Medical Park Sponsorluğu

Geçen süre ve dönemden sonra Medical Park'a pek sıcak baktığımı söyleyemem ama sene içinde ödeme güçlükleri yaşamaktansa, yapılabilecek pek fazla iş de kalmıyor. Ama keşke Euroleague biletini aldıktan sonra biraz daha aktif olmayı deneyip, farklı sponsor arayışlarına girseydik.

Geçen süre ve dönemden sonra Medical Park'a pek sıcak baktığımı söyleyemem ama sene içinde ödeme güçlükleri yaşamaktansa, yapılabilecek pek fazla iş de kalmıyor. Ama keşke Euroleague biletini aldıktan sonra biraz daha aktif olmayı deneyip, farklı sponsor arayışlarına girseydik.

işte bu önemliydi bence..Euroleague'in aslanlarına daha iyi bir sponsor bulabilirdik bence en azından 10-12 milyon dolarlık bir sponsorluk bizi biraz daha rahatlatırdı..

Efes ve Ülkerle bütçelerimiz yakın olsun isteriz ama özellikle Efesle kıyaslama bile yapmamak lazım keza onların bütçesi sınırsız..Ersan 3.5 milyon euro gibi bir rakama oynuyor..yine bir sürü bonservis ödediler..

eurolig e katıldığımız için herhangi bir ücret bir gelir kazanacakmıyız.

Ben yine de bir sure bekleyip, detaylarla ilgili resmi bilgiye gore yorum yapmakta fayda var.

Subeyi dondurebilmek adina bu senelik 6 milyon dolar kabul edilmis olabilir, basari kriterlerine gore cesitli bonuslar veya ucret arttirimi olabilir...

Belki de Euroleague'e girdikten sonra daha iyi teklifler almisizdir, o yuzden henuz imzalar atilmamistir. (Bana bugun itibariyle atilabilecegi soylenmisti ama Euroleague bileti isleri degistirmis olabilir.)

Her sey olasiliklar dahilinde.

Her ne yapiyorsak elimizi cabuk tutmamiz gerektigi gercegi var. Idari ekibimizin gerekeni yapacagini biliyoruz.

Eğer böyle bir rakama 1 yıllık anlaşma yapılırsa bu mantıklı olabilir. Bu sayede hem önümüzdeki sezon daha iyi bütçeli bir sponsor bulabiliriz hem de bu sezonki ekonomik durumu güvence altına alırız.

Aksi halde yönetim bu sezonki maliyeti karşılamayı bir şekilde göze almalı, bütçe yaratmalı. Zaten önümüzdeki yıl en kötü bu rakama bir sponsor bulunur.
Bu rakamla uzun vadeli bir anlaşma bizim önümüzü tıkar diye düşünüyorum...

Bence Medical Parkla anlaşma yapmayalım. Son yaşananlardan sonra en doğrusu bu...
Galatasaray pekala 1 seneyi sponsorsuz'da geçirebilir.

İnşallah anlaşma 1 yıllıktır ya da başarı primleri çoktur milyon dolar çok çok az sene başındaki söyledikleri rakama noldu anlamış değilim şu medicalpark mıdır nedir o kurumu neyse belki anlaşma yıllık değildir ya beşiktaşa bile 4buçuk milyon dolarla sponsor oldu milangaz bu rakam bizim takım için çok az .

sponsor olmak isteyen başka şirket yok sanırım ki bu medical park'a mecbur kaldık. bayanlardan çekileceklerinin konuşulduğu bir ortamda ne kadar sağlıklı bir birliktelik olur , orası soru işareti.

Milliyette haber var. Kadın basket ve voleyboldan çekilmişler ve yıllık 5 milyona 3 yıl için erkek takımına sponsor olmuşlar şeklinde. Üzüldüm doğrusu. Eskişehir maçına doktor bile yollamayan bir sponsordan medet umuyoruz malesef...

http://www.cnnturk.com/2011/spor/10/04/galatasarayda.bir.tuhaf.sponsorluk.oykusu/631828.0/index.html

bir galatasaray basketbol takımı demek var bir de galatasaray medikal park. ikincisini yabancı biri duyduğunda galatasaray isminde bir hastane mi var, bu da hastanenin takımı mıdır diye düşünür heralde. sadece iki seneler üç seneler için kulüplerin isimlerinin değişmesine anlam veremiyorum. koskoca kulübün ismi satılabilir mi? hadi sattık kime satacağımız önemli değil mi? en azından isim sponsoru olacak markanın sektörünü belirleme şansımız olsun. isim bizim değil mi ister satarız ister satmayız. biz ise parayı kim verirse ona çaldırıyoruz düdüğü. misal thy sponsor olsaydı, bilinç altında sürati hızı takımla bağdaştırırdık. şimdi ise arkasında siyasi hayatlarına girmeden önce sıfır servetleri olan olan bir grup siyasinin sermayedarı olduğu bir hastane ile bağdaştıracağız ya da en azından ben öyle yapacağım. keşke takımı salonda ekran başında daha fazla destekleseydik de bu kadar ucuza yapmasaydık bu işleri. ya da keşke kulüp basketbol tanıtımı için bir çaba harcasaydı da şu başarıların ardından rüzgara bakakalmasaydık. kulüp artık kendine gelmeli, kulübün sadece futbol takımından oluşmadığını anlamalı. konu dağıldı biraz ama malesef sorun geniş, tek bir noktaya değinmek olmazdı.

acıbadem fenerle sponsorluğu bitince medical park da bundan dolayı bu hareketleri yapıyor çünkü piyasada rakip kalamdı onlar adına acıbadem sporun içinde kalsa bunlar böyle yapamazdı 5 milyon çok komik bir rakam eurolige kalan bir takım için galatasaraylı iş adamları ne işe yarar arkadaş ali sabancı pegasusu sponsor yapsana basket takımına yönetime girmedin bari burdan destek ver