Mike Wilkinson

Re: Mike Wilkinson Galatasaray'da!

o zaman iyi transfer diyemeyiz. çünkü sezon başından beri cemal nalga varkende takıma bir beş numara lazım diyorduk halada beş numara lazım diyoruz. demek ki wilkonson 5 numara değil. rancikde değil. e 4 numaraya iki tane yabancı alacak kadar zengin bir klüp değilsek, yada 5 numarada yeterli yerlimiz yoksa. bence wilkonsona iyi oyuncu desek de bizim için gereken oyuncu demek doğru olmaz. cezalar açıklandığından beri istatistiklerini dikkate almayın.. çünkü amiyane tabirle söylüyorum " koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebiderler" hesabı 5 numarada oynadığı için o kadar ribauntu alması gerekirdi zaten.

özetle wilkinsonda, rancikde 4 numaranın adamı ve şubedeki para itibarı ile 2 si bizim için lüx. rancikin oyunu hoşuma gittiğine göre ben wilkonson iyide olsa GS'da durmasının şu an için gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Şu anda takımımızın en verimli oyuncusu..3-4 mactır takımı üst seviyeye cıkaran oyuncuların basını cekiyor..Onu gönderip 5 numara alacaksan hiç almayalım..Galatasaray'ın riband sorunu Mike yüzünden degil..Adam 15 riband cekmiş bugun..

Fatih,Rancik,Mike,Yeni 5 ve zaman zaman Polat..Bu Uzun rotasyonu için lüks degil,olması gerekendir..

Mithat Duran' Alıntı:
Ya sevgili kardeşim,neyin hesabın yapıyorsun,geçen hafta tofaş,hafta içi,alba daha önce teramo maçlarında niye bu teklifle gelmedin.

Dağ fare doğurmuş,kalkıp onu bana satmaya kalıkışma,ben Eyüp abin değilim.

Daçka karşısında mükemmel oynaması benim için bir anlam ifade etmiyor,3 hafta önce Rançik 39 sayı attığı maç oldu.O zaman nerdeydi Wilkinson efendi.

Ligin en kötü takımına karşı çok iyi oynamış,bunu bana kıstas olarak sunman senin,basketbol bilgin hakkında beni derin şüphelere itti.

Karşıma daha sağlam donelerle gelmeni beklerdim.

Öncelikle birşeyin hesabını yapmıyorum ancak kendimce yorumlar katıyorum.
Kendi düşüncelerim var.Kaç yıldır basketbolla ilgileniyorsunuz ya da oynadınız bilmiyorum ancak basketbol bilginizin Galatasaray'da görev yapabilecek kadar üst düzeyde olduğunu düşünmüyorum.
Bu adamların karakter analizi yapacak kadar da insan sarrafı olduğunuzu da düşünmüyorum.
Benim bir tek dönem var basketbolda.Yürek...Yetenekli olabilirsin ama yüreğin olmadığında basketbolda barınamazsın.
Bende okul takımlarında lise de kulupte oynarken çok yetenekli değildim ancak savaşırdım kendi dışardan bakıldığında dikkat çekmiyor olabilirdim ancak takım için önemli işler yapardım.

Buradan geleceğim nokta şu ; Herkes takımda yıldız olmaz bazıları yüreklerini koyar.Siz bu ismi hiç görmeden eleştirdiniz karakterini analiz ettiniz hatta Fatih SOlak'a mükemmel transfer bile dediniz; bende sizin basketbol bilginizden şüphe ediyorum desem kızmaz mısınız ?

Ben basketboldan çok anlamayan biri olarak sormak istiyorum; D Wash'ın iyi bir oyuncu olduğunu kabullenmek için daha neler yapması gerekir?
Maç sonunda 45 puan alan oyuncuya da kötü demiştiniz de ben bilmiyorum basketbolu, ama kulubunde halini anlamak zor değil herkes biliyor ne de olsa bunu.

16 sayı ortalama ile oynuyormuş.Gerçekten sırtı dönük,yüzü dönük her türlü sokuyor adam.Karakterli olduğuda bir gerçek..

