Marshall Strickland

Re: Marshall Strickland Galatasaray'da

tam bir takım oyuncusu

Benim bildiğim takım oyuncusu tabirlerine hiç uymuyor.Ne savunma yapıyor ne takıma oynuyor.Tek yaptığı iş 19 saniye topu elinde tutup,potayı gördüğünde atmak.Takım oyuncusu bu kadar çok top kullanıp bu kadar az arkadaşlarını görmez ve bir ton yopu kendine kullanmaz.

iyi bir takımda rahat her maç 5'in üzerinde asist yapar

Bu kadar çok top kullanan bir oyuncunun daha büyük bir takıma gelip alışkanlıklarından vazgeçmesi kolay olmayacaktır ve bunu yaparkende takım arkadaşlarını düşünmesi daha fazla olacaktır ama abarttığınız gibi 5 asisti geçmez hatta bulmaz bile.O kadar süre alıp 3'ü zor bulan birisi Cüneyt ile paylaşacağı sürelerde düşünülürse bu istatistikleri bulamaz.

mahalle takımı gibi bir takımda, atmosferi sıfır olan maçlar oynadığı için bize gelince afallayabilir.

Sizde söylüyorsunuz mahalle takım oyuncusu binevi sokak basketboluna yatkın bir stili var bizim daha iyi büyük maçları oynayabilecek son toplarda eli titremeyecek o anları yaşamız daha üst düzey bir isme ihtiyacımız vardı.

Galatasaray Forması bu oyuncuya XXXXL gelir.Kaldıramaz.

çok az sorumluluk alıyor ama bu bizim için avantaj olabilir

Bunun neresi avantaj? Kaçak oynayan oyuncudan ne beklenirki son anları oynanan maçı böyle oyuncularla çeviremeyiz.

kesinlikle tipik amerikalı skor manyağı guardlardan değil

Evet bunu kullandığı toplardan çok iyi anlayabiliyoruz :muhaha

savunma: birebir savunmada biraz fazla rahat takılıyor

Belkide bize en büyük sıkıntıyı yaşatacak durumlarından biriside bu savunma zayıflığı birebirde kolay geçilen birisi.Alpella da belki hücumda diri kalmak için savunmadan yırtabilir ama bizde 2 yönünüde çok iyi oynaması gerektiğini unutmayın.

Büyük bir hayalkırıklığı ve yönetim aldatmacasından başka birşey değildir.Konulan hedefler için hiçde uymayan günü kurtarmak adına yapılan bir transferdir.1 numara gibi bir pozisyonda hiçde alınmaması gereken bir risk alınmıştır heleki çooook daha bu pozisyonu kaldırabilecek isimler piyasada mevcutken...

Ali kusura bakma ama eleştirmek için eleştiriyorsun. Fatih takım oyuncusu demiş bu kadar çok top kullanan adam demişsin, az sorumluluk alıyor demiş kaçak oyuncudan ne beklenirki demişsin. Yada benim anlamam kıt. Neyse.

Ya tamam yıldız bir oyuncu değil,Alpella'dan aldığımız içinde kötü gözüyle bakılıyor fakat bir şans tanıyın bu oyuncuya.Bu oyuncu dediğiniz kadar kötü olsaydı bizim yönetimimizin alacağını sanmıyorum.Ama anlaşılmış resmi sitedede yazıyor.Ne kadarda eleştirsek artık o bizim bir oyuncumuz.

Kerem;

Fatih takım oyuncusu demiş bu kadar çok top kullanan adam demişsin

Evet sırf kendine oynayan oyuncudan takım oyuncusu mu olur?

az sorumluluk alıyor demiş kaçak oyuncudan ne beklenirki demişsin

Kaçak oynamasından kastım gerektiği anlarda topu kullanmak istememesi.

Ben boş eleştirmiyorum,savunduğunuz eleman o kadar iyi referans vardı da neden daha önce kaşfedilemedi?

Neden takımının düşüşünü önleyemedi? Bu oyuncunun elle tutulur bir başarısını gösterin, takımın tek şutörü olup bu istatistikleri elde etmesi kadar doğla bir durum yoktur.O kadar iyi bir guard olsaydı o son dakikalarda o kadar maç kaybetmezlerdi.

Sizde kalkmış bu oyuncuyu körü körüne savunuyorsunuz,rakipler kimleri getiriyor biz kimlere talim ediyoruz pes yani!

