Milan Gurovic

Re: 15 # Milan Gurovic

Osman Aydın' Alıntı:
Keşke Guroviç ile Cenk Akyol u takas etsek.Bence Efes Pilsen buna hiç birşey diyemez.Tabi orda gidip,coşarsa çok üzüleceğim ama hem onun için hem bizim için daha hayırlı olur.
Kanka kafan mı güzel allah aşkına yaw . Cenk ve Gurovic xD -> sadece güldürdün beni ...

Earl boykins --- