fitch biraz daha takım oyunu oynamalı bazı pozisyonlarda gercekten abartıyor bu macta yabancılarımız tasıdı kuskusuz yerli oyuncularımız skora katkı saglayamazlarsa bu macta oldugu gibi dişli rakiplere karsılık işimiz gercekten cok zorlasır
Barış Özcan da geçen sene Akatlar'da bize atmıştı Ömer abi.Laziale' Alıntı:Yaptığı gerçekten gereksizdi.. Birebir oynansa eyvallah,ki o bile saçma maç kazanmışsın zaten. Adamlar defansı bırakmış,herkes maçı bırakmış kalkıp şut çekiyor..
Geçen sene Ermal bunu bize play-off'ta yaptığından beri böyle yapanlara sinir oluyorum..
X' Alıntı:Yahu ciddimisiniz bu söylediklerinizde?
abi bana göre fitch'i türkiyede fener,efes,telekom dışında pek bir takım durduramaz çünkü kendi pozisyonunu kendi yaratıyor biz ise henüz ciddi rakiplerle oynamadıkonuryavuz' Alıntı:Farkın 2 sayıya düştüğü anda "acaba maç gidiyor mu" dedim ancak sonradan özümüze döndük. Oynayanların yanı sıra oynamayanları gündeme getirmemiz kadro zenginliğini gösteriyor. Umarım kadro zenginliği dezavantaj değil avantaj sağlar.
Bugüne kadar Fitch´in skorer oyunlarıyla rahat galibiyetler elde ettik. Tereddüt ettiğim nokta rakipler Fitch´i durdurmayı başarırsa alternatif skorerlerimiz bu ağırlığı kaldırabilecek mi? Yoksa Fitch´i TBL´de durdurmak imkansız mı?
Takımın iyi bir seri yakalaması isteğimin yanında Ankara´da göreceği ilginin fazla olması için ilk üç maçı kayıpsız geçmesini istiyordum. Ankara´da takımın hakettiği ilgiyi göreceğine inanıyorum.
tekrari derken belki ntv de gece verebilirler tekrar maçı.. yayın akışını bir kontrol et istersenKors4n' Alıntı:Yorumlarinizi Okurken Çok Mutlu oldum Tekrardan
Maça Gelen Arkdaşlarimiza Cok Teşekkür ederim.Adandan Gelen Kardeşlerime teşekkür ederim...Sizinde Beğendinizi Görünce Emeğimiz boşa cıkmadi Allaha Şükür. Maçin Tekrarida olsa keşke..
Sonio2' Alıntı:Bu arada konu ile alakasi yok ama önemli oldugunu düsünüyorum. Ilk üc haftada en az sayi yiyen takim biziz 173. Bize yakin olan da Efes var yanilmiyorsam 178 tam emin degilim ama. Bu da gösteriyor ki cok iyi savunma yapiyoruz. Ah bunu bide hücum da göstersek.