Ben böyle adamın alnından öperim..Hep böyle devam eder umarım...

Tolga Kaplan' Alıntı:
16 sayı ortalama ile oynuyormuş.Gerçekten sırtı dönük,yüzü dönük her türlü sokuyor adam.Karakterli olduğuda bir gerçek..

Ben böyle adamın alnından öperim..Hep böyle devam eder umarım...
Mükemmel oynuyor. bu sezon yabancı oyuncularımızdan 0/0100 verim aldık. Yabancı oyuncularımızın hepsi düzgün karrakterli oyuncular.

aris taraftarı boşuna kampanya başlatmamış onun için..ligin başında gönderdik bile onu arise bonservisiyle 5 numarayı bulmuştuk :)

gerçekten şu son 5-6 maçımızda hep o var ve en üstte.

Re: 11 # Mike Wilkinson

Sana can kurban!Senin gibisini bulduk az daha kovuyorduk ama neyse...
Kritik maçların, anahtarı Mike Wilkinson.
EDİT:İstatistik ekleyelim,
22 sayı , 7 rebound , 1 blok , 1 asist , 1 top çalma

O geldiğinde attığım ilk mesaj için çok pişmanım. :(
Böyle oynayacağını bilseydim olumsuz hiçbir şey yazmazdım.

Yalnız ilk periyot Ersin Görkem'e ne blok koydu be :shock: !Tüm salon ayağa kalktı. 8)

Erdal Avcı' Alıntı:
O geldiğinde attığım ilk mesaj için çok pişmanım. :(
Böyle oynayacağını bilseydim olumsuz hiçbir şey yazmazdım.

Yalnız ilk periyot Ersin Görkem'e ne blok koydu be :shock: !Tüm salon ayağa kalktı. 8)
Erdal, senin ilk defa takımda beğendiğin oyuncu gördüm. Yakın gelecekte Murat ve Caner için yazdıkların içinde pişman olabilirsin.

Mustafa abi Murat ve Caner artık kapasitelerinin doruğunda oyuncular.Ama bu noktada bile Galatasaray'ın hedefleri için yetersiz kalan oyuncular.Bundan beğenmiyor ve yerli kadromuzun daha iyi [daha fazla değil] olmasını istiyorum.Can Akın,Tufan Ersöz,Evren Büker ve bugün ilk defa izlediğim Göksenin'in yanına 2 tane yerli uzun alınırsa[Ümit Sonkol,İlkan Karaman,Furkan Aldemir,Kaya Peker'den 2'si] ya da 1 yerli uzun[aynı oyunculardan biri] ve 1 tam yerli oyun kurucu[Tutku Açık] alınırsa işte o zaman takımımızı keyifle seyrederiz.

Birde takımda beğendiğim oyuncu yok diyorsun ama Mike Wilkinson'ı,Evren Büker'i ve Simas Jasaitis'i beğeniyorum.Buna oynadığı bölümde Cemal Nalga'da dahil.

Erdal Avcı' Alıntı:
Mustafa abi Murat ve Caner artık kapasitelerinin doruğunda oyuncular.Ama bu noktada bile Galatasaray'ın hedefleri için yetersiz kalan oyuncular.Bundan beğenmiyor ve yeerli kadromuzun daha iyi [daha fazla değil] olmasını istiyorum.Can Akın,Tufan Ersöz,Evren Büker ve bugün ilk defa izlediğimi Göksenin'in yanına 2 tane yerli uzun alınırsa[Ümit Sonkol,İlkan Karaman,Furkan Aldemir,Kaya Peker'den 2'si] ya da 1 yerli uzun[aynı oyunculardan biri] ve 1 tam yerli oyun kurucu[Tutku Açık] alınırsa işte o zaman takımımızı keyifle seyrederiz.
Erdal, şuanki bütçeyle senin dediklerinin olması çok zor Furkan'ın şuan ki bonservisi 1 milyon doların üstünde.