Re: Mike Wilkinson Galatasaray'da!
çok mu aradık ?
çok mu aradık ?
ahmetyildirim' Alıntı:Sakatsa oynamasın sahada olduguna göre demek ki oynayabilecek durumda ben Naumoskinin sakat sakat 17 sayı geriden maç kazandırdıgını görmüştüm. Sakatlık önemli değil ruh önemli. M.Jordan'ın bir lafı vardır. Acıyı kafamdan silebilrsem onu hissetmem ve bunu çoğu zaman uygulamış başarmıştır.
Wilkinson yerine yabancı 5 alsaydık, 4 numarada sorun yaşardık.Ama "Yok canım ne sorunu Rancik'in yedeği bulunur.Olmadı Can Akın'ı 4 numaraya çekeriz." diyorsan, problem yok.Emre ELMALIDEREOĞLU' Alıntı:Rancik, Jasa, Wash transferlerini başarılı buluyorum. Wilkinson transferini de o derece başarısız buluyorum. Gerçi henüz yeterli izleyemedik ama bana o ışığı vermedi. Umarım yanılırım. Yalnız keşke wilk yerine yabancı 5 numara alsaydık.
Wilkinson yerine yabancı 5 alsaydık, 4 numarada sorun yaşardık.Ama "Yok canım ne sorunu Rancik'in yedeği bulunur.Olmadı Can Akın'ı 4 numaraya çekeriz." diyorsan, problem yok.[/quote:31uqobnh]Erdal Avcı' Alıntı:[quote="Emre ELMALIDEREOĞLU":31uqobnh]Rancik, Jasa, Wash transferlerini başarılı buluyorum. Wilkinson transferini de o derece başarısız buluyorum. Gerçi henüz yeterli izleyemedik ama bana o ışığı vermedi. Umarım yanılırım. Yalnız keşke wilk yerine yabancı 5 numara alsaydık.
Mustafa hazırlık maçlarında fena değildi oynadığı takımlarda da istatislikleri iyi biraz zaman vermek gerekir. Brian Boddicker'de ilk geldiğinde iyi değildi.[/quote:3gxyzujg]Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:[quote="Mustafa Kaya":3gxyzujg]Nedense bu adama hiç kanım ısınmadı