Medical Park Sponsorluğu

Yıldırım Demirören reklama ve paraya tapar açıkçası..avrupada 3.liglerde mücadele edecek takımı yerine bize sponsor olsaymış..

m.p. resmen şark kurnazlığı yapıyor yönetim bu konuda dik durmalı , geri adım atmamalı yıllık 6 milyon dolar doğru ise Galatasarayın bu yılı sponsorsuz geçirmesi fikrindeyim (mesela avea forma reklamı v.s.) başka gelirlerlede takımın maliyeti biraz olsun düşürülebilir bir de üç yıllık anlaşma yaparsak c.c. olayında olduğu gibi biraz zaman geçince rakamın azlığı konusunda hayıflanmaktansa sabırlı olup Galatasaray isminin büyüklüğüne yakışcak rakamı vericek sponsoru beklemek daha doğru olucaktır

Fanatik: MP kadın basketbol ve voleybol takımına sponsorluktan çekilmiş ve sadece erkek basketbol takımına isim haklarını vermiş. Anlaşma 3 yıl-17 milyon dolar ve Florya ya bir sağlık merkezi kurulması karşılığında yapılmış. Adnan Öztürk sezon başlamadan kadın basketbol ve voleybol takımlarıma yeni sponsorlar bulucağız. Bİr çok teklif var demiş

Fanatik: MP kadın basketbol ve voleybol takımına sponsorluktan çekilmiş ve sadece erkek basketbol takımına isim haklarını vermiş. Anlaşma 3 yıl-17 milyon dolar ve Florya ya bir sağlık merkezi kurulması karşılığında yapılmış. Adnan Öztürk sezon başlamadan kadın basketbol ve voleybol takımlarıma yeni sponsorlar bulucağız. Bİr çok teklif var demiş

Bir Euroleague takımı için çok az bir meblağ. Böyle bir tanıtım imkanı varken Avrupa'da büyümek isteyen Vestel neden bu reklam işine girmez anlamıyorum.

Bu konuda fazla bir bilgiye sahip olmadığım için söylüyorum bir euroleague takımına sponsorluk desteği ne seviyede..Sonuçta Galatasaray camiasıda ekonomiyi çok iyi bilen işadamlarından kurulu ve iki senedir yaptığı her işin hakkını veren bir Hakan Üstünberk var..Galatasarayın çıkarları için çalıştığına inandığımız insanlar bunlar..Daha öncede söyledim ülkeri bir sponsor olarak görmediğim için onu asla kıstas olarak almam..Anadolu efes zaten kendi bütçesini kendi belirleyen bir kurum..e asla bir cska moskova yada barcelonada olmadığımıza göre adı geçen miktarı diğer el takımları karşılaştırmak daha mantıklı olabilir..tüm takımlara yıllık 10-15 milyon euroluk sponsor desteği varken galatasarayın bu miktarda bir sponsorluk anlaşması yapması tabiki kabul edilir bir durum değil..ama oly ve pana bile krizden dolayı bütçe ve kadrolarını aşağıya çekmişken ortada dönen sponsorluk paraları bu seviyedeyse yapacak birşeyde yok..Bu konuda bu bilgilere sahip olmadan kulübe yüklenmek biraz anlamsız oluyor açıkçası

3 yılımızı 5 milyon DOLAR ,yani büyük yazıyorum dolar EURO değil STERLİN değil, yıllık bir ücrete ipotek altına koyacak bir yöneticiyi siler atarım.

Yıllık 5 milyon doları biz Eurolegue'e kalmadan önce önerseler bile şu tepkiyi verirdim heleki şimdi iyice kontrol dışı davranırım.

Bu para çok istiyorlarsa forma reklamı verelim , yoksa GALATASARAY isminin yanında yer almak bu kadar ucuz değil.

Euroleague'e katılma başarısını da göstermiş bir Galatasaray'a sponsor olmanın bedeli kesinlikle bahsi geçen rakamlar olmamalı. Böyle bir anlaşmayı kabullenmek sözkonusu değil.

Varsın bu sezon sponsorumuz olmasın, yeter ki değerimizin, markamızın farkında olalım...

