Yönetimin bu hareketine katılan GS'lılar olacağı gibi katılmayan GS'lılar da olacaktır bunu anlarım. Bu bir duruş meselesidir.
Ama konu bir çok kişiyi ilgilendiren bir konuysa sırtımızdaki bu kamburların atılması gerekiyor. Camiadan bunların temizlenmesi lazım. Galatasaray'ın ne olduğunu anlamayan adamın Galatasaray maçına sabah akşam gidiyor olması 70 sene gitmiş olması falan boş işlerdir.
Hepsini geçtim şike olayına da inanmadığını söyledi. Bu forumda sanırım sondan bir önceki mesajımda yazmıştım. Bu forumun güzelliğidir her takım taraftarı yazabilmeli. Eskiden de yazardı diye. Misal Doğuş Nerse diye bir arkadaş var Aslan gibi de söylemiş FB'li olduğunu. Bu başlıkta GS'ın yaptığı yanlış der doğru der, onun "bence"si dir bu durum ve tepki görmez. Rengini de hayata bakış açısını belirten kurum kültürünü de bir açıdan temsil etmektedir ama Serhat Bozbaş konusunda hiç de kibar olmayacağım.
Yönetimimize gelirsek ben gurur duydum. Muhammet Kaan'ın da dediği gibi belki bir şampiyonluk kaybettik ama 10 şampiyonluk gururu bünyeme kattım.
Hala olayın salona gitme cesareti cesaretsizliği korkaklığı ile alakalı olduğunu sanan var. Onlar kendilerini kandırsınlar
Bİr de örnek veriyorlar "Pao-Oly maçında neler oluyor ama ne Oly ne Pao takımı korkmuyor" diye
) Kendileri de biliyor aslında gerçeği ama algıyla oynamaya çalışıyorlar. GS'ın itirazı salona gitme korkusu değil. O salona 1 2 ve 5. maç işte gittiler ne oldu? Ki gitme kararı aldığımız an salonda sıkı yönetim olacak ( 98'deki Juve maçı gibi) ve FB'liler tezahürat yapamayacak elini kaldıramayacaktı bu kesin. Ama fark etmeyecekti ki. Çünkü sorun TBF ile. Şampiyonu zaten belirlemişler, bir orta oyunu dönüyordu. 1200 karar verdik 2'si yanlış olur tabii diyen bir TBF başkanı. Yayıncı kuruluş maç anlatıcısı ve yorumcusu, hakemleri, TBF'si bir kumpas var senelerdir. Geçen sene Trrkiye kupası finalindeki durumu hatırlayın. Benchteki Kaya Engin'e nasıl dokunup onu engelliyordu. Hakem teknik ermek yerine eliyle otur otur işareti yapıyordu
) Yani olayı gördüğünü söylüyor hakem. Bu daha bir utanç
GS bu hareketi ile çok şeye dur dedi. Bir kupa kaybettik doğru ama çok yere mesaj verdik. GS'ın bu maça çıkmama konusundaki söylemlerine bak aynı başlıklar HAK HUKUK ADALET AHLÂK üzerine kurulu. Hükümet başta olmak üzere kurumlara bu mesajı verdik. Çünkü yaklaşık bir ay sonra UEFA da ülke için kararını verecek ve TFF şimdiden bunu yoksayabilir miyiz çalışmasına başladı. Bir süre men edilsek Avrupa'dan ne olur ki moduna getirmek isteyecekler şike yapan kulüpleri düşürmemek için. İşte bizim bugünkü çıkışımız bu yüzden anlamlı ve korku saldı o yüzlere. GS'ın maça çıkması için FB'nin de bu kadar mücadele etme sebebi de bu.
O gün Turgay Demirel ağlıyordu NTV Spor'da. Siz durduk yere sevgilisinden ayrılmış genç kız gibi evde ağladığını mı sanıyorsunuz T.Demirel'İn? Yayına bağlanmadan bir süre önce hükümetten birinin ona ettiği küfürler ve bunu kaldıramamanın getirdiği boşalma olmasın o? Herkes olayın ucunun nereye dokunduğunun farkında. Yarın FB'yi düşürmeyelim yaaa dediklerinde GS'ın bu hareketi akıllara gelecek. TS sahaya çıkmıyoruz diyecek belki de GS'dan bu Ahlak duruşunu bekleyecek ve panik büyüyecek.
NOT: Yeniden yargılama olup olmaması kulüpleri bağlamaz. Yeniden Yargılama sadece Aziz ve arkadaşlarının hapse girip girmeyeceğinin veya ne kadar gireceğinin hesabını yaptırır. UEFA ne demişti: "Bu dava bizim için bitti" Bunu "oleeeey FB kurtuldu UEFA için dava bitti!!" diye lanse ettiler oysa UEFA:"Dava sonuçlandı CAS kararını verdi artık yaptırım zamanı" demek istedi. O şikeye inanmayan komplo olduğunu düşünen sözde GS'lılar da görecek. Beraber ağlarlar sahaya çıkan "şerefli" sporcularla!