Ezikler tişört çıkarmışlar.
FENEVİN ASALETİ ŞİKEYİ MECBUR KILAR
FENEVİN ASALETİ ŞİKEYİ MECBUR KILAR
Fanatiklik ile ırkçılığı birbirine karıştırmamak lazım. Ayrıca amerikalı oyuncuların, farklı takımlarda da oynasalar, birbirleri ile yakınlık kurmaları gayet doğal. Pops, Dom ve Malik de arkadaşlarıyla eğlenmeye gtimiş. Sizin için kabul edilemez bir durum olsa da, onlar için doğal...
Beter olsun şerefsizler. 2 sezondur çeyrek finali geçemediler Ülker sayesinde oynadılar Eurolig'de. +100 yediler maçların çoğunda boyunun ölçüsünü aldılar geldiler.Bu açıklamalardan sonra güvenlik önlemleri alındı gerekçesiyle benzer şartlarda takım sahaya çıkarsa ve kulüp tükürdüğünü yalarsa diye endişem bir taraftan devam ediyor.
Bir de Fransa'da Belçika'da oynayalım diyenler EL top 16'da Efes hariç deplasman galibiyeti yok. O da İstanbul takımı. Bu kadar reziller işte. Geçecekler o işleri, yemezler!!
Bir daha söyleyelim bu maça çıkmalıydık lakin yönetim en azından sözünün arkasında durarak büyük iş yaptı. Bundan bin beter atmosferde Leeds maçı oynadık biz.
Semih büyük ihtimalle en düşük cezayı verecekler. Turgay Demirel denen şahıs televizyonlara çıkıp Avrupa'ya gidemezsiniz diye tehdit edip ardından Avrupaya gidemezler diye bir şey yok diye kıvırırken çok eğlendirdi beni.
Aynen,çıkmamamızın ana sebebi final serisi süresince yapılan çifte standartlardı.
Benim ona lafım yok. Lakin sen gidip senin başarına bir katkısı varmış gibi kızların ELW şampiyonluğu kutlamasına bu karakter yoksununu baş köşede ağırlıyorsan kendine de bakacaksın.
Final serisinin böyle olacağı belliydi. Kızlarda da farklı olmadı ev sahibi avantajıyla kazandık.
Ben bir daha soruyorum 2010-2011 sezonu erkekler final serisi için başvuru yaptılar mı?
Kızların ELW maçı bu Erkekler finalinden sonra mıydı?
Durum öyle bir hal aldı ki kardeşim sen utanmadan Turgay Demirel'e parçalı'yı giydirmişsin şimdi bir de onu eleştiriyorsun kıvamına doğru gidecek diye korkuyorum. Abicim tamam bir bok yemişler pasta kesmişler e bu tavrı aldıktan sonra devam mı etmiş.
Ağlanmış edilmiş kendilerine bakılmış T.Demirel'e karşı tavır alınmış işte. Hala korktuğumuz için oraya gitmediğimizi söyleyen FB'liler var. Onlar da olayın aslını biliyor ama böyle demek işlerine geliyo.r Peki benim taraftarım nedne hala korktuğumuz için oraya gittiğimizi sanıyor? Kardeşim salonda ne olabilir ki?
Bu ana kadar bir GS'lı bile bunu anlamadıysa bu andan sonra diyeceklerimiz de hava civa olacak demektir.
Amaç TBF'nin çifte standardına alet olmamaktı. Peki diyorum ki bu TBF Recep Ankaralı - Semih Özsoy tapelerini sümen altı ederken bizimkiler ne yaptı?
Turgay Demirel o kutlama öncesi de buydu bugün de bu.