Mike Wilkinson

Re: Mike Wilkinson Galatasaray'da!

Wilkinson kötü oyuncu değil sakatlık yaşadı bu yüzden tam randıman alamıyoruz ondan fakat Wilkinson kaliteli bir oyuncu gerçek performansına ulaştığında her maç double double'a yakın istatistikler verebilecek bir oyuncu.

Sakatsa oynamasın sahada olduguna göre demek ki oynayabilecek durumda ben Naumoskinin sakat sakat 17 sayı geriden maç kazandırdıgını görmüştüm. Sakatlık önemli değil ruh önemli. M.Jordan'ın bir lafı vardır. Acıyı kafamdan silebilrsem onu hissetmem ve bunu çoğu zaman uygulamış başarmıştır.

Oyuncu sakat demedik ki sakatlıktan yeni çıktı dedik ayrıca Wilkinson'la naumoski'yi veya m.jordon'ımı kıyaslayacağız

ahmetyildirim' Alıntı:
Sakatsa oynamasın sahada olduguna göre demek ki oynayabilecek durumda ben Naumoskinin sakat sakat 17 sayı geriden maç kazandırdıgını görmüştüm. Sakatlık önemli değil ruh önemli. M.Jordan'ın bir lafı vardır. Acıyı kafamdan silebilrsem onu hissetmem ve bunu çoğu zaman uygulamış başarmıştır.

Bunları ciddi ciddimi söylüyorsun yoksa bizimle dalgamı geçiyorsun...

Aman bir maç yenilmeyelim.Hemen oyunculara saldırılar başlıyor.Aslında yazı ile yetinmeyelim kaldığı yeri 100-200 kişi basıp nasıl böyle oynarsın diyip orada dövelim.

Hep diyorum bizim insanlarımız en ufak kötü bir durumda insanları yok etmek kötülemek ezmek için fırsat kollayıp duruyor. İlk mağlubiyette felaket tellaları çıkıp forumu hareketlendirecek diiye. Nezman takım galip gelse 30-40 yorum olur ne zman yenılsek ters bısı olsa gozunun ustnde kas gorseler 150-200 lere çıkıyor yorumlar.

Yanı bir oyuncularımızın M. Jordanla kıyaslanmadığı kalmıştı oda girdi foruma helal olsun walla ne diyim.. Sizin onünüzde saygı ile eğiliyorum.

yahu bir Wilkonsonun sıfatını görseydik.. :) adam karşımızda dursa çoğumuz tanımaz ama gönderiyoruz ilginç

Beğenmediğimiz Wilkinson'ı Aris taraftarı geri alınması için kampanyalar düzenlemiş zamanında.Bir oyuncuyu eleştirmek bu kadar kolaymı?

M.jordan ile tabi oyun olarak kıyaslansın demiyorum sakatlıktan yeni olayı bence abartılıyor herkes Jordan tabi olamaz ama en yeteneksiz oyuncunun içinde bile sahada savaşma pes etmeme duygusu olabilir. Örnek isterseniz bakınız Chris Owens derim. 2 sene önceki 2. yarıda oynanan Efes maçının çevrilmesinde o savaşçı kimligi ile adam en büyük pay sahibiydi. İlla her maçı kazanın demiyoruz. Ancak, bir takım pota altından ezilmeye başlar. Kırılgan pota oyuncuları ile hiç bir şansımız olmaz. 2 tane çok fizikli savaşçı pota oyuncusuna ihtiyacımız olduğu ortadadır. Bunun aksini kimse iddia etmesin. Kimse kimseyi de kandırmasın.

Rancik, Jasa, Wash transferlerini başarılı buluyorum. Wilkinson transferini de o derece başarısız buluyorum. Gerçi henüz yeterli izleyemedik ama bana o ışığı vermedi. Umarım yanılırım. Yalnız keşke wilk yerine yabancı 5 numara alsaydık.

Emre ELMALIDEREOĞLU' Alıntı:
Rancik, Jasa, Wash transferlerini başarılı buluyorum. Wilkinson transferini de o derece başarısız buluyorum. Gerçi henüz yeterli izleyemedik ama bana o ışığı vermedi. Umarım yanılırım. Yalnız keşke wilk yerine yabancı 5 numara alsaydık.
Wilkinson yerine yabancı 5 alsaydık, 4 numarada sorun yaşardık.Ama "Yok canım ne sorunu Rancik'in yedeği bulunur.Olmadı Can Akın'ı 4 numaraya çekeriz." diyorsan, problem yok.

ben istanbul cuota izlediğim kadarıyla üst düzey otnuyordu......tabi ki sakatlık kötü birşey...

Erdal Avcı' Alıntı:
[quote="Emre ELMALIDEREOĞLU":31uqobnh]Rancik, Jasa, Wash transferlerini başarılı buluyorum. Wilkinson transferini de o derece başarısız buluyorum. Gerçi henüz yeterli izleyemedik ama bana o ışığı vermedi. Umarım yanılırım. Yalnız keşke wilk yerine yabancı 5 numara alsaydık.
Wilkinson yerine yabancı 5 alsaydık, 4 numarada sorun yaşardık.Ama "Yok canım ne sorunu Rancik'in yedeği bulunur.Olmadı Can Akın'ı 4 numaraya çekeriz." diyorsan, problem yok.[/quote:31uqobnh]

Şöyle diyim anlaman daha kolay olur; Rancik'in yedeksiz hali > Cemal'in yedeksiz hali.

Mike Wilkinson 23 (5 ribaund)
Geçen hafta bu oyuncuyu nerden buldular falan filan diyenlere duyurulur ..

Mike Wilkinson'u tebrik ediyorum aynı performansı 5.haftada ki Fenerbahçe maçında da bekliyoruz. Aris'de oynarken Fenerbahçe'nin başına bela olmuş aynısını bekliyoruz.

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
[quote="Mustafa Kaya":3gxyzujg]Nedense bu adama hiç kanım ısınmadı
Mustafa hazırlık maçlarında fena değildi oynadığı takımlarda da istatislikleri iyi biraz zaman vermek gerekir. Brian Boddicker'de ilk geldiğinde iyi değildi.[/quote:3gxyzujg]
İMZA

hep böyle devam et ah bide o smacı yapsaydın maçı o zaman koparmıştın...

ayrıca lütfen arkadaşlar oyuncular hakkında değerlendirme yaparken insafsız olmayalım...

soğuk kanlı oynaması onun için avantaj....

Özensiz Türkçe nedeniyle 1 hafta, daha önce aynı nedenle ceza aldığı için 1 hafta daha olmak üzere toplamda 2 hafta cezalıdır.