Medical Park Sponsorluğu

M.Park'ın sponsorluktan vazgeçmesi şubeyi muhakkak etkileyecektir, 10 milyon dolarlık bir kayıp söz konusu ama ben H.Üstünberk ve Ü.Aysal'a güveniyorum, bu durumun kriz haline dönüşmesine izin vermeyeceklerdir.

Ayrıca, GS tarfaftarı takımına sahip çıktığı sürece bundan sonra takımının sponsoru durumundadır, bütçe 15 olmaz 6 olur 7 olur ama planlı gidildiği için taraftar arkasında olduğu için yine yarışmacı olunur ve şampiyonluğa oynanır.

GS Basket misyonerlerinin bu süreçte yapması gereken belli, kombine almayanımız varsa muhakkak kombine almalı ve aldırmalı, maçlarda salonda olmalı oldurmalı ve çıkacak basketbol ürünlerini alarak şubeye sahip çıkılmalı.

Unutmamalıyızki en güzel sponsorluk taraftarın yapacağı sponsorluktur, çünkü çıkarsız ve kalıcı olacaktır!

Galatasaray, basketbol ve voleybol takımlarının sponsoru Medical Park ile arasındaki buzları eritti. Ortaklık yeni sezonda da devam edecek. Galatasaray’da sponsor Medical Park ile yaşanan sorun çözülüyor. Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, önümüzdeki günlerde Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta ile bir araya gelip, yaşanan sorunlara son noktayı koyacak. Galatasaray’ın basketbol ve voleybol bayan takımlarının sponsoru olan Medical Park’ın futbolda kulüp doktorları yüzünden çıkan anlaşmazlıklara son verilirken, sponsor firma ile Galatasaray kulübü arasında bir hafta içinde üst düzey bir toplantı yapılacak. Bu konuda bir açıklama yapan Adnan Öztürk “Bizim Medical Park ile hiçbir sorunumuz yok, Samsunspor maçında da gördüğünüz gibi reklamları devam ediyordu”diye konuştu

Sabah'da böyle bir haber çıkmış ama ?

Biraz romantizm olacak ama Euroleague resmi sitesinde takımımızın isminin sadece Galatasaray olarak geçmesi çok daha keyif verici aslında keşke sponsora gerek olmadan çevirmek mümkün olabilse şubeyi şimdilik erken bunun için tabi

Erkek basketbolda sponsorun medical park olmasını istemiyorum ben açıkcası.Bayan voleybol,bayan basket zaten medical park adamlar amatör branşlarımıza göz dikmiş hepsi medical park olsun istiyorlar.Erkek basketbolda değişik bi sponsor bulsak daha iyi aslında.

Medical Park tam anlamıyla bizden kopmuş durumda . Eskişehir maçına doktor dahi göndermemişler bizimkilerde noter getirtmiş . Ayrıca bu yıl anlaşmaları bitecek olan Bayan basketbol ve Bayan voleybolda sözleşmeye bağlı kalacaklarmış bu yıl ama bence kalmayacaklar umarım ödemelerde sıkıntı çekmeyiz, çünkü tarihimizin en yüksek ücretli takımıdır sanırım bayan basketbol . Neyse bir şekilde para bulunur ama adım kadar eminim Fb ye sponsor olacaktır Medical Park . Erkek basketbolda ise bu yıl durgun geçecekmiş Eurolige kalırsak diğer yıl çok bomba bir sponsor buluruz gibime geliyor .

nevzatdindar Nevzat Dindar
Ancak M.Park bayan basket ve voleyboldan çekilmek istiyor..Sadece erkek baskete sponsor olmak istiyorlar.

nevzatdindar Nevzat Dindar
GS basketbol takımına M.Park sponsor olmak için 3 yıllık bir teklif yaptı..17 milyon dolar..

Salt Galatasaray ismini görmeyi özlemişim.

Belki sıkıntı yaşayabiliriz ama Euroleague kapısından girersek şartlar çok farklı olacak. İşte o zaman seçici de biz olacağız..

Daha önce cafe crown olayında olduğu gibi bir hataya düşmemek için bu konuda mümkün olduğu kadar sabırlı olmalıyız hatta bu seneyi sponsorsuz geçmeyi bile göze almalı yönetim Galatasaray isminin marka değeri bu teklif edilen rakamlardan cok daha fazlasını hak ediyor, forma reklamı başka şeylerle birlikte takımın yıllık gideri bir şekilde daha az yansıtılabilir kulübün genel bütcesine

3-5 milyon Dolar'lık sponsorluk alacağımıza bu seneyi sponsorsuz geçmek en mantıklısı. En kötü ihtimalle 1 yıllık sponsorluk alalım bu şekilde.
Medical Park olmaz başkası olur. Sezon sonu mutlaka iyi bütçeyle gelecek sponsor bulunur diye düşünüyorum.

Su kurumun ismini telaffuz etmeyelim artık , uyanıklar bedava reklam yapmaya çalışıyorlar....çok ciddi bir tazminat öderler inşallah bize