Medical Park Sponsorluğu

ya dediginiz gibi basketbol subesinin oyuncu maasları belki az olabilir ancak gelirlerininde pek fazla oldugu soylenemez (bilet,forma vs) ancak kafama takılan iki soru var.
1- yayın haklarından gelenler ve mac kazancları ne kadar ?
2- lig basladıktan sonra isim degistirebiliyor muyuz ?

Şamil Abi'nin twitter'dan verdiği bilgiye göre MP kadar yüksek ücretli olmasa da tanıdık bir ismin sponsorluğu yedekte tutuluyormuş. Verecekleri ücret Ülker'den fazla, MP'den az olacakmış ve uzun vadeli değilmiş.

Artık ne medicalparka giderim ne de ismini duymak isterim bayan basketbol maçlarında çok çok ıslık yiyeceği kesin , acıbademle sözleşme imzalasak hayır diyeceklerini hiç hiç sanmam .

Galatasarayın bütün sponsorluk olaylarında yeşil sermayeden uzak durması gerektiğini gösteren olay, en kısa zamanda formamızdaki ülker yazılarındanda kurtulmamız gerekir, İstanbulun karşıyakası ele geçirilmiş bizden uzak dursunlar, tevfik fikretin sözleri her Galatasaraylının kulağına küpe olmalı..

günümüzde sponsorsuz olmuyor yürümüyor işler maalesef barcelona bile baskette sponsorla götürüyor sponsorsuz sezona başlamak çok büyük maddi yük getirir kulübe bu işin bu zamana kalması çok yanlış oldu

Eğer bir spor klübü isek Futbol takımın başında her kim olursa olsun klübün çıkarlarını öyle yada böyle olumsuz etkileyecek bir tasarrufta bulunduğunda yönetim kurulu-başkan müdahale etmeli idi.Futbol takımındaki sağlık ekibinin yaratacağı toplam vark MP'in sponsorluğunun yaratacağı fark ile kıyaslanabilir mi allah aşkına ?

Detaylarını bilmiyoruz konunun lakin Medical Park zaten reklamını büyük ölçüde yaptı aylardır olacakmı olmayacakmi haberleriyle...sadece bunun için bile bedel odemeliler ...

Eğer bir spor klübü isek Futbol takımın başında her kim olursa olsun klübün çıkarlarını öyle yada böyle olumsuz etkileyecek bir tasarrufta bulunduğunda yönetim kurulu-başkan müdahale etmeli idi.Futbol takımındaki sağlık ekibinin yaratacağı toplam vark MP'in sponsorluğunun yaratacağı fark ile kıyaslanabilir mi allah aşkına ?

Ben artık bu işin Fatih Terim nedeniyle bozulduğuna inanmıyorum. Kesinlikle Fatih Terim bu kadar büyük bir maddi kaybı göze almaz, öyle bir saçmalık olamaz. Bu olayın bozulmasının başka bir nedeni var ama ne?

Herşeyin suçlusu zaten Fatih Terim ilan edildi. Yok takıntılı adam, yok bilmem ne.. Günah keçisi bulmak çok kolay. Bence M.P çekilmek için Fatih Terim olayını bahane etti..

Neyse, çıkar elbet kokusu bir gün...

Ben artık bu işin Fatih Terim nedeniyle bozulduğuna inanmıyorum. Kesinlikle Fatih Terim bu kadar büyük bir maddi kaybı göze almaz, öyle bir saçmalık olamaz. Bu olayın bozulmasının başka bir nedeni var ama ne?

Herşeyin suçlusu zaten Fatih Terim ilan edildi. Yok takıntılı adam, yok bilmem ne.. Günah keçisi bulmak çok kolay. Bence M.P çekilmek için Fatih Terim olayını bahane etti..

Neyse, çıkar elbet kokusu bir gün...

