Medical Park Sponsorluğu

Bende bu şekilde olacaksa sponsorsuz idare edelim diyenlerdenim ama yazın onaylanan revize bütçedeki rakamları hatırlamak gerekirse;

AMATÖR BRANŞLAR YENİ BÜTÇE GELİR GİDER BEKLENTİSİ
----------------------------------------Gelir ------------------------Gider
Erkek Basketbol ---------------10,644,797 TL ----------19,999,673 TL
Bayan Basketbol --------------4,367,673 TL ------------10,044,764 TL

Tekerlekli Sandalye Basketbol ------1,141,996 TL --------------1,991,081 TL
Erkek Voleybol --------------------2,702,476 TL --------------7,910,546 TL
Bayan Voleybol ------------------4,432,212 TL --------------6,021,972 TL
Atletizm --------------------------31,175 TL -------------------270,114 TL
Yüzme -----------------------------711,903 TL -----------------1,334,215 TL
Su topu --------------------------137,372 TL ------------------1,182,896 TL
Kürek -----------------------------236,050 TL ------------------1,684,777 TL
Yelken -------------------------------0 TL ------------------------531,969 TL
Binicilik --------------------------15,774 TL --------------------104,105 TL
Judo --------------------------------43,373 TL ------------------403,044 TL
Briç ---------------------------------9000 TL ----------------------31,575 TL
Toplam --------------------------25,185,704 TL ---------------51,510,731 TL

-----------------------------------Şu anki bütçe -------------------Onay istenen yeni bütçe
Sponsorluk gelirleri Erkek Basketbol ---2,397,888 TL ------------------6,501,477 TL
Transfer gideri Erkek Basketbol ---------2,356,863 TL ------------------13,143,647 TL
Sponsorluk gelirleri Bayan Basketbol --968,988 TL ---------------------2,784,849 TL
Transfer gideri Bayan Basketbol --------831,488 TL ---------------------5,471,654 TL

sponsorluk geliri olmazsa erkek basketbol takımının 9.3 milyon TL olan yıllık zararının boyutları daha da ağırlaşacak..bunu da unutmamamız lazım..

Yukarıda yazılan yorumlardan birisi dikkatimi çekti. Acıbadem sponsorluktan çekilince MP da geri adım attı diye belirtilmiş. Birkaç gündür benim de kafamı bu alternatif zorluyordu. Ortada rakibi sponsorluktan çekilince onlarda kaçtı. Bu arada doğruluğu nedir bilemiyorum ama hürriyette Fenerbahçe voleybol takımının sponsorunun Universal hastaneleri olduğu gibi bir yazı okudum. Haber doğru ise MP yine karlı bir iş yapmış olabilir.

Yukarıda yazılan yorumlardan birisi dikkatimi çekti. Acıbadem sponsorluktan çekilince MP da geri adım attı diye belirtilmiş. Birkaç gündür benim de kafamı bu alternatif zorluyordu. Ortada rakibi sponsorluktan çekilince onlarda kaçtı. Bu arada doğruluğu nedir bilemiyorum ama hürriyette Fenerbahçe voleybol takımının sponsorunun Universal hastaneleri olduğu gibi bir yazı okudum. Haber doğru ise MP yine karlı bir iş yapmış olabilir.

Haber doğru fenerbahçe kadın voleybol takımı'nın yeni sponsoru universal hastaneler grubu oldu, bugün basın toplantısı ile duyuracaklar. Asla Acıbadem gibi bir katkı yapamazlar ama içinde bulundukları krizi çözmeye yeterli olur.

MP de tadını kaçırdı artık, sponsor olacaksan ol olmayacaksan defol git bizde işimize bakalım.

Yanlışlık filan olmuştur.Resmileşse tbf'ye bildirmeden önce borsaya bildirilirdi,resmi siteden açıklanırdı.Aksi durumda zaten ceza almamız gibi bir durum söz konusu oluyor.Pek güvenmemek lazım,kadın basket takımıyla karıştırmışlardır vs vs.

medical park sponsorluğu başbakanla aramızın düzelmesi için bence bir tezgah.Bu takıma yıllık 5.333 mil.doları herkes verir.değeri yıllık 10.000.000.dolar olan bir takıma.