Bu oyuncu bizim hedeflerimize götürecek birisi değildir.Rakiplerimiz Avrupa Kupalarında şampiyonluk yaşamış isimleri getirirken biz 1 numaraya küme düşmüş takımın guard'ını getirmemeliyiz bunuda geçtim hiç bir tecrübesi olmayan son dakikaları oynamaktan,takımını oynatmaktan bi haber birisini ben 1 numara olarak kabullenemem.

Hey gidi Galatasaray hey, guard'ına bakar mısın, kimlere kaldı 1 numaran... fb nin pilot takımının düz oyuncusu bizde yıldız olacak, bizi şampiyon yapacak, her maç 6-7 asist yapacak,Galatasaray şampiyon olacak, israil filistine saldırmayacak, pkk faaliyetlerini durduracak, bütün dünya bayram olacak... halamın bıyıkları olsa amcam olurdu !!!

M.S çok kötü bir oyuncu ise Fülker neden onu bize vermek istemedi???

M.S bir Solomon bir El-Amin değil, ama iyi bir guard, inşallah bizde dahada iyi olacak.

Birşeyler yazacaktım ama neyse diyorum. Zira sizin anlayacağınızı zannetmiyorum.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Birşeyler yazacaktım ama neyse diyorum. Zira sizin anlayacağınızı zannetmiyorum.
iki senedir sizler yazıyorsunuz Kerem, ama bir nane olduğu yok. takım hep hüsran. oyuncuları burada taraftara poh poh layarak yanlış yapıyorsunuz. insanları kandırmaktır bu. bu adamın Galatasaray guard'ı olmadığını sende çok iyi biliyorsun Keremcim. birbirimizi kandırmayalım...

Kaan bu oyuncuyu 3 kere bile izlediğini düşünmüyorum. Başka da birşey demiyorum. İzlemeden yorum yapma.

Graves Candır,Strcikland Canandır ;)

Güzel günler göreceğiz iyi derbi galibiyetleri göreceğiz şampiyonluk göremeyeceğiz :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Kaan bu oyuncuyu 3 kere bile izlediğini düşünmüyorum. Başka da birşey demiyorum. İzlemeden yorum yapma.
ntv den takip edebildiğim kadar ettim, 3 olmazsa bilemedin 5 tir. ama hiç aklımda kalmamış.. takımı rezil bir basketbol oynuyordu aklımda kalan sadece o. umarım beni yanıltır, yüzümü kara çıkarır, ama sanmıyorum.

Burak Barut' Alıntı:
Graves Candır,Strcikland Canandır ;)

Güzel günler göreceğiz iyi derbi galibiyetleri göreceğiz şampiyonluk göremeyeceğiz :)

Bunu da belirteyim de rahatlasın bazıları Burak. Benim de şampiyonluk iddiam yok. Şampiyonluk hayalleri kurup gelene geçeni eleştiri yağmuruna tutanlar hayal aleminde yaşadıklarının farkında değiller. Şampiyonluğun hayal olduğunu uğruna açılan başlıkta da belirttim. Ama hala insanların şampiyonluk iddiasını ortaya koyup hiç olmayan hayali 8 milyonlarla eleştirilerine devam etmelerine şaşırıyorum.

Kaan Can Garip' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":21hxq8a9]Kaan bu oyuncuyu 3 kere bile izlediğini düşünmüyorum. Başka da birşey demiyorum. İzlemeden yorum yapma.
ntv den takip edebildiğim kadar ettim, 3 olmazsa bilemedin 5 tir. ama hiç aklımda kalmamış.. takımı rezil bir basketbol oynuyordu aklımda kalan sadece o. umarım beni yanıltır, yüzümü kara çıkarır, ama sanmıyorum.[/quote:21hxq8a9]

O rezil takım Efes'i Fener'i ve bizi yendi.

Kaan Can Garip' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":33zqq8v0]Birşeyler yazacaktım ama neyse diyorum. Zira sizin anlayacağınızı zannetmiyorum.
iki senedir sizler yazıyorsunuz Kerem, ama bir nane olduğu yok. takım hep hüsran. oyuncuları burada taraftara poh poh layarak yanlış yapıyorsunuz. insanları kandırmaktır bu. bu adamın Galatasaray guard'ı olmadığını sende çok iyi biliyorsun Keremcim. birbirimizi kandırmayalım...[/quote:33zqq8v0]Daha 1 ay önce sitenin açılışında yönetime inceden bir mesaj vardı, sonra ben 1 yazı yazmıştım, hatta çok ağır eleştirdin diyenleriniz oldu, bu site yeri geldiğinde tavrını koymuştur.

