Mithat!
Pegasus, kulübe 10 milyon dolar teklif etmişte kabul edilmemişmi? Bak şimdi sen salladın! Böyle sponsorluk teklifi yok, yapılan en yüksek teklif buydu ve kabul edildi.
Ben Galatasaray sevgime siyaset karıştırmam, kim bu şubeye destek olursa benim için doğru kişi kurum odur!
Yapılacak hastaneden çok ciddi bir yüzde şubeye verilecek bu zaten ifşa edildi(yüzdeyi yazamıyorum) şimdi ben soruyorum M.Park, Acıbadem veya bu düzey bir hastane yılda kaç para kar ediyordur?
Ben bunu araştırdım sordum soruşturdum aylık 3-5 milyon dolar arası bir kar ediyor bu hastaneler, yani yılda 40-60 milyon dolar bir kar söz konusu, bu kardan gelecek yüzdenin basketbol şubesi için ciddi gelir olmaması sence mümkünmü??
Kendi düşünceni kabul ettirmek için abuk sabuk cümleler kurman hoş değil, bu konuda da kırıldığımı belirteyim.
Bu gün twitter'da paylaştığım her şeyi 1. ağızdan öğrendim ve öğrendiğim ismede sonuna kadar güveniyorum inanıyorum, bu sebeple bu sponsorluk anlaşması için yöneticilerimize teşekkür ediyorum.
Yıllar önce bir gün A.İpekçi'ye sığmayacağız Barcelona'lar Pana'lar ile oynayacağız dediğimde bana gülenlere şimdi ben gülüyorum, çünkü bu gün diyorlarki kombinemizi aldık Barcelona'yı bekliyoruz
Bu gün bizlerinde desteği ile yöneticilerimiz hocamız Galatasaray'ı zirveye çıkardılar, onlara güvenmemek ve olumsuzluk yapmak bize yakışmaz.
Yani son sözüm şudurki icraat yapana destek olun, daha ulaşacağımız çok yer başaracağımız çok şey var!