Milan Gurovic

Re: 15 # Milan Gurovic

Salih GOZMEN' Alıntı:
[quote="Osman Aydın":3uej2m1j]Tugay kardeş öylede bence en önemi sorun dövmesi.Bana öyle geliyor.Ama nedir bilemem.
Bu konununda asilsiz oldugu cikti ortaya.[/quote:3uej2m1j]

Zaten akla,mantığa sığar bir yanı yoktu ki Salih renktaş...

Arkadaşlar Gurovic dövmesini kendi isteğiyle kapattı, bu yeterince açık değilmi?

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Arkadaşlar Gurovic dövmesini kendi isteğiyle kapattı, bu yeterince açık değilmi?

Evet abi açık da hala kabul etmeyen,edemeyen arkadaşlarımız var.
Sadece onlara doğru olanı anlatmaya çalışıyoruz.

Aliaga macinda Gurovic gayet iyidi. Enfes savunmasi ile Reha Oz kilitlemisti.
Khimik macinda ise savunmada, Hucumda iyidi.
Merak etme Gurovic bu performansini devam ettirecektir.
Sirada Telekom maci var Gurovicin savunmada baris ozcani kilitleyecegini dusunuyorum. Hucumda ise dip koselerden olsun iceri drivelari olsun cok cok tehlike olacaktir.
Yeterki Gurovici kulanalim.

Barış Özcan ne kadar oynayacak ki onu kitleyecek. Telekom'un en az süre alan adamlarından birini yazmışsın da.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Barış Özcan ne kadar oynayacak ki onu kitleyecek. Telekom'un en az süre alan adamlarından birini yazmışsın da.

Barış tüm sene yatıyor, Galatasaray maçlarında coşuyor :?
O yüzden onu tutması iyi olur :?

Barış Özcan 2 numara oyuncusu ve Serkan ile dönüşümlü oynuyor, onu Gurovic'in tutması beklenemez. Winston ve Bekir var Telekom'un 3 numarasında. Bu iki oyuncuyla eşleşecektir maç içerisinde muhtemelen..

15 yıllık kariyeri 10 maçla yerin dibine nasıl sokulduysa 1 maçlada tekrar kazanılırmış demekki...

Bu maç gurovic açısından sevindirici nokta drive etmeyi uzun bir aradan sonra hatırlaması oldu.Sadece bitirdiği pozisyonlar değil içeri drive edip dışarı pas çıkarması da gayet güzeldi bir tane çok güzel fast breake giderken kötü faul yapıldı.Daha çok içerden oynamaya başlarsa daha çok faul alacaktır böylece dış şut sokamadığı günlerde skora katkı vermeye devam edecektir.Bunlar Teknik kısımlardı.

Bir de bu işin mental yanları var son maçlarda maçın içinde olan gurovice yeterince top verilmiyor diyorduk bu sorun son maçta bir nebze de olsun aşıldı.Koray hoca da bence yapması gerekeni yaparak özellikle graves ve atkinsi çağırarak bakın kendinizi frenleyeceksiniz Gurovic hücum bakımından bu takımın birinci opsiyonu olacak önce onu oynatmayı düşüneceksiniz onun formsuz olduğu günlerde siz devreye gireceksiniz gibisinden bişeyler söylemiştir.
Çünkü Bunu Koray Hoca da çok iyi biliyor ki bu takımın şampiyon olabilmesi için Gurovicin hep bu çizgisinde oynaması lazım Bu takımın iyi bir Gurovicsiz şampiyonluk şansı çok zayıftır.

Aslında bizdeki 3 oyuncu çok farklı yerdeler. Şöyle ki;

Milan Gurovic, Hüseyin Beşok ve Cüneyt Erden baskının olduğu anlarda daha da yıldızlaşan oyuncular. Son dakikalarda topun el yaktığı anlarda sorumluluktan kaçmayan ve gerektiği yerde gerektiği şutu şokan kişiler. Bu 3 oyuncu bu nedenle bize zamanı geldiğinde büyük avantaj sağlayacak. Telekom da bunun eksikliği var bence bu sene. Fenerbahçe de bu sorun pek olmasada, özellikle Solomon'u bu konunun uzmanını kaybettiklerini söyleyebilriiz. Efes Pilsen de çalkantılı zaman geçiyor, kimlerin kalacağı bile belli değil.

Geçen senede özellikle Hüseyin ve Cüneyt'e bu konuda çok güveniyordum ama sakatlıklardan ötürü bu özelliklerini pek sahaya yansıtamadılar. Yabancılar'ın ise çok tecrübeli olmamaları özellikle kısaların onlardan verim alamamızı sağladı. Bu sene bu avantajımızı kullanabiliriz gibime geliyor. Bu nedenle büyük maçlardan çok çekinmiyorum.

Geçen seneye göre çok daha tecrübeli ve büyük oyunculara sahibiz. Zamanla Gurovic'i görebileceğimize eminim. Bence şuan Türkiyede ki en kaliteli ve en kariyerli yabancısı kendisi.

Gurovic kendini prens falan zannediyor. Eline top verirlerse atacak yoksa etliye sütlüye karışmıyor. Erdem bile girdiğinde topu alıyor bişeyler yapmaya çalışıyor. Sen bu takımın yıldızıysan topu isteyeceksin, boşa kaçacaksın, savunmada kendini belli edeceksin, drive edeceksin, pas vereceksin.

Öyle durduğu yerde bekleyip top gelirse atarım gelmezse atmam mantığıyla oynarsan takım arkadaşların da sana saygı göstermez. Graves in nasıl çabaladığını kim inkar edebilir. Bazen çok zorluyor ama en azından bişeyler yapmaya uğraşıyor. Prens Gurovic efendi de top gelirse atarım diye bekliyor. Ben Cenk i bile tercih ederim bu Gurovic e. Böyle devam edecekse bu kadar parayı boşa harcamasınlar derim.

Son iki maçtır kim ne derse desin farklı oynuyor. Dün oyundan atılmasını çok olumlu buldum. O hakem müsvettesine gereken tepkiyi verdi yönetici kılıklımız yerinde kaykılıp oturuyorken.

İkinci yarı daha farklı bir Milan izliycez diye düşünüyorum.

Antalya Bşb. maçlarını izledikçe ve Ersin Görkem'i gördükçe acaba diyorum..bu kadar fayda(sız) veren yüksek maliyetli Avrupa çapındaki Gurovic'i mi; yoksa takım oyuncusu, çok iyi şut atan daha iyi savunma yapacağına inandığım Ersin Görkem'i yeniden almak mı daha iyi transfer olurdu..

Milan Gurovic ve kaptanlık, yok daha neler...

Tamam kaliteli oyuncular kaprisli olur ama, yok dövmesi kapalı diye oynayamıyor, yok kaptanlık verelim... Sonu gelmez bu işlerin. Aldığı paranın hakkını versin yeter.

Bergutay Kızılkaya' Alıntı:
yaa zaten herkese verilsin demiorum..milanın kariyeri vede karakterine uygun oldugu için ...
Bana kalirsa okumasi hos ama gerceklik payi neden olmasın?Huseyin Besok'tan sonra Milan Gurovic kaptanliga yakısır.Sıralama 1.Huso 2.Milan olabilir.