Param yok deyip elindekiyle bu kadar kötü kadro kurmak da bir başarıdır.
Aynen bende sizin gibi cok sevinmistim. Babasindan dolayi takip ettigim bir koc idi. cok basarili buluyordum. Ama pek umdugum gibi olmadi bizde. Kimya mi tutmadi baka bilmedigimiz seyler mi var bilmiyorum. Giderse Ekrem hoca ikna edilmeli.
Geçen seneki imkanlar bu seneki imkanlara göre daha kısıtlıydı ve Maljkovic o yüzden ön plana çıkmamıştı. Ve geçen sezon hedeflenen herhangi bir maçı da kazanamamıştık. Yanılmıyorsam bir tane Fb maçı vardı o da günlük performansla kazandığımız bir maçtı. Maljkovic'in başarılı bir antrenör olduğunu düşünmüyorum. Bu sene o kadar hata yapıldı ki şube içinde insan bir yerden sonra kasıt aramaya başlıyor. Üzgünüm bunların hesabını hepsi vermeli. Lig biraz çekişmeli olsa küme düşmeye oynayacağız neredeyse. Galatasaray bir branşta başarısız oluyorsa o branşta hesap kesilir. Hatta başarılıyken bile ceza kesilen bir kulübüz. O yüzden Maljkovic ve ekibi bir an önce kovulmalı.
Galatasaray'da başarılı olması gerekiyor.Kadının vasat bir kadroyla Avrupa şampiyonluğu var. Daha başarılı olması için ne yapması gerekiyor ?
Marina hoca kendini kanıtlamış bir koç. Bu sene özellikle transferde çok hata yaptı, kimse inkar edemez. Ancak geçen sene oldukça düşük bir bütçeyle neleri başardı, herkes gördü. Bu sene yanlış kararlar verdi diye gelecek senelerde de aynı hataları yapacak diye bir şey yok. Eğer oyuncularla arasında bir problem yoksaki, aksi bir duyum gözükmüyor, kalmalı.
Can Topsakal ile çalışan herkes (Erman Kunter hariç) 2. bir şansı fazlasıyla hakkediyor. Daha takıma uzunu dahi yeni transfer ettirdi. Ben transfer hatalarında hocanın payının çok daha düşük olduğunu, kendisinin kurtların önüne atılan kuzu olduğuna inanıyorum.
Sırbistan milli takımını da çalıştırabilir. Ben bu noktada olumsuz bir şey görmüyorum...
Tabi yerine Ekrem Memnun gelecekse o ayrı konu...
Bunlar benim düşüncem, ister saygı duyun ister duymayın. Bu forumda arşiv gezildiğinde Ekrem Memnunu bile 1-2 malubiyetle harcayanlar çıkmış. Onları görünce Marinaya söylenenler hiç şaşırtıcı değil.
Geçen sene bütçe ile Eurocup'da yarı finale çıktık. Düşmeye aday bir takım ligde de iyi maçlar çıkardı. Geçen sene o kadroyla şampiyonluk bekleyenler varsa, kusura bakmasın, polyana izlemeye devam etsin. Başarı her zaman kupa değildir.
Kadına acaba, Fowles'ı filan önerdiler de yok ben illa Grinsven'i mi istiyorum dedi. Yada Tilbe'yi alalım dediler de ben Tuğba ve Merveden başkasını istemem mi dedi ? Bu arada piyasada kaliteli yerli oyuncu varda, hocanın mı haberi yok ? Biraz kaliteye sahip olanlar zaten inanılmaz paralarla Yakın Doğu'ya gidiyor.
Zaten bu X birini koy hikayesini erkek takımda yaşadık. Ergin Ataman istenmedi gitti, Erman Kunter geldi. Neler oldu hepimiz gördük. Şimdi "x" kişisi isteyenler, ben "x" dediysem Erman Kunteri mi dedim diye savunmada. Tamam takım kötü gidiyor, bu noktada kendisinin de çok hatası var, ama giderse çok daha kötü günler bizi bekliyor olacak. Seneye burada "x" kişisi için aynı demeyeceğim, daha kötü şeyler yazılacak.