Galatasaray forması reklamsız çok daha güzel görünüyor. Türk hava yollaru Euroleague ön eleme serisinde bir daha idraak ettim. Umarım, sponsorsuz devam eder, yüksek başarılar kazanırız.

sponsorsuz başarı kazanmak tabi ki daha güzel bi duygu ama günümüzde çok da zor. ekonomik gücünüz olmazsa bu kurtlar sofrasında direnmek zor. sponsorsuz olup da başarıya ulaşan takım enderdir. belki barça futbolda başardı ama bu sene reklamı çektiler güzelce... :)

sponsor olayını neden uzatıyorlar acaba. daha iyi bir sponsor bulmak için uzuyorsa bu mesele bekleriz. ama medical park ın eline mahkum kalmışsak ve onların isteklerini yerine getirmek için bekliyorsak yazıklar olsun deriz. en azından galatasaray camiasını taraftarlarını bilgilendirseler bu konuda güzel olur. fenerbahçe maçından daha çok bunu bekliyorum ya:D:D çünkü ciddi ciddi yakın geleceğimizi etkilemese bile uzun vadede sponsor işi çok önemli

Size armam ve şerefim üzerine yemin edebilirim ki galatasaray bu sene bu medikal park illetine mahkum kalmasın die bi hesap numarasıyla sadece basketbol şubesine gitmek kaydıyla 100 tl ben hesaba yatırmazsam ne olayım.
Benim gibi ortadirek ve altı biçok galatasaray arma sevdalısı ki ben 100 bin rakamını rahat bulacağımızı düşünüyorum ortalama 100 tl hesaba aktarsak 10 milyon yapar ki bu medikalden medet ummaktansa armamız için bitçemiz ölçüsünde en azından bu senye özgü böyle bir şey yapılmasına razıyım Çünki biz başkaları gibi paramızın hesabını galatasaraydan soramayız armamıza olan sevgimiz paradanda puldanda önce gelir. Şu rezil medikal park ın eline mahkum olmak İS-TE-Mİ-YOR-UM galatasaray armasının yanında senin ismimin yer alması değil 5 nokta bilmem kaç küsür milyon dolarla milyar dolarla ölçülür Ey aymaz medikal park!!!

adnan öztürk'ün divan kurulu toplantısında ki sözlerini okudum.medical park ile kadın ve erkek basketbol takımlarının ismi hakkı için 23milyon dolar karşılığında sponsorluk imzalayacağız demiş.Bugün akşam konu halledilicektir. Doların 1.90 oldugunu düşünürsek, 42trilyon gibi bir rakam söz konusu.Bence gayet iyi bir rakam ne dersiniz

adnan öztürk'ün divan kurulu toplantısında ki sözlerini okudum.medical park ile kadın ve erkek basketbol takımlarının ismi hakkı için 23milyon dolar karşılığında sponsorluk imzalayacağız demiş.Bugün akşam konu halledilicektir. Doların 1.90 oldugunu düşünürsek, 42trilyon gibi bir rakam söz konusu.Bence gayet iyi bir rakam ne dersiniz

bu anlaşmanın kaç yıllık olduğu da önemli tabi..

10 hazırlık maçı 9 galibiyet

Sonrasında 7 maç 7 galibiyet

Euroleague'e katılma hakkı,Kupa da gruptan namağlup çıkma ve son olarak da Türkiye kupası

Şu takımı Medical Park'ın 3-5M dolarına mahkum eden Galatasaray'lı iş adamlarının yüzleri kızarıyor mudur acaba?

23 milyon dolar hem kadın hem erkeklere ise hala rezil anlaşma..erkeklere düşen yine 5-5.5 milyon dolardır..10 milyonlardan bahsederken 5 milyon çok komik ve yaralayıcı..

23M, Erkek için 3 Kadın için 2 yıllıktır

Ben Medical Park 10 da verse istemiyorum

Deplasmana uzman göndermeyen karaktersizlerin adı bu takım ile yanyana durmamalı

Böyle yıllık 5-6 milyonluk anlaşma yapacaksak bari bir yıllık yapalım. Üç yılımızı bunlara bağlamak çok kötü iş olur. Cafe Crown ile yaşadığımız sıkıntılar çok taze.