Milan Gurovic

Re: 15 # Milan Gurovic

Emir Kalyoncu' Alıntı:
[quote="Bergutay Kızılkaya":2hcjewa6]yaa zaten herkese verilsin demiorum..milanın kariyeri vede karakterine uygun oldugu için ...
Bana kalirsa okumasi hos ama gerceklik payi neden olmasın?Huseyin Besok'tan sonra Milan Gurovic kaptanliga yakısır.Sıralama 1.Huso 2.Milan olabilir.[/quote:2hcjewa6]

cüneyt ne oluyor peki malzemeci mi böle bir şey olursa cneyte büyük ayıp yapılmış olur tek ona değil tufana erdeme murata hatta cemale

Cuneyt belki ok de,Murat Cemal Erdemin kaptanligi hak ettiklerini dusunmuyorum..Yetersizler bir cok yonden oyun,yonetim,kaptanlik seviyesinde degiller!

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Cuneyt belki ok de,Murat Cemal Erdemin kaptanligi hak ettiklerini dusunmuyorum..Yetersizler bir cok yonden oyun,yonetim,kaptanlik seviyesinde degiller!

murat cemal erdemin bende hakketiğini düşünmüyorum ama guroviçe mi erdeme mi dersen erdeme

Gurovic son 2 maç dışında beklentilerin çok çok altında oynadı . Son 2 maç toparlanır gibi göründü ama şimdi de cezalı duruma düştü . Umarım alacağı ceza onu daha çok kamçılayacaktır ilerleyen dönemler için .

Milan Gurovicle 2 senelik sozlesme daha yapılmalı..Basketbolu GS'da bırakmalı kesinlikle..Daha adam edilecek cok hakem,basın mensubu var!

beyler kaptanlıkla ne alakası var o zaman her sene gelen yıldız yabancımız kötü oynayınca onu kaptan yapalım yok öyle sey bu takımın kaptanı hüseyindir cüneyt'tir çünkü onlar sahaya kalplerini verenlerdir.Kolundaki bandaj yüzünden oynamıyor diyen arkadaslar var ne alaka simdi adam kendi isteğiyle kolunu kapattı.Kolundaki bandaj yüzünden bileği yamuk gidiyor olamaz herhalde.Umarım ki gurovic'i form grafiğini tek mac değil sürekli bir bicimde yükseltmiş olarak görebiliriz.

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Milan Gurovicle 2 senelik sozlesme daha yapılmalı..Basketbolu GS'da bırakmalı kesinlikle..Daha adam edilecek cok hakem,basın mensubu var!

Yıllığı 1.2 milyon dolardan değilde 400bin dolardan imzaladığı gün yapalım senin o dediğini Emir.

Guroviç konusunda Onur Abi'nin dediklerine tamamen katılıyorum.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Emir Kalyoncu":19mquqx1]Milan Gurovicle 2 senelik sozlesme daha yapılmalı..Basketbolu GS'da bırakmalı kesinlikle..Daha adam edilecek cok hakem,basın mensubu var!

Yıllığı 1.2 milyon dolardan değilde 400bin dolardan imzaladığı gün yapalım senin o dediğini Emir.

Guroviç konusunda Onur Abi'nin dediklerine tamamen katılıyorum.[/quote:19mquqx1]
1.2 milyon doları hakkı olan oyuncuya veriyoruz.400 bin dolara boyle bir yetenek,tecrube,kalite alamassin Avrupadan..
Gurovice feda olsun milyon dolarlar.Genclerinde bizim ornek almasi lazim.Ogrenmesi lazim bir cok seyi.Oyle kuru kuru benchte oturmakla olmuyor.

Ya sanki iyileşse verecegi katkı ne kadar olacak...Bizi bir büyük macta taşısın o zaman agzımı acmam...Kusura bakma ama ben bile o khimik mi neyse o takıma cıksam 10 sayı rahat atardım...28 sayı atması hiç bir şeyi degiştiremedi..Bak bjk ye bizi o dar kadroyla yendi...Kim başroldeydi ccevher ve m.yagmur....Aynı sorunları biz yaşıyoruz çıksın guroviciniz alsın macı hadi...Vallahi şu an nbdl deki orta düzey bir 3 numara gelirse gurovicden cok daha fazla takımımıza katkı verecegine inanıyorum..Yani adam sezon başından beri iyi oynamıyor ama biz hala adama her mac 20 sayı atan mücadelesi maksimum gibi bir adammış gibi bakıyoruz..Marshall hemen gitti,hatta herkes sevindi...Adama zaman tanınmadı,rotasyonda yer bulmadı peki siz hala marshalldan umutlumuydunuz...HAYIR...Bende marshalla bayılmıyordum,ama adamın bişeyler yapacagına sizleri gectim,Murat hoca bile inanmamıştı..Gurovic marshalladan çok mu iyi katkı verdi?...HAYIR...ama bi gurovice yapılan muameleye bakınız birde marshalla?.....Bence büyük bir haksızlık yaptınız....

Emir Kalyoncu' Alıntı:
1.2 milyon doları hakkı olan oyuncuya veriyoruz.400 bin dolara boyle bir yetenek,tecrube,kalite alamassin Avrupadan..
Gurovice feda olsun milyon dolarlar.Genclerinde bizim ornek almasi lazim.Ogrenmesi lazim bir cok seyi.Oyle kuru kuru benchte oturmakla olmuyor.

Guroviç bu oyunu ile 1.2 milyon dolar hak ediyorsa bende 3 ay antrenman yapıp kondisyonumu geri kazanınca nerden baksan 600-700bin dolara hak ederim.

Boşversene Emir sanki Efes gibi gençlere yatırım üst düzey,alt yapı desen pırlanta gibide örnek olsun diye böyle bir oyuncuyu kadroda tutacağız.

Bahsettiğimiz para Türkiye vergi sistemini düşündüğümüzde NBA'de verilen min. kontratlardan çok çok daha iyi bir paradır.Onun yerine alınabilecek oyuncuları ve katkıyı düşünüyorumda Guroviç 5 maçta 1-2 oynacak diye sabredemem yani.

Osman Aydın' Alıntı:
Keşke Guroviç ile Cenk Akyol u takas etsek.Bence Efes Pilsen buna hiç birşey diyemez.Tabi orda gidip,coşarsa çok üzüleceğim ama hem onun için hem bizim için daha hayırlı olur.
Bu şaka olmalı
Böyle bir öneri olamaz çünkü
Gurovic Kim
Cenk kim

Osman Aydın' Alıntı:
Keşke Guroviç ile Cenk Akyol u takas etsek.Bence Efes Pilsen buna hiç birşey diyemez.Tabi orda gidip,coşarsa çok üzüleceğim ama hem onun için hem bizim için daha hayırlı olur.
Yok artık :shock:

Gurovic'in kalitesi ortada.Sadece bekleneni veremediğini söyleyebiliriz.Bizim üzerimize düşen gurovic'e destek vermek.Çünkü gurovic gerçek performansına ulaştığında hepimizin yüzü gülecek.

Keşke bir performansına ulaşsa ve istikrarlı şekilde her maç kendini bize göstersede bende zevkle destek versem,adamı baş tacı etsem.
Ama böyle sadece ismi için takımda duruyor olması benim canımı sıkıyor açıkçası Milo,Hüseyin'de oynamasın yatsın tüm sene play-off'larda oynarlar.Varmı böyle mantık salak mı bu oyuncular?

Doğancım sanırım %90'ımız memnun değil gurovic'ten.Ama kaliteli bir oyuncu olduğunu biliyoruz.Bir an önce toparlanmasını umuyoruz.