Son söz daha iyisi gelecekse gidebilir, ancak bu yönetim daha iyisini getirmeyeceği için ben X kişisine razı değilim. Ben GS'da bütçede iyileşme ile başarılı olacağına inanıyorum. Bu sene hata yaptı diye gelecek senelerde hata yapacak diye bir şey yok.
Bu arada klüp kariyeri;
2007-09 yıllarında Sırbistan Kadın Basketbol 1. Ligi ekiplerinden ŽKK Hemofarm’ı çalıştıran Maljkovic, iki yıl sonunda 2 Sırbistan Ligi, 2 Sırbistan Kupası kazandı. Hemofarm kariyerinin ardından ŽKK Partizan’da dört yılını geçiren Sırp koç, burada dört yıl üst üste Sırbistan Ligi Şampiyonluğu, 2 Sırbistan Kupası ve 2 Kadınlar Adriyatik Basketbol Ligi’ni kazandı. Maljkovic, lig şampiyonluğu yaşadığı tüm yıllarda Sırbistan’da “Yılın Koçu” seçildi.
Bunlar benim düşüncem, ister saygı duyun ister duymayın. Bu forumda arşiv gezildiğinde Ekrem Memnunu bile 1-2 malubiyetle harcayanlar çıkmış. Onları görünce Marinaya söylenenler hiç şaşırtıcı değil.
Geçen sene bütçe ile Eurocup'da yarı finale çıktık. Düşmeye aday bir takım ligde de iyi maçlar çıkardı. Geçen sene o kadroyla şampiyonluk bekleyenler varsa, kusura bakmasın, polyana izlemeye devam etsin. Başarı her zaman kupa değildir.
Kadına acaba, Fowles'ı filan önerdiler de yok ben illa Grinsven'i mi istiyorum dedi. Yada Tilbe'yi alalım dediler de ben Tuğba ve Merveden başkasını istemem mi dedi ? Bu arada piyasada kaliteli yerli oyuncu varda, hocanın mı haberi yok ? Biraz kaliteye sahip olanlar zaten inanılmaz paralarla Yakın Doğu'ya gidiyor.
Zaten bu X birini koy hikayesini erkek takımda yaşadık. Ergin Ataman istenmedi gitti, Erman Kunter geldi. Neler oldu hepimiz gördük. Şimdi "x" kişisi isteyenler, ben "x" dediysem Erman Kunteri mi dedim diye savunmada. Tamam takım kötü gidiyor, bu noktada kendisinin de çok hatası var, ama giderse çok daha kötü günler bizi bekliyor olacak. Seneye burada "x" kişisi için aynı demeyeceğim, daha kötü şeyler yazılacak.
Son söz daha iyisi gelecekse gidebilir, ancak bu yönetim daha iyisini getirmeyeceği için ben X kişisine razı değilim. Ben GS'da bütçede iyileşme ile başarılı olacağına inanıyorum. Bu sene hata yaptı diye gelecek senelerde hata yapacak diye bir şey yok.
Bu arada klüp kariyeri;
2007-09 yıllarında Sırbistan Kadın Basketbol 1. Ligi ekiplerinden ŽKK Hemofarm’ı çalıştıran Maljkovic, iki yıl sonunda 2 Sırbistan Ligi, 2 Sırbistan Kupası kazandı. Hemofarm kariyerinin ardından ŽKK Partizan’da dört yılını geçiren Sırp koç, burada dört yıl üst üste Sırbistan Ligi Şampiyonluğu, 2 Sırbistan Kupası ve 2 Kadınlar Adriyatik Basketbol Ligi’ni kazandı. Maljkovic, lig şampiyonluğu yaşadığı tüm yıllarda Sırbistan’da “Yılın Koçu” seçildi.
Biz ise ondan kötü Kaela Davis'i alıyoruz.
Hocam Davis'in kötü olduğuna emin misiniz? Genç yaşına rağmen elit bir şutör olduğunu düşünüyorum ben.
Hocam Davis'in kötü olduğuna emin misiniz? Genç yaşına rağmen elit bir şutör olduğunu düşünüyorum ben.