Bayan basketbol takımı EL şampiyonluğuna ulaşırsa görürüm ben Medikal parkın güzel gözlerini.Böyle bir kadro kurulmuşken sponsorlukdan vazcaymak için basketboldan anlamamak gerekir.

eyupyildizz EYÜP YILDIZ
GS kadın voleybol ve kadın basketbol takımlarına süpriz bir sponsor geliyor bir aksilik olmazsa imzalar atılacak.

kim acaba merak ettim şimdi.

Basket dergisinde 17.5 artı euroleague katıldığımız için ek olarak senelik 500 bin toplam 19 milyon diyor .Gerçi o ek sadece katıldığımız seneye de mahsus olabilir tabi

MP'ı bu saatten sonra hiç bir şekilde istemiyorum ben.Yıllık 5 M nedir yahu, birde naz yapıyor adamlar.

4 milyon olsun adam gibi bir sponsor olsun, zaten Euroleauge takımına yıllık 5 M'na fit olan yöneticiler için 1 milyonluk bir kayıp çok koymaz herhalde ?

Çatır çatır yesinler o primleri, helali hoş olsun. Hatta Sertaç sinema kapatsın sevgilisiyle...

Sponsorluk konusunda ise söylenecek hem çok şey var, hem de hiçbir şey yok. Bilmediğimiz noktalar olduğunu düşünüyorum. Biz ancak tüm şartlar gözler önüne serildiği zaman sağlıklı yorum yapabiliriz.

Böyle bir dönemde tartışmanın fitilini yakmak istemiyorum ama merak ediyorum... Bizim lise mezunları ne yapıyor? Sık sık ortaya çıkıp şubeyi bize verin 10.000.000 $ sponsorluk bulalım, yıldız isimleri getirelim diyorlardı. İmkanları bu takıma sunmayacaksınız da kime sunacaksınız? Erman Kunter´in olması şart mı takımın başında ya da illa şube sizin ellerinize mi teslim edilmeli?

Öncelikle anlaşmanın detaylarını bilip ona göre eleştirmek gerekir, ha denildiği gibi 5-6 milyon civarlarındaysa rakam burada ki suçlu ne Medical Park ne de yönetimdir onlarda yüksek rakamda sponsorluk isterler elbette ama demek ki bu rakamın üstünde bir teklif yoktur burada ki ayıpta elini taşın altına koymayan Galatasaraylılardadır.

Çatır çatır yesinler o primleri, helali hoş olsun. Hatta Sertaç sinema kapatsın sevgilisiyle...

Sponsorluk konusunda ise söylenecek hem çok şey var, hem de hiçbir şey yok. Bilmediğimiz noktalar olduğunu düşünüyorum. Biz ancak tüm şartlar gözler önüne serildiği zaman sağlıklı yorum yapabiliriz.

Böyle bir dönemde tartışmanın fitilini yakmak istemiyorum ama merak ediyorum... Bizim lise mezunları ne yapıyor? Sık sık ortaya çıkıp şubeyi bize verin 10.000.000 $ sponsorluk bulalım, yıldız isimleri getirelim diyorlardı. İmkanları bu takıma sunmayacaksınız da kime sunacaksınız? Erman Kunter´in olması şart mı takımın başında ya da illa şube sizin ellerinize mi teslim edilmeli?

Bütün kilit nokta şu son söylediğin cümle abi..Sadece biz değil tüm takımlarda bu var maalesef ama bizim şu bahsettiğin liseli abiler daha göze batıyor doğal olarak..Başa ben geçersem,şubeyi bana verirseniz imkanları sağlarım diyor,sırf başa geçme uğruna çok sevdiklerini iddia ettikleri Galatasaray'ı zor durumda bırakıyolar..Dışardan da olsa elini taşın altına sokan adam sayısı iki elin belki de bir elin parmaklarını geçmez..

Zamanında çok büyük emeklerle kurulmuş bi kurum Galatasaray,o liseli abilerden çok değerli olanları da var ama eskisiyle yenisiyle işi gücü kurnazlık olan ve kurum altında barınmaya devam eden çok insan var..Kulübün değil kendi çıkarlarını düşünüyorlar..Şunlardan bir gün umarım kurtuluruz..