Medical Park Sponsorluğu

Yarını bir görelimde sonra konuşalım rakamı biliyoruzda kaç yıllık ve kapsamınıda öğrenelim ozaman görürüz başarılı mı değil mi bu anlaşma.

3 yıl için 23 mio usd çok iyi bir anlaşma değil belki ama şuan avrupa daki krizi ve diğer basketbol takımlarının
bütçelerini kıstığını düşünürsek(pana,olympiakos,caja laboral vs)çok da kötümser olmamak lazım.bunlara yan sponsorluklar da eklenecektir salon içi,sırt ve şort reklamları.bütün harcamaların klüp bünyesinden karşılandığı ve
kalitesiz kadrolara mahkum ediliğimiz tarihler çok da eski tarihler değil.23 mio usd 1.84 kur üzerinden 42,5 mio tl
yapıyor yani yıllık 14 mio.başarılar katlandıkça sponsorlar ve tutarlar daha da artacaktır renktaşlar

19 FURKAN ALDEMİR the brave heart...

içimden bi ses hem erkeklerde hem bayanlarda 2 yıllık yapıldığını ve bunun bence çok çok iyi bir anlaşma olduğunu düşünüyorum ya da 3 yıllık olacaksa ne biliyim sezon başında artıdan bir ücret daha verseler ama bizim yönetim sağlık binasını duyunca yelkenler inmiş denize . Bide ne demek o sağlık kurulu yani ne olacak yapılınca ?

Galatasaray, Medical Park İle Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Medical Park Hastaneler Grubu, 2010-2011 sezonu itibariyle Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı başta olmak üzere Galatasaray Spor Kulübü’nün sağlık hizmetlerinin destekçisi olurken, Galatasaray Bayan Basketbol ve Bayan Voleybol Takımı’nın da ana sponsorluğunu üstlendi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan ve Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta’nın katılımıyla, Swissotel’de düzenlenen imza töreniyle sponsorluk anlaşması gerçekleştirildi.

yukarıdaki bölüm medical park ile ilgili geçtiğimiz dönem yapılan sponsorluk anlaşması. ve burada "ana sponsorluk anlaşması" ibaresi kullanılmış. bugün siteden yapılan açıklamada ise:
Galatasaray Spor Kulübü ile Medical Park Hastaneler Grubu arasında, Erkek ve Kadın basketbol takımları ile tüm sağlık hizmetlerini kapsayacak sponsorluk anlaşması yarın saat 15.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena basın toplantı odasında Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta'nın katılımı ile gerçekleştirilecektir.

Medya mensuplarının bilgisine sunulur.

burada ise "sağlık hizmetlerini kapsayacak sponsorluk anlaşması" denilmiş. ana sponsorluk anlaşması denilmemiş. acaba farklı bir anlaşma olabilir mi sırt veya kol reklamı gibi.

Belki biraz paradan fedakarlık edilerek hastane yapmaları için anlaşılmış olabilir.Sonuçta o da bir yatırımdır.Yapılacak merkezin maliyeti filan ne oalcak onlarıda görmek lazım.Anlaşmanın detaylarını öğrenmeden eleştirmek yersiz.

Eğer bu rakamlar doğruysa bu kulübe bu şubeye gönül veren taraftarların içine sinmeyen bir anlaşma olur yönetimin içine sinmişse ne ala. C.c. antalaşması için o kadar eleştirisel yazı yazıldı geçmiş yıllarda medyadaki Galatasaraylı spor yazarları tarafından ve burda çeşitli forumlarda da taraftarlar tarafından ama buna rağmen başka bir firmayla tatmin edici olmayan bir rakamla üç yıllık antlaşma yapılması ilginç olur ...

yan gelirler neler olabilir. salon gelirleri. forma üzerindeki şort üzerindeki reklam gelirleri. iddaa gelirleri. türkiye ligindeki başarıya göre kaznaılacak gelir. euroligten elde edilecek gelirler derken + verecektir muhtemelen bütçe. çünkü çok büyük harcamalar yapmadık. ama bunlara rağmen anlaşma bu şekilde yapılıyorsa bu kadar beklendiyse en iyi teklif buymuş ki bu şekilde anlaşmışlar. benim de içime sinmese de yapacak birşey yok. en azından çok büyük bütçeli bir takım kurmadık. çok iyi takım kurduk ama fazla parayla kurmadık

Ben başından beri seyrettim ve bu sorunun cevabını alamadım.:D
Anlamadım nasıl bir sponsorluk olduğunu.

O değil Erkek ve Kadın basket takımlarına nasıl sponsor olunduğu dahi belirtilmedi.İsim sponsorumu,forma sposorumu vs vs.Çok garip bir durum.Sadece Aslantepe'nin yanına hastane yapılacakmış sanırım,o da net değilmiş,yeri daha belli değilmiş ama büyük ihtimal Aslantepe olacak dedi Muhammer Usta.Sorun bendede olabilir belki kaçırdım veya anlamadım biyerleri,acaba anlayan banada anlatabilirmi?

Sanırım isim sponsorumuz değiller yoksa ana sponsor diye belirtilirdi,sadece sağlık sponsoru deniliyor.

Adnan Öztürk'ün bahsettiği 23 milyon dolar rakamıda,Medical Park'ın belli bir süre için Galatasaray ile imzaladığı sağlık sponsorluğu için verilmiş sanırım.Erkek ve kadın basket takımları üzerine basılarak neden belirtiliyorda genel bir sağlık sponsorluğu anlaşması oalrak belirtilmiyor onuda bilemiyorum.Belki isimleri formamızda bulunacak ondandır.

Erkek ve bayan baskette ana sponsorumuz değilller belliki yoksa net olarak belirtilirdi.

Bunların hepsi çıkarım bir duyum filan yok,olan paylaşırsa memnun oluruz.

Florya'daki sağlık merkezinin adı Galatasaray MP Sağlık Merkezi olup sağlık hizmetine devam edeceklermiş tüm branşlar için.Ayrıca Aslantepe'ye Uluslararası çapta bir sağlık merkezi oluşturacaklarmış ve merkezi burası olacakmış.Görünene göre sadece sağlık sponsorluğu çerçevesinde bu anlaşma.

Galatasaray, Medical Park İle Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Medical Park Hastaneler Grubu, 2010-2011 sezonu itibariyle Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı başta olmak üzere Galatasaray Spor Kulübü’nün sağlık hizmetlerinin destekçisi olurken, Galatasaray Bayan Basketbol ve Bayan Voleybol Takımı’nın da ana sponsorluğunu üstlendi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan ve Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta’nın katılımıyla, Swissotel’de düzenlenen imza töreniyle sponsorluk anlaşması gerçekleştirildi.

yukarıdaki bölüm medical park ile ilgili geçtiğimiz dönem yapılan sponsorluk anlaşması. ve burada "ana sponsorluk anlaşması" ibaresi kullanılmış. bugün siteden yapılan açıklamada ise:
Galatasaray Spor Kulübü ile Medical Park Hastaneler Grubu arasında, Erkek ve Kadın basketbol takımları ile tüm sağlık hizmetlerini kapsayacak sponsorluk anlaşması yarın saat 15.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena basın toplantı odasında Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta'nın katılımı ile gerçekleştirilecektir.

Medya mensuplarının bilgisine sunulur.

burada ise "sağlık hizmetlerini kapsayacak sponsorluk anlaşması" denilmiş. ana sponsorluk anlaşması denilmemiş. acaba farklı bir anlaşma olabilir mi sırt veya kol reklamı gibi.

sanırım doğruymuş tespitim.!!!