Medical Park Sponsorluğu

senelik 10-15 milyon euro arası verecek sağlam bir sponsor olmadan anlaşmayalım..biraz değerimizin farkında olalım..gerekirse sponsor olmadan bu yılı geçirelim..şaka mı 3 yıllık 17 milyon dolar falan..küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi..

Gönül ister ki sadece Galatasaray adıyla yarışalım ama bu seviyelerde mutlaka sağlam bir sponsora ihtiyaç oluyor. Benim tek beklentim yapılan görüşmelerde son sözü biz söyleyelim ve güçlü olalım. Şu saatten sonra zaten iştah kabartanlar vardır. Doğru olanı ve bize yakışanı seçelim yeter.

Projemize sadık kalırsak emin olun pişman olan sponsorluktan cayanlar olacaktır . Mesele projeye sadık kalmak ve takımı desteklemek . Sponsor seçeceğimiz günler gelecek inanıyorum.

bu arada bizim euroleague kalmamıza en çok sevinen kurum bence ntvspor zaten biz yokkende aynı parayı vereceklerdi şimdi de aynı parayı verecekler onlar için resmen bonus oldu bu olay reklam gelirleri falan parayı bulurlar bu sene ..

Degerli arkadaslar,

Sponsorumuzla imzalarin bugun atilmis olmasi gerekiyor. Bana gelen bilgi o yondeydi. Zaten ufak tefek bilgiler gelmeye basladi.

Ne oldu 10 milyon Dolara? Daha Euroleague'e katılacağımız belirsizken 10 milyon Dolardı anlaşma.
Keşke imzalamasaydık ve bu seneyi sağlam bir bütçe gelinmediği sürece sponsorsuz geçirseydik. Önümüzdeki sezon zaten en kötü bu rakama bir sponsor bulurduk... ( Tabi rakam konuşulduğu gibiyse )