Medical Park Sponsorluğu

Başkan Aysal, ''Bizim işbirliğimiz rakamların ötesinde. Daha stratejik, uzun süreli ve köklü bir işbirliği olarak düşündük. Bu nedenle de biraz gecikti. Burada rakamlardan ziyade, işin çerçevesi, konsepti önemlidir. Rakam telaffuz etmek yanlış olur. Çünkü ne alt limitini, ne de üst limitini bilmiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Alt ve üst limitini bilmemek ne demektir ben anlayamadım, anlayan varsa anlatsın lütfen.

Saygılar.

evet aslantepe'ye bir hastane yapılacakmış çok merkezi bir yer olduğu için oradan büyük bir pay alacakmış galatasaray yıllık. çok zekice. :) medical park ne kadar düşünür olmuş bizi ya neyse sponsorluk için daha başka bir şey yazmayacağım ama medikal park sözünü salonda duymak sinirlerimi zıplatacak o kesin..

3 yıl mı 4 yıl mı 2 yıllık mı yoksa yıllık mı bilmiyoruz demekki yönetim basketbola daha fazla para yatıracak artık eğr 3 ya 4 yıllıksa ! biraz daha sakin olmakta fayda var bence .

evet aslantepe'ye bir hastane yapılacakmış çok merkezi bir yer olduğu için oradan büyük bir pay alacakmış galatasaray yıllık. çok zekice. :) medical park ne kadar düşünür olmuş bizi ya neyse sponsorluk için daha başka bir şey yazmayacağım ama medikal park sözünü salonda duymak sinirlerimi zıplatacak o kesin..

Aslantepede hastanedense salon yapılmasını tercih ederim. Yanlış karar.

Doğukan; Mahmut Uslu 3-4 sene kadar önce yıllık 10 milyon dolar(yada euro) aldıklarını söylemişti erkek takımı için. Ama şunu unutmamak gerekir Ülker Fenerin sponsoru değil; taraftarı. Medical Park ise bizim sponsorumuz. Biz sponsor değil yürekli bi taraftar bulamadığımız sürece sanırım en iyisi Medical Park...

eyupyildizz EYÜP YILDIZ
1-Medical Park GS Kadın ve Erkek takımlarının ana sponsorudur ve 30 milyon dolara yaklaşan bir yatırım söz konusu
eyupyildizz EYÜP YILDIZ
2-GS Kulübünün bütün sağlık hizmetleri branş gözetmeksizin M.Park tarafından ücretsiz sağlanacaktır
eyupyildizz EYÜP YILDIZ
Ve 3-Aslantepe'ye yapılacak hastanenin gelirinden çok önemli bir yüzde GS basketbol şubesine aktarılacaktır(Bu madde çok önemli arkadaşlar)
Bu sponsorluğun değeri hastane hizmete açıldığında anlaşılacak Bu hastaneden yılda gelecek rakamın en az 4-5 milyon dolar olması bekleniyor!
Kısaca erkek takımı bu hastane ile beraber 10 milyon dolarlık bir sponsor gelirine sahip olacak! İddaa beko, digitürk kombine reklam.
M.P+İDDAA+DİGİ+BEKO+TRİBÜN+REKLAM: Tahminen 20 milyon dolarlık erkek takımı 7 milyon dolarlık kadın takımı bütçesi yapar ziyadesiyle yeter!
Kısaca hastanenin bitmesi ile beraber M.Park yılda GS basketboluna 15 milyon dolar para ve limitsiz sağlık hizmeti aktarmış olacak.

Abi bence şöyle anlaşmada transfer döneminde parayı karşılayacaklar ne olursa olsun bunun anlamı artık basketbolun sponsoru Medical park her anlamda oyuncu yıllıkları transfer ücretleri Ünal Aysal öyle demiş ama ben sanmıyorum ya .

yok transferleri yapmayacaklarını söyledi ünal aysal.. isterlerse kapımız açık sponsorlara dedi..

Metin abi, Aslantepe ye dünya çapında bi hastane yapılırda; gelirinede bizde ortak olursak o hastane bize salon yapamaz mı? Çok iyimser bi yaklaşım tabi bu... Gerçi ordaki Acıbadem hastanesi bu düşüncede etkili olmuş olabilir. Ama hastane gelirleri çok üst düzeyde son yıllarda...

Doğukan; Mahmut Uslu 3-4 sene kadar önce yıllık 10 milyon dolar(yada euro) aldıklarını söylemişti erkek takımı için. Ama şunu unutmamak gerekir Ülker Fenerin sponsoru değil; taraftarı. Medical Park ise bizim sponsorumuz. Biz sponsor değil yürekli bi taraftar bulamadığımız sürece sanırım en iyisi Medical Park...

Hakan abi, (Samimiyetinize güvenerek söylüyorum)

Ülker Koordinatörü Ali Doğan ve Aziz Yıldırım sözleşme imzalarken 7 Trilyon Basketbol şubesine harcanacak diye haber vardı hatta. Hatırlıyorum. Ondan ileri gelerek o rakamı söyledim.

