D
dirk nowitski
Misafir
oooo süper haber bişeyi çok söylersen olurmuş her yazımda wrightı keşke biz alsak diyodum helal olsun yönetim
bu arada hemen gaza geldik ama kaynak ne abi?sinansysl' Alıntı:eski beşiktaşlı micheal wright galatasarayla 1 yıl opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı .. hayırlı olsun bizede bu yakışır tam isabet bravo yönetime .. artık şampiyonlukta en güçlü adaylardan biriyiz :atki :atki :atki
bu haber dogrumu kaynagi nedirsinansysl' Alıntı:eski beşiktaşlı micheal wright galatasarayla 1 yıl opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı .. hayırlı olsun bizede bu yakışır tam isabet bravo yönetime .. artık şampiyonlukta en güçlü adaylardan biriyiz :atki :atki :atki
bu haberin kaynagi ne insallah dogru degildirsinansysl' Alıntı:son dakika.. malik dixon nba takımlarından utah jazz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. galatasaray ise tbl liginden bir A.B.D li oyuncuyla anlaşmak üzere bu isim tam olarak bilinmiyor
1 sey 1 kanalda duyulduysa o basina yansimis demektir zor görünüor ama haber dogruysa yönetim iii 1 is basardi dixon olayinin kaynagi nedirsinansysl' Alıntı:michael wright ın imza attığı henüz basına yansımadı bu haber dün isim vermiyeyim bir kanalda duyuruldu imzalar atıldı ..bize hayırlı olsun demek düşer artık yönetim büyük iş başardı :claps :claps :atki
reklam yapmaktan korkmuyo taner abi amacı taraftarı heyacanlandırmak allah bilir kaynağı fotospordurtaner_k' Alıntı:arkadaşım artık her şeyi açıkca söyle yeter bulmaca gibisin kanalın adını ver korkma reklam yapmazsın
kaynagi söleyemiyo belliki sallama haber asparagastaner_k' Alıntı:yok dirk kaynağı(ismi bilinmeyen)tv kanalı olduğunu söyledi fotospor değil yani ama sinanın ağzından alcaz o baklayı
sinansysl' Alıntı:galatasaray wrigt ile anlaştı KAYNAK .. :atki :atki :atki :atki