Zaten ünal aysal ve albayrak dan başka elini cebine atan Galatasaray lı görmedimHakkaten komediye döndü sponsor işi
Pegasus, yılda 20 maç oynanan Arena'nın bir tribününe senede 4-5M verebiliyorsa, EL'ye kalmış bir Galatasaray'a da sponsor olabilir
Ancak bizim Galatasaray'lı iş adamlarının pasifliği burda da söz konusu
ülkerin sahibi murat ülker fenerli diye adamlara vermediği kalmadı alt yapı eurolig hakları bol bütçe bizimkiler ise geri planda kalmaya takıma sahip çıkmamaya özen gösteriyor böyle galatasaraylılık olmaz lafla olunmaz icraatla olunur.Hakkaten komediye döndü sponsor işi
Pegasus, yılda 20 maç oynanan Arena'nın bir tribününe senede 4-5M verebiliyorsa, EL'ye kalmış bir Galatasaray'a da sponsor olabilir
Ancak bizim Galatasaray'lı iş adamlarının pasifliği burda da söz konusu
Şu takımın 6 milyon DOLAR gibi komik bir rakam ile 3 yılını bağlayacak heleki bunu Euroleuge'e kaldıktan sonra pişkin pişkin açıklıcak yöneticinin alnını karışlarım ben.
Hakan Üstünberk böyle bir anlaşmaya imza attığı ve duyurduğu gün benim için biter bir dahada sittin sene şu anki pozisyonuna gelemez benim gözümde.
bence ülker kendi basketbol şubesini bir hiç karşılığında ve senelik bir sürü para vererek fenerbahçeye vermiştir şu an tüm başarılarını ülker değil fenerbahçe camiası sahipleniyorKüçük bi düzeltme yada ilave yapalım..Ülker fenerbahçeye sponsor olmamıştır..Ülker bildiğin fenerbahçe basketbol şubeini satın almıştır..O yüzden karşılaştırma yaparken bunu gözönünde bulundurun..
acıbadem fenerle sponsorluğu bitince medical park da bundan dolayı bu hareketleri yapıyor çünkü piyasada rakip kalamdı onlar adına acıbadem sporun içinde kalsa bunlar böyle yapamazdı 5 milyon çok komik bir rakam eurolige kalan bir takım için galatasaraylı iş adamları ne işe yarar arkadaş ali sabancı pegasusu sponsor yapsana basket takımına yönetime girmedin bari burdan destek ver
sponsopluk takıma maddi katkıdan öteye geçmemelidir.Ülkerin yaptığı gib takım birleştirip bir kulübe para hibe edip bütün haklarını verirsen o kulübü ele geçirirsin ülker sponsorlupa örnek değildir.orda ne ülkerspor var ne de fb.ortak bi takım var.ben galatasarayı izlemek onu desteklemek isterim.sponsor alır isme eklenir ama altyapı idareciler lulüp hakları aynı kalır.galatasaray medical park iyidr. medical park kurnazlık yapmış olsa da