Diğer tanımlamalarınıza katılıyorum.

ileride aslantepeye salon emelimizin de ruhuna el fatiha, zaten 1 parsel boşluk vardı o da sağlık merkezine gidecek. oraların yolunu molunu yaptırabilmek için merkezi aslantepeye yapacaklar belli ki. Kolu kaptırdık bi kere...

Bu yönetime güveniyorum.
Anlaşmanın her şartı dışarı açıklanmaz.
Rakip takımların yaptığı sözleşmeleri az çok biliyorlardır ve bunu dikkate almışlardır.

Kombinemizi alalım ve her maç orada olalım.Büyük sinerji yaratmaya devam edelim.
Tıklım tıklım tribüne oynayan GS için her firma sponsorluk sırasına girer.

Doğukan senin söylediklerin doğru. Öyle açıklama yapıyolar. Ama mesele ülker fenere destek verirken her şeyiyle veriyo. Eurolige katılma hakkı, şampiyon takımın yıldız oyuncuları ve Ataşehire yaptıkları salonun maddi değeri çok yüksek. Bunlar fenerin basketbol şubesi değerli diye değil; Murat Ülker fenerli diye yapılıyo. Ki bizim basketbol şubemiz taraftarının etkinliği yüzünden bence daha değerli...

Seyrantepe yani aslantepeye hastene olayı hikaye,okmeydanı sgk hastanesi zaten oraya taşınıyor,1 km. ilerde acıbadem var.Eyüp yıldız yine bol keseden sallamış.4,5 mil. dolar diye.Bırakın kardeşim hesap ortada 3 yıl için alınacak para erkek takımı için 15 mil. dolar.Eyüp bu hikayeleri çıksın radyoda anlatsın,tereciye tere satmasın.Bu hastanenin asıl sahibi kim,bizim kulüp stad yüzünden kiminle ters düştü,bunun yüzünden stadın her şeyi aksatılmıyormu?bunun için bu sponsorluk bir barış antlaşması ama adı değişik.Bu antlaşmayla 1 çuval inciri berbat ettiler.

Mithat!

Pegasus, kulübe 10 milyon dolar teklif etmişte kabul edilmemişmi? Bak şimdi sen salladın! Böyle sponsorluk teklifi yok, yapılan en yüksek teklif buydu ve kabul edildi.

Ben Galatasaray sevgime siyaset karıştırmam, kim bu şubeye destek olursa benim için doğru kişi kurum odur!

Yapılacak hastaneden çok ciddi bir yüzde şubeye verilecek bu zaten ifşa edildi(yüzdeyi yazamıyorum) şimdi ben soruyorum M.Park, Acıbadem veya bu düzey bir hastane yılda kaç para kar ediyordur?

Ben bunu araştırdım sordum soruşturdum aylık 3-5 milyon dolar arası bir kar ediyor bu hastaneler, yani yılda 40-60 milyon dolar bir kar söz konusu, bu kardan gelecek yüzdenin basketbol şubesi için ciddi gelir olmaması sence mümkünmü??

Kendi düşünceni kabul ettirmek için abuk sabuk cümleler kurman hoş değil, bu konuda da kırıldığımı belirteyim.

Bu gün twitter'da paylaştığım her şeyi 1. ağızdan öğrendim ve öğrendiğim ismede sonuna kadar güveniyorum inanıyorum, bu sebeple bu sponsorluk anlaşması için yöneticilerimize teşekkür ediyorum.

Yıllar önce bir gün A.İpekçi'ye sığmayacağız Barcelona'lar Pana'lar ile oynayacağız dediğimde bana gülenlere şimdi ben gülüyorum, çünkü bu gün diyorlarki kombinemizi aldık Barcelona'yı bekliyoruz :)

Bu gün bizlerinde desteği ile yöneticilerimiz hocamız Galatasaray'ı zirveye çıkardılar, onlara güvenmemek ve olumsuzluk yapmak bize yakışmaz.

Yani son sözüm şudurki icraat yapana destek olun, daha ulaşacağımız çok yer başaracağımız çok şey var!

3 yıl için 23 mil. dolar.İki takım için yani ikiye bölseniz 11.5 mil.dolar hadi erkek takımına 15 diyelim,bayana 8 mil. seneliği birinin 5 mil. dolar diğeri2.833 gelir.Yazık bu antlaşmanın nersi bize fayda getirir.Bu takıma THY bir sezon için 10.000 dolar verirken bazı durumları düzeltmenin yolu kulübü peşkeş çekmek mi!! yazıklar olsun.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu soylediginiz cok buyuk ve onemli bir iddiadir. Ispanlamaniz gerekir.

Boyle bir durumla karsi karsiyaysak sahsim adima elimden geleni ardima koymayacagimi soylemek isterim.

Yalniz once ispati gorelim.