A
Alim Aslan
Misafir
Yani Asım bey kutlamamızmı gerkiyor,neden üç ünlem kullandınızki?
Rahatsız olmadım Asım bey fikirlerinize varsayımlarınıza katılıyorumda bunu kesinlemek için erken diyorum,biraz beklemek lazım diyorum.Hayırdır kötü birgünmü geçiriyorsunuz,biraz alıngan gördüm sizi.Valla art niyet yok.
O yazıyıda şaka olsun diye yazdım zaten,hani tebrikmi bekliyorsunuz kısmını.Sİzde gülünce şaka olduğunu anladınız zannettim.
Bunun sadece sağlık sponsorluğu olduğunu sanmıyorum.Bu kadar parayı isim sponsorluğu dışında bir anlaşmaya vermezler diye düşünüyorum.
Ciddi misin abi?3 yıl için 23 mil. dolar.İki takım için yani ikiye bölseniz 11.5 mil.dolar hadi erkek takımına 15 diyelim,bayana 8 mil. seneliği birinin 5 mil. dolar diğeri2.833 gelir.Yazık bu antlaşmanın nersi bize fayda getirir.Bu takıma THY bir sezon için 10.000 dolar verirken bazı durumları düzeltmenin yolu kulübü peşkeş çekmek mi!! yazıklar olsun.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asım bey,bir üstteki mesajımda da belirttiğim gibi,anlaşma isim hakkını da kapsıyor. Bu benim bu anlaşmadan memnun kaldığım anlamına gelmiyor. Ama Medical Parka hiç kızmıyorum. O kadar Galatasaraylı geçinen iş adamlardan birinin bile elini taşın altına koymamasına ve yönetimimizin bu süreçte farklı alternatiflerle irtibata geçmemesine kızıyorum. Bence sponsorlar,bize gelmiyorsa,biz onlara gitmeliydik. Mesela Pegasus,mesela Eti, mesela THY,mesela petrol ofisi firmaları.
Asım bey,bir üstteki mesajımda da belirttiğim gibi,anlaşma isim hakkını da kapsıyor. Bu benim bu anlaşmadan memnun kaldığım anlamına gelmiyor. Ama Medical Parka hiç kızmıyorum. O kadar Galatasaraylı geçinen iş adamlardan birinin bile elini taşın altına koymamasına ve yönetimimizin bu süreçte farklı alternatiflerle irtibata geçmemesine kızıyorum. Bence sponsorlar,bize gelmiyorsa,biz onlara gitmeliydik. Mesela Pegasus,mesela Eti, mesela THY,mesela petrol ofisi firmaları.