O zaman sponsorsuz, sadece "Galatasaray SK" ismiyle devam edelim.
Eğer bir spor klübü isek Futbol takımın başında her kim olursa olsun klübün çıkarlarını öyle yada böyle olumsuz etkileyecek bir tasarrufta bulunduğunda yönetim kurulu-başkan müdahale etmeli idi.Futbol takımındaki sağlık ekibinin yaratacağı toplam vark MP'in sponsorluğunun yaratacağı fark ile kıyaslanabilir mi allah aşkına ?
Ben artık bu işin Fatih Terim nedeniyle bozulduğuna inanmıyorum. Kesinlikle Fatih Terim bu kadar büyük bir maddi kaybı göze almaz, öyle bir saçmalık olamaz. Bu olayın bozulmasının başka bir nedeni var ama ne?
Herşeyin suçlusu zaten Fatih Terim ilan edildi. Yok takıntılı adam, yok bilmem ne.. Günah keçisi bulmak çok kolay. Bence M.P çekilmek için Fatih Terim olayını bahane etti..
Neyse, çıkar elbet kokusu bir gün...
Neden bu olmayabilir ama epey muteber ve farklı kaynaklar hep aynı nedeni dile getiriyor ayrıca işin bozulma süreci ile zamanlama olarak da uyumlu
Bu bilhiler ışıgında kulüp bi sorun yaşamaz ödemelerde ama boşvermemeleri için taraftarın desteğini sonuna kadar vermesi gerekiyor bize düşen kombine almak bir an önce ve yeni çıkacak bi ürün var Yenilmez Armada gibi bunu almak maça gitmek destek olmak.
Yenilmez Armada gibibasic bi tshirt olacak gene ucuz olacak umarım bir an önce çıkarırlarda bizde hemen alırız.