Re: 15 # Milan Gurovic
Gurovic bu mac faul atısları dısında toplam 12 top kullandı ve cok yuksek yuzde ile attı. Daha once de soyledim gurovic mac basına en az 10 ila 15 arası top kullanacağı pozisyonlar ona hazırlanmalı. Bu mac kadar yuzdeli atmasada en az yuzde 40 ortalama bulur ve buda 16 sayı civarı bi ortalama olur. Bu arada attıkca savunma direnci ve isteğide artacaktır. Sonucta bu adamın winner bir karakteri var ve bu karakter mac kazandıkca kendini daha cok belli edecektir.
Konu dısında ama koray abinin savunma uzmanı olduğunu genc arkadaslar bilmez ama su andaki mudafa Koray Mincinozlü nün eseridir ve savunma direnci ve rotasyonla rakip guarda mac boyunca baskı en buyuk ozelliğidir. Tek dezavantaj bazen oyunculara fazla sert olmasıdır ama ozellikle yugoslav oyuncular bagırmaya cagırmaya alısıktır zaten. Hüseyin ve cüneyt in takım icinde sazı ellerine almaları gurovicin performansını daha da artıracaktır bence. Burda belkide dizginlenmesi gereken oyuncu graves deil atkins diye dusunuyorum. İki mactır fast break te kosan uzunu ki, bu gurovic oluyo her seferinde, odullendirmesi gerekirken zorlayarak kendisi bitiriyo. Zaten aliağa macından sonra Koray abinin atkins biraz daha takımı oynatmaya yonelmeli diyerek bu mesajı verdiğini ve olayın farkında oldugunu dusunuyorum. Birinci guard olarak da cuneyti dusunmesi takım olgusuna daha uygun olması dan gibi geliyo bana.