K
Kenan Erdem Akkaş
Misafir
Yıldırım Demirören reklama ve paraya tapar açıkçası..avrupada 3.liglerde mücadele edecek takımı yerine bize sponsor olsaymış..
Fanatik: MP kadın basketbol ve voleybol takımına sponsorluktan çekilmiş ve sadece erkek basketbol takımına isim haklarını vermiş. Anlaşma 3 yıl-17 milyon dolar ve Florya ya bir sağlık merkezi kurulması karşılığında yapılmış. Adnan Öztürk sezon başlamadan kadın basketbol ve voleybol takımlarıma yeni sponsorlar bulucağız. Bİr çok teklif var demiş
eyupyildizz EYÜP YILDIZ
GS kadın voleybol ve kadın basketbol takımlarına süpriz bir sponsor geliyor bir aksilik olmazsa imzalar atılacak.
kim acaba merak ettim şimdi.
tşk ederimVoleybola Yurtiçi Kargo,Basketbola Pegasus
Bir bilgi mi Sarper yoksa temenni mi ? Eğer bilgiyse elleri değmişken keşke erkek basketbolada pegasus olsa
Çatır çatır yesinler o primleri, helali hoş olsun. Hatta Sertaç sinema kapatsın sevgilisiyle...
Sponsorluk konusunda ise söylenecek hem çok şey var, hem de hiçbir şey yok. Bilmediğimiz noktalar olduğunu düşünüyorum. Biz ancak tüm şartlar gözler önüne serildiği zaman sağlıklı yorum yapabiliriz.
Böyle bir dönemde tartışmanın fitilini yakmak istemiyorum ama merak ediyorum... Bizim lise mezunları ne yapıyor? Sık sık ortaya çıkıp şubeyi bize verin 10.000.000 $ sponsorluk bulalım, yıldız isimleri getirelim diyorlardı. İmkanları bu takıma sunmayacaksınız da kime sunacaksınız? Erman Kunter´in olması şart mı takımın başında ya da illa şube sizin ellerinize mi teslim edilmeli?