Medical Park Sponsorluğu

Yani Asım bey kutlamamızmı gerkiyor,neden üç ünlem kullandınızki?:D

dün bunu sölerken hala ana sponsorluk diye kıvranıyorlardı burada ondan bu ünlem okumayıp bol keseden attığımız için genelde o yüzden 3 ünlem koydum alim bey. belki de kutlamanız gerekiyordur gözünüzün önündekini göremediğinizi gösterdiğim için ne dersiniz :D :D

Yanlız farklı kaynaklar farklı şeyler dillendiriyor siz yinede varsayımlardan yola çıkıp kesin kanılara varmayın derim ben.Biraz daha bekleyin,bekleyelim.

aynı kurumun aynı sponsorla yaptığı iki anlaşmada farklı metinler hazırlanıyorsa ve bunu sağlık hizmetleri ve ana sponsorluk olarak farklı farklı vurguluyorlarsa ya benim dediğim gibi bir anlaşmadır. ya da arada çok büyük aşılamayan bir sorun vardır. veya bir başka ana sponsor. ana sponsor eğer medical park olarak kati olarak belirlenseydi galatasaray'ımızın basketbol takımları ana sponsoru medical park oldu denilirdi di mi? neyse neden rahatsız oldunuz bilemedim..

Rahatsız olmadım Asım bey fikirlerinize varsayımlarınıza katılıyorumda bunu kesinlemek için erken diyorum,biraz beklemek lazım diyorum.Hayırdır kötü birgünmü geçiriyorsunuz,biraz alıngan gördüm sizi.Valla art niyet yok.:D

O yazıyıda şaka olsun diye yazdım zaten,hani tebrikmi bekliyorsunuz kısmını.Sİzde gülünce şaka olduğunu anladınız zannettim.

3 yıl için 23 mil. dolar.İki takım için yani ikiye bölseniz 11.5 mil.dolar hadi erkek takımına 15 diyelim,bayana 8 mil. seneliği birinin 5 mil. dolar diğeri2.833 gelir.Yazık bu antlaşmanın nersi bize fayda getirir.Bu takıma THY bir sezon için 10.000 dolar verirken bazı durumları düzeltmenin yolu kulübü peşkeş çekmek mi!! yazıklar olsun.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bunun sadece sağlık sponsorluğu olduğunu sanmıyorum.Bu kadar parayı isim sponsorluğu dışında bir anlaşmaya vermezler diye düşünüyorum.

Rahatsız olmadım Asım bey fikirlerinize varsayımlarınıza katılıyorumda bunu kesinlemek için erken diyorum,biraz beklemek lazım diyorum.Hayırdır kötü birgünmü geçiriyorsunuz,biraz alıngan gördüm sizi.Valla art niyet yok.:D

O yazıyıda şaka olsun diye yazdım zaten,hani tebrikmi bekliyorsunuz kısmını.Sİzde gülünce şaka olduğunu anladınız zannettim.

yok ben de takılıyordum size zaten. ama gerçekten 3 yıllık 23 milyonluk 2 takımımıza ana sponsor yaptıysalar medical park'ı yazıklar olsun yani. bu bildiğin hedef küçültmektir. ana sponsorumuz dememeleri ilginç gelmiyor mu? tepkiden mi çekiniyorlar anlamıyorum.

3 yıl için 23 mil. dolar.İki takım için yani ikiye bölseniz 11.5 mil.dolar hadi erkek takımına 15 diyelim,bayana 8 mil. seneliği birinin 5 mil. dolar diğeri2.833 gelir.Yazık bu antlaşmanın nersi bize fayda getirir.Bu takıma THY bir sezon için 10.000 dolar verirken bazı durumları düzeltmenin yolu kulübü peşkeş çekmek mi!! yazıklar olsun.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciddi misin abi? :(

Sanırım bir yanlış anlama var.

1- Benim anladığım Galatasaray Erkek ve Kadın Basketbol takımı, bugünden itibaren Galatasaray Medical Park olarak isimlendirilecek.
2- Tüm branşlarda sağlık hizmetlerini karşılayacak.

Yani başından itibaren birçok kişinin isim hakkı için bu para az dediği durum ne yazık ki gerçekleşti...

yazıklar olsun bu forma bu kadar değersiz mi? ülkerin minimum 15 mil euro verdiği takımla dolu dolu 3 yıl mücadele edeceğimizi düşünürsek 3 yıllığına bu şartlarla anlaşmak çok zekice gerçekten bravo yönetim. kurtlara teslim ettiniz takımı. keşke cafe crown kalsaydı en azından medikal park'ın kurnazlıklarına ve çıkarcı yaklaşımlarına teslim olmazdık.