Neden bu olmayabilir ama epey muteber ve farklı kaynaklar hep aynı nedeni dile getiriyor ayrıca işin bozulma süreci ile zamanlama olarak da uyumlu

Neden bu olmayabilir ama epey muteber ve farklı kaynaklar hep aynı nedeni dile getiriyor ayrıca işin bozulma süreci ile zamanlama olarak da uyumlu

Ben de en başından beri Fatih Terim'i suçluyorum ama artık mantıksız geliyor. Adam kaç tane futbolcuyu bitirebilecekken veto etti maliyeti fazla diye. Malum yönetim içinden biriyle yaşadığı sürtüşme nedeniyle harcama planlarını bile değiştirdi hocan (bence).

Yahu hadi bunları geçtim senelik getirisi bütün branşlarla beraber neredeyse 20 milyon Dolar! olan bir sponsorluk anlaşmasını Fatih Terim bir sağlık ekibi için mi çöpe atacak ( attıracak )? Başkan araya girip ikna edemiyor muydu?

Belki ilk başta Acıbadem'in sağlık ekibini istemiş olabilir hoca ancak sırf bir sağlık ekibi için 3 branşın geleceğini, senelik 20 milyon Dolar'ı çöpe attırmaz.

Ben şahsen bunun altında başka bir neden yattığını düşünüyorum. Bu bizden kaynaklı bir neden değil, M.P. sponsorluk anlaşmasından vazgeçmek için de Fatih Hocayı bahane ediyor.

Kusura bakmayın arkadaşlar dışarda olduğum için Twitterdan yazmak daha kolayıma geldi. Bu gün bi kaç insanla konuştum biraz bilgi aldım, olay şu.

MP hastaneleri ile ilgili sorunun nedenini herkes biliyodur sanırım, bu tam çözüme kavuşmuşken basketbol şubesi dışında Basına verilen bazı demeçler Muharrem Ustayı çok sinirlendirmiş ve tamamen vazgeçmiş sponsor olmaktan bu iş Yüzde 90 olmayacak sözleşme hazır aslında her konuda anlaşılmış fakat gelin görünki bu sorunlardan sonra adamlar imza atmaya gelmiyolarmış şöylede bi durum var yok kardeşim biz vazgeçtikde dememişler kendi içlerinde düşünüyorlar sanırım, ama şu an için küçük bi ihtimal.

Bunun dışında tanıdık bi isim ben sponsor olurum demiş Ülkerden fazla MP ye göre çok az yarısı diyeyim ben.

Bu bilhiler ışıgında kulüp bi sorun yaşamaz ödemelerde ama boşvermemeleri için taraftarın desteğini sonuna kadar vermesi gerekiyor bize düşen kombine almak bir an önce ve yeni çıkacak bi ürün var Yenilmez Armada gibi bunu almak maça gitmek destek olmak.

Ha aldığım bilgiler ışıgında şu yorumu yapabilirim çok rahat, sözleşmeler bitince Galatasaray sponsorluğundan tamamen çekilecekler. kadın takımı Voleybol vs.

Taraftarlık ne kadar amatörse anlaşmalar,ekonomi o kadar profesyonel.Haliyle çokça şeye kafa yoruyorum ama sonuca varamıyorum.
Yıllar boyu son gün transferler yaptık,sponsor parası bekledik.Unutamadığımız isimler ligin başlamasına 3 gün kala bizle imzaladı.Bugünse sponsorluk anlaşmasını imzalamadan taş gibi takım kurunca hepten karışıyor iş. :)

Bu bilhiler ışıgında kulüp bi sorun yaşamaz ödemelerde ama boşvermemeleri için taraftarın desteğini sonuna kadar vermesi gerekiyor bize düşen kombine almak bir an önce ve yeni çıkacak bi ürün var Yenilmez Armada gibi bunu almak maça gitmek destek olmak.

Nasıl bir ürün umarım düşük ücretli ama yüksek kar oranlı birşeydir hem herkes katkı verebilir hemde kar yüksek olur

medical park olmayacak gibi gözüküyor. bu gerçekten kötü oldu. bildiğim kadarıyla çok iyi bir para gelecekti oradan. şimdi o ayarda bi sponsor bulabilecek miyiz sizce? gerçi euroleugue kalırsak sponsor bulmskts kolaylaşır. pegasus bile devreye girebilir oyle bir durumda.