Milan Gurovic

Re: 15 # Milan Gurovic

Kerem SEÇER' Alıntı:
Eyüp abiye sinir oldum bugün. Gelip gelip al sana kapak olsun deyip durdu :)
Gurovic'e bağıralım dediğimde, ne bağıracağım abi, oynamıyor cevabını aldım..

Ne oldiii :)

Şaka bir yana Hoş geldin Gurovic :)

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Evet abicim o bendim: Şimdi üzerimede yok diğer maçta vereyim dedi, kendisi ile bandırmadan beri bi hukukumuz var.
Şamil helal olsun Yugoslov basketbolunun en büyük oyuncularından Milan Gurovic ile "kanka" modundasınız. Bizde forma isteriz. :)

Gurovic bu mac faul atısları dısında toplam 12 top kullandı ve cok yuksek yuzde ile attı. Daha once de soyledim gurovic mac basına en az 10 ila 15 arası top kullanacağı pozisyonlar ona hazırlanmalı. Bu mac kadar yuzdeli atmasada en az yuzde 40 ortalama bulur ve buda 16 sayı civarı bi ortalama olur. Bu arada attıkca savunma direnci ve isteğide artacaktır. Sonucta bu adamın winner bir karakteri var ve bu karakter mac kazandıkca kendini daha cok belli edecektir.

Konu dısında ama koray abinin savunma uzmanı olduğunu genc arkadaslar bilmez ama su andaki mudafa Koray Mincinozlü nün eseridir ve savunma direnci ve rotasyonla rakip guarda mac boyunca baskı en buyuk ozelliğidir. Tek dezavantaj bazen oyunculara fazla sert olmasıdır ama ozellikle yugoslav oyuncular bagırmaya cagırmaya alısıktır zaten. Hüseyin ve cüneyt in takım icinde sazı ellerine almaları gurovicin performansını daha da artıracaktır bence. Burda belkide dizginlenmesi gereken oyuncu graves deil atkins diye dusunuyorum. İki mactır fast break te kosan uzunu ki, bu gurovic oluyo her seferinde, odullendirmesi gerekirken zorlayarak kendisi bitiriyo. Zaten aliağa macından sonra Koray abinin atkins biraz daha takımı oynatmaya yonelmeli diyerek bu mesajı verdiğini ve olayın farkında oldugunu dusunuyorum. Birinci guard olarak da cuneyti dusunmesi takım olgusuna daha uygun olması dan gibi geliyo bana.

milanın kendine gelmesi için oyuncu ruhundan çok iyi anlayan birisinin onunla konuşması ve bu takımın yıldızı olduğunu hatırlatması gerekiyordu...bunuda koray hoca çok iyi yapmış...sayı atmasını geçtim guroviç sene başından beri ilk defa fenerbahçe maçından başlayarak bu zamana kadar ki maçlarda savunma yapmaya başladı...hani yapana değil yaptırana bak sözü ile eşdeğer :)

Bence de anahtar olay Murat Abi'nin dediği gibi bilmem kaç sayı atması değil, Fark varken bile isteği, hırsı ve hep daha fazlasını istemesi. Zaten böyle bir Gurovic varken maçı çift hanelerde bitirmemesi benim için sürpriz olur...

Dün gerçek Gurovic sahadaydı..
Eli sıcak falan değildi, ateş topuydu resmen.
Her attığı girdi, her attığı girdi..

Devam Milan !

Sen neymişsin be Milan... 10 maçla yerin dibine sokuldun, iyi oynadığın bir maçın ardından kral ilan edildin...

Umarım dünkü başarımının sürekliliği olur da sana güvenen taraftarı hayal kırıklığına uğratmazsın.

Biraz temkinli olsak iyi olur gibi geliyor bana da. Bu gidişin sonunu iyi görmüyorum :)

Potansiyeli çok yüksek bir isim.
Onu günlerdir yerin dibine sokup, maçlık performansla yukarı çıkaranlar elbet olacaktır.
Ancak her zaman söyleğimiz gibi sabır ;)

Salih GOZMEN' Alıntı:
Mutlu olmanin felsefesi sabir etmekten ibarettir.
Sonucta sabir edelim Milan gittikten sonra uzulmeyelim.
Ne dediysek o.
Iyi gununde kotu gununde Butun sporcularimizin arkasindayim.
Yeterki formanin hakkini vererek oynasinlar.