Asım bey,bir üstteki mesajımda da belirttiğim gibi,anlaşma isim hakkını da kapsıyor. Bu benim bu anlaşmadan memnun kaldığım anlamına gelmiyor. Ama Medical Parka hiç kızmıyorum. O kadar Galatasaraylı geçinen iş adamlardan birinin bile elini taşın altına koymamasına ve yönetimimizin bu süreçte farklı alternatiflerle irtibata geçmemesine kızıyorum. Bence sponsorlar,bize gelmiyorsa,biz onlara gitmeliydik. Mesela Pegasus,mesela Eti, mesela THY,mesela petrol ofisi firmaları.

Resmi sitede isim sponsoru olduğu bilgisi verilmiş. Detaylarını bilen var mı? 3 yıl için toplam 23 milyon dolar olduğu kesinmidir.Bu rakam sadece erkek takımı için olabilir mi mesela... Detaylar az sonra verilecek yazmışlar...

THY teklif vermiş zaten,bu hastanenin çapının ne olacağı ve bize nasıl bir yarar sağlayacağını bilmiyorum ancak,konuşulan rakamlar maalesef çok az.Acaba diyorum o aslantepede hastane yapılıp maliyetini filan karşılayan Medical park ile garimenkul üzeirnde bir ortaklık filanmı kurulacak,kazançlar üzerinden filan.Neyse aklım ermedi bu işe.

Asım bey,bir üstteki mesajımda da belirttiğim gibi,anlaşma isim hakkını da kapsıyor. Bu benim bu anlaşmadan memnun kaldığım anlamına gelmiyor. Ama Medical Parka hiç kızmıyorum. O kadar Galatasaraylı geçinen iş adamlardan birinin bile elini taşın altına koymamasına ve yönetimimizin bu süreçte farklı alternatiflerle irtibata geçmemesine kızıyorum. Bence sponsorlar,bize gelmiyorsa,biz onlara gitmeliydik. Mesela Pegasus,mesela Eti, mesela THY,mesela petrol ofisi firmaları.

yok ben zaten olması gerekeni ve sitede yazan yazılar arasındaki farklılıkları belirttim. yanıldım çünkü bu kadar amatörce ve acemice bir anlaşma yapacaklarını sanmıyordum. yazılanlar arasındaki farkı görünce de sevinmiştim ama medical park'a nefretim daha da arttı. euroleague e kalmasaydık bayan takımımızı da yarı yolda bırakacak bir kurumla böyle anlaşma yapılmaz ya.

Bunları kuluptekiler düşünemiyor yada düşünmüyorsa çok yazık. Anlaşmanın detaylarını bekleyip görelim ama iki takım için 3 sene 23 milyon dolar hemde bu takımlar bu kadar popülerken kabul edilebilir değil. Olmadı.

Saygılar.

Hemen gaza gelmeyelim anlaşmanın süresi,içeriği,şu yapılacak hastane'nin durumu vs vs. Bunların hiçbirini daha net olarak bilmiyoruz,atıp tutmak için erken sanırım.Biraz daha netleşsin tablo sonra daha net yorumlar yapabiliriz.

İmzalanan anlaşma bence yeterli. Ülker, Fenerbahçe ile sözleşme imzaladığında 20 trilyonluk bir rakam vardı. Ama sadece amatör branşlar içindi o miktar. Yanılmıyorsam 2007'de de imzalanmıştı sözleşme ve bunun sadece 7 Trilyonu Basketbol şubesine harcanmıştı. Ve bizimde Medical Park ile ilk sözleşmemiz ve 6 Milyon Euro'luk bir rakam bence fena değil. Bakıldığında Avrupa'da oynayan bir "süperstar" bile 2-3 milyon euro talep eder. Yanına 2-3 adam ile 6 milyonluk bir rakam bence gayet doğal. Büyümekte bir takım olarak..

Bazıları kazanın dibinden çekmeye çalışsa da kafalarına basıp yükseliyoruz, onlar ağlayadursun.

İşkembe ve keşkülden atarak, seyircisiz, parasız basketbol kalkınmıyor, doğru. 1 senede geldiğimiz nokta açık. 3-4 senelik anlaşmada 23 Milyon iyi bir rakam. Ne bekliyorduk ki.. Senelik en fazla 10 milyonluk bir rakam olabilirdi. 3 yıllık anlaşmada 30 milyona tekabül ediyor. Haklı olabilirsiniz. Ama, onun üstündeki rakamlar ütopyo olurdu. Bugün Electra bile Maccabi'ye 18 Milyon'luk bir gelir tahsis ediyor. Rakamlar çokta beklenilenlerin altında değil.