Şimdi bu M.S için herkes farklı düşünüyor, sen olmaz diyorsun ben ise 2 sezonluk guard tercihlerine bakıyorum vede onlara nispeten olumlu buluyorum.

Biz herzaman transfer yapılmasa bile salonda olacağız bunuda, bizim duruşumuz budur, kimseyi kandırmıyoruz.

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
M.S çok kötü bir oyuncu ise Fülker neden onu bize vermek istemedi???

M.S bir Solomon bir El-Amin değil, ama iyi bir guard, inşallah bizde dahada iyi olacak.

Sanırım Alpella Trabzon'a geçtiği için oyuncu üzerinde hakları kalmamıştır.İsteselerdi inanın onlarda kalırdı.Kaldıki bu oyuncu Tanjeviç'in sisteminede ters.

Bizim,maç kazandıracak sınıf atlatacak oyunculara ihtiyacımız var.Bu tür sınıf atlayamamış oyuncular için sonradan maşallah,inşallah temennileri ile kalıyoruz.

Bu temennilere kaldıysak vah ki ne vah!

Bu senenin finali eğer biraz adalet varsa Telekom-Efes Pilsen olur kadro bakımından büyük olasılıkla öyle olacaktır.Basketbolu takip edenler bilenler şampiyoluk beklentisinde olmayacakalrını düşünüyorum eğer şampiyonluk hedefimiz derlerse asıl Pollyana onlar olmuş olur.Benim başından beri ısrarla söylediğim bir tek şey var.Kupa almak istiyorsak ve bu bizi gerçekten çok mutlu edecektir Türkiye Kupasına odaklanalım ve orayı kazanalım.3 günde 3 galibiyet çok zor birşey değil.

Bu sırada Trabzonspor Alpella bu sene yeni mezun olmuş uzun bir oyuncu peşinde olduğu için bırakmış Strcikland'ı.

İşler kötü gidiyor, bu bir gerçek. Rakiplerimizin "aşırı" güçlenmesi bizim ise hala kararsızlıklar içinde boğuşmamız bizi git gide geriye atıyor. Zizi transferi güzel transfer ama gerisi gelmedi. Artık bir tane yıldız alıp onun etrafına kadro kurarak finaller görmek hayal ki Telekom, efes'in gümbür gümbür geldiğini görürsek. Burada Murat hocayada kızmak sitemiyorum, elinden geleni yapmaya çalıştığına eminim transfer konusunda. İstediği adamları alamıyor ama bunlar normal. Biz 1. sınıf adamı 2 hafta bekliyoruz gelmiyor diğer alternatiflerde kaçıyor bu sırada. Alt sınıf oyuncularına kalıyoruz. Kim ne derse desin Strickland ile Graves 2 tane kumardır. Ama bu kumarlar tutarsa ne olur? Aslında yapabilecekleri katkı insan üstü olamayacağına göre çoğu şartta yukarıyı zorlayamayabiliriz. 5 yabancı konuşuyor diğer 2si gelse gene sorun çıkacak, oyun süreleri konusunda. Bşiktaş bence iyi adamalr aldı ki Haluk ve Muratcan da orada. Keşke Muratcan'ı alabilseydik ön alanda iyi savunma 3lümüz olabilirdi çoğu zaman. Ama şimdi baktığımızda kadrolar arasında uçurum var ciddi anlamda. Bu uçurum kapanır mı bence kapanmaz. Çok doğru basketbol oynayıp, şansta yanında olcak. Ama bunu sağlıcak teknik ekip dünyada sayılı. O yüzden bu sene için bence fazla ümitlenmeyin derim. Playoffa giren en iyi ihtimalle belki bir yarı final mutlu etmeli bizi. Etmemeli aslınmda ama şartlar ortada. Ulebde de gruptan çıkmak heralde mümkündür. Bu kupada geçen seneden daha zor çünkü. Şuan ki tablo bu. Ama 2 sene içinde Aslantepenin bitişi ile bizim de elimizde bol miktarda para olacak ve daha iyi şartlar ortaya konulacak. Sabretmek lazım.

He salona gelip isteyen destekler, istemeyen desteklemez. Şu kador ile bu takım nerede oynarsa oynasın az seyirciye oynar. Ama biz oralarda olacaz hep. Altyapı idmanlarına koşarak giden bizler, elbette A takımın en kötü maçına bile gidip desteğimizi vereceğiz.

Kerem, savunduğun takım şimdi nerede, ne yapar, onu da bir yaz istersen bilgilenelim. tesadüfi galibiyetler, bu takımı nerelere taşımış ?