'ın 'son ana kadar oynanmasını ümit ettim' söyleminin altında federasyonun alamadığı kararlar yatıyor.
Daha dikkatli dinlemek gerekli.
Benim görüşüm budur.
Şartlar oluşsa elbette herkes çıkıp oynamak isterdi.

Ergin Hoca yönetimin kararını mecbur destekleyecek kendisi son maçtan sonra dedi can güvenligimiz yok,bu atmosfer'de işimi yapamam yani zaten kendisi istedi çıkmamayı.

Yönetim'i kutluyorum ben,Ünal Başkan'dan sonra işimiz zor

Kendi kaptanını dinlemeyi beceremeyip, bize küfretmeyi tercih eden şikeciler var karşımızda. İyi ki çıkmamışız.

Karşımızda ne kadar iğrenç bir camia var ya. Adamlar oynanmamış maçtan sonra iğrenç bir şarkıyla kutlama yapıyorlar. Siz de biraz utanma olsa şerefsiz yöneticiniz Mahmut Uslu utancından söyleyecek kelime bulamazdı.

Fred Çakmaktaş Maamut çıkmış "biz kumpasçı değiliz, biz dalavereci değiliz" diye böğürüyor. Anırarak gerçekleri değiştiremezsin koca eşşek! Alayınıza GALATASARAY!! Şimdi rahatlıkla kupanın üzerine oturabilirsiniz..

Arşivleri araştırdım. 1985-86 sezonunda futbolda hiç mağlup olmamamıza rağmen Galatasaray'ın şampiyon olmaması adına o zamanın hükümeti tarafından desteklenen Beşiktaş şampiyon olmuş. Ancak Galatasaray bu yapılanlara boyun eğmeyerek hocalarını ve oyuncularını takımda tutmuş.

Ve 1987-2000 yılları arasındaki 14 sezonda: 8 Lig, 5 Türkiye Kupası, 6 Türkiye Süper Kupası, 2 Avrupa Kupası kazanmışız.

Varsın bu pis kupa Fenerbahçe'nin olsun. Ama yine de basketbolda şike soruşturması olsa bu kupanın elinden gideceklerini düşünüyorum. Yönetim bu soruşturmanın açılması için adımlar atmalı.

Allah'ın izniyle önümüzdeki sezonlar çok daha güzel, çok daha adaletli geçecek diye düşünüyorum.