Medical Park Sponsorluğu

Hakkaten komediye döndü sponsor işi

Pegasus, yılda 20 maç oynanan Arena'nın bir tribününe senede 4-5M verebiliyorsa, EL'ye kalmış bir Galatasaray'a da sponsor olabilir

Ancak bizim Galatasaray'lı iş adamlarının pasifliği burda da söz konusu

Hakkaten komediye döndü sponsor işi

Pegasus, yılda 20 maç oynanan Arena'nın bir tribününe senede 4-5M verebiliyorsa, EL'ye kalmış bir Galatasaray'a da sponsor olabilir

Ancak bizim Galatasaray'lı iş adamlarının pasifliği burda da söz konusu
ülkerin sahibi murat ülker fenerli diye adamlara vermediği kalmadı alt yapı eurolig hakları bol bütçe bizimkiler ise geri planda kalmaya takıma sahip çıkmamaya özen gösteriyor böyle galatasaraylılık olmaz lafla olunmaz icraatla olunur.

Sponsorluk konusunda,Türkiye'nin en önde giden kulübü olarak bu sıkıntıları yaşamamız fazla anormal.Her geçen yıl artarak giden bir performans sergiliyoruz ama bu konuda sözde Galatasaraylı zenginlerimizin kulübe bu kadar ilgisiz kalması gerçekten içler acısı.Bu takım daha ne yapsın Euroleague Şampiyonluğu mu bekliyorlar bir hamle yapmak için,hala gelmiş MP gibi abuk subuk bir firmanın nazını çekiyoruz daha doğrusu çekmek zorunda kalıyoruz hatta bırakılıyoruz..

Şu takımın 6 milyon DOLAR gibi komik bir rakam ile 3 yılını bağlayacak heleki bunu Euroleuge'e kaldıktan sonra pişkin pişkin açıklıcak yöneticinin alnını karışlarım ben.

Hakan Üstünberk böyle bir anlaşmaya imza attığı ve duyurduğu gün benim için biter bir dahada sittin sene şu anki pozisyonuna gelemez benim gözümde.

Küçük bi düzeltme yada ilave yapalım..Ülker fenerbahçeye sponsor olmamıştır..Ülker bildiğin fenerbahçe basketbol şubeini satın almıştır..O yüzden karşılaştırma yaparken bunu gözönünde bulundurun..

Şu takımın 6 milyon DOLAR gibi komik bir rakam ile 3 yılını bağlayacak heleki bunu Euroleuge'e kaldıktan sonra pişkin pişkin açıklıcak yöneticinin alnını karışlarım ben.

Hakan Üstünberk böyle bir anlaşmaya imza attığı ve duyurduğu gün benim için biter bir dahada sittin sene şu anki pozisyonuna gelemez benim gözümde.

Henüz sert konuşmak için erken ama benim de genel düşüncelerim bu yönde..Medical Park hiç hoşuma gidecek bir sponsor değil zaten ama bir de 5-6 milyon gibi komik teklifleri kabul edersek benim için de birçok kişinin bendeki değeri değişir..

Medical Park şu anda nası çakallık yapsam derdinde ve bunu da herkesin gözüne soka soka yapıyor.Önce basketbolu da alacağız dendi,sonra Fb dedikoduları çıktı,çıkıp bir yetkili bile açıklama yapmadı.Sonra vazgeçecek gibi oldular,EL'e katılınca bu sefer tekrar başımıza üşüştüler.Şimdi kadın takımlarını bırakıp erkek basketbolu almaya çalışıyolar..

Böyle bir kurumla 5-6 milyon için anlaşacağımıza parasızlıktan sürünelim daha iyi.En azından böyle adam olmadan cin çarpmaya çalışan sponsorlara fırsat vermemiş oluruz,ayrıca her yerde adımızın yanında bi sponsor görmektense tek başına Galatasaray olarak görmek herkesin daha çok hoşuna gider..

Önce Beşiktaş'ın şimdi de Galatasaray'ın sponsorluk konusunda bu kadar işin uzaması bence Türkiye'deki spora bakışın en güzel örneğidir..Koskoca kulüpler utanmasa gidip bana sponsor olur musunuz diyecek..

Kulübümüzün büyüklüğünden bahsetmiyorum bile,EL'e katılmışız hala doğru düzgün bir sponsor yok.Bu kulübün bünyesinde barınan yüzlerce ünlü işadamı var,onlardan biri de çıkıp kendi şirketleriyle ya da bağlantıda oldukları yerler ile konuşup da şu nahoş olan durumlara bir son vermiyor ya bu da işin en üzücü hatta bana göre utanç verici kısımlarından biri.

Küçük bi düzeltme yada ilave yapalım..Ülker fenerbahçeye sponsor olmamıştır..Ülker bildiğin fenerbahçe basketbol şubeini satın almıştır..O yüzden karşılaştırma yaparken bunu gözönünde bulundurun..
bence ülker kendi basketbol şubesini bir hiç karşılığında ve senelik bir sürü para vererek fenerbahçeye vermiştir şu an tüm başarılarını ülker değil fenerbahçe camiası sahipleniyor

Biz senelik 6 milyon doları komik bulurken,şu an dolaşan haberler fiyatın 5 milyon dolara düştüğüyle kalmayıp,Medical Park'ın bayan takımımızın sponsorluğundan çekildiğiyle ilgili.Çok ilginç.

Bütün transferler tamamlanmış, neredeyse eksiksiz bir kadro kurulmuş ve euroleague e katılma hakkını almışken, bu kadar elimiz güçlü bir durumda bile istediğimiz miktarlarda sponsor desteği alamıyorsak bu gerçekten yönetimsel bir başarısızlıktır bence.Belkide şu anda Türkiyede sponsorlar için en cazip takım Galatasaray erkek basketbol takımı.Gerek taraftarın ilgisi gerek takımın mücadelesi ve her geçen gün artan hedefleriyle.

Belki sponsorları böyle büyük bütçeler için spora çekmek kolay değil diğer firmalarla yapılan görüşmeleri ya da teklifleri bilmiyoruz ama aylarca süren yıllık 10 milyon euroya varacağı söylenen görüşmelerin böyle sonuçlanıyor olması, çok olumlu düşüncelere sahip olduğumuz basketbol şubemizin iyi yönetilmiyor olabileceğini gösteriyor.Sürekli sorun çıkaran, medya yoluyla farklı haberler sızdıran bir firmanın euroleague e katıldıktan sonra bile kendi şartlarını dayatması, diğer branşlardan çekilmek isteyerek yinede yılda 5-6 milyon euro gibi şu anki pozisyonumuz için komik bir teklifte bulunması ve yöneticilerimizin bu konuda insiyatif alamaması düşündürücü.

mp fener dedikodusunun bile çıkması saçmalık. fener bugün baskette varsa tamamen ülker'in sayesinde. ayrıca ülker yaptığı salonun parasını iyice çıkarmadan fener'den çekilmez.

bu nasıl iş anlamadım ya rakamlar inanılmaz komik üstüne diğer branşımız da sponsorsuz kalcakmış. gerekirse almayın 1 yıl daha sponsor sonra zaten fazlasıyla alırız bu sene herşeyimiz tamam. 3 yıl bitsin diye gün saydırmayın bize !

Geçen sezon fiilen bu sezonda resmen Euroleague takımı olmuş bir kulübün yöneticileri böyle rezalet bir sponsorluk anlaşmasına imza atarlarsa bu lekeyi temizleyemezler..En az 10 milyon dolar olmalıdır senelik..5-6 milyon dolar gibi komik rakamları teklif edenleri de kabul edenleri de tarih affetmez..Böyle saçma sapan iş olmaz kimse kusura bakmasın..Beğenmediğimiz cafecrown benzer rakamlar veriyordu zaten..Bu rakamlar söz konusu ise masadan kalkılmalıdır..

Milangaz Beşiktaşa 4.3 milyon dolara sponsor oldu..Beşiktaş ile bizim aramızdaki farkı(basketbol açısından) anlatmaya gerek yok sanırım..Milangaz 4.3 milyon dolar + Deron Williams'a sponsor oldu.. Deron Williams bütün sezonu tamamlarsa 3.5 milyon euro alacak..

Böyle dandik sponsorluk anlaşmalarına imza atmaktansa Galatasaraylı iş adamlarının birinin şirketleriyle daha iyi bir sponsorluk anlaşmazı imzalanabilir..En azından uzun vadeli bir külfetin altına girilmek istenmiyorsa galatasaraylı iş adamlarının biri 10 milyon dolara 1 yıllık sponsor olsun seneye başka sponsor baksınlar..ama böyle rezalet bir anlaşmaya imza atmasınlar..Kim oluyor bu medicalpark galatasarayla oyun oynuyor..Fiyat düşürmeler,erkek takımına olursak diğerlerinden çekiliriz demeler filan..Beğenmiyorlarsa basketbol takımına sponsor olmayı gitsinler bilboardlara reklam versinler..ama Galatasaray kulübünün marka değerlerine yapacağı katkıyı da beklemesinler..Galatasaraya sponsor olmadan kim tanıyordu Cafe Crownı..?

Yöneticiler fedakarlık yapsın gerekirse bir yıllığına Galatasaray Unit Group olsun ya da sadece forma reklamı alınsın..Bişeyler yapılsın ama en az 10 milyon dolarlık bir sponsorluk sözleşmesi imzalansın..

Umarım konuşulan komik rakamlarla 3 yıllık bağlayıcı bir anlaşma yapılmaz.Üstelik diğer 2 takımımızdan desteğini birden bire çeken bir sponsora güvenilir mi ?Zaten sözleşmeye sadık kalmamalarıda ayrı bir rezalet.Biz de kalkıp bu firma ile bu rakamlara imzalayacakmışız öyle mi ? Allah akıl fikir versin !

acıbadem fenerle sponsorluğu bitince medical park da bundan dolayı bu hareketleri yapıyor çünkü piyasada rakip kalamdı onlar adına acıbadem sporun içinde kalsa bunlar böyle yapamazdı 5 milyon çok komik bir rakam eurolige kalan bir takım için galatasaraylı iş adamları ne işe yarar arkadaş ali sabancı pegasusu sponsor yapsana basket takımına yönetime girmedin bari burdan destek ver

bu kadar basit ve güzel bir fikir!

Galatasaray'ın zenginleri ise ada'da ucuz sandviç ve çay peşinde. zerre bir işe yaramazlar. Başarılı olanan çelme takmak adına ellerinden geleni yaparlar. Galatasaray'ın zengini sadece konuşur (bkz. İnan Kıraç) zor günlerde elini taşın altına sokmaz. Ya da kulübe destek çıkacak bir proje ortaya koymaz. Adnan Polat'a bu konuda eleştiri geldiğinde teklif eden oldu da itiraz mı ettik demişti. Basketbol takımına maddi destek yerine "cemiyet" en kıyak koltukları kendine almış.

sponsopluk takıma maddi katkıdan öteye geçmemelidir.Ülkerin yaptığı gib takım birleştirip bir kulübe para hibe edip bütün haklarını verirsen o kulübü ele geçirirsin ülker sponsorlupa örnek değildir.orda ne ülkerspor var ne de fb.ortak bi takım var.ben galatasarayı izlemek onu desteklemek isterim.sponsor alır isme eklenir ama altyapı idareciler lulüp hakları aynı kalır.galatasaray medical park iyidr. medical park kurnazlık yapmış olsa da

sponsopluk takıma maddi katkıdan öteye geçmemelidir.Ülkerin yaptığı gib takım birleştirip bir kulübe para hibe edip bütün haklarını verirsen o kulübü ele geçirirsin ülker sponsorlupa örnek değildir.orda ne ülkerspor var ne de fb.ortak bi takım var.ben galatasarayı izlemek onu desteklemek isterim.sponsor alır isme eklenir ama altyapı idareciler lulüp hakları aynı kalır.galatasaray medical park iyidr. medical park kurnazlık yapmış olsa da

Kurnazlık yapmış olsa da iyidir diyorsun da adam seni parmağında oynatıyor. Yok bu kadar para veririm, yok bayan takımlarından çekilirim. Yıllık 5-6 milyon dolardan 3 yıllık anlaşma nedir yahu?
Şahsen böyle bir anlaşma imzalanırsa ben hayal kırıklığına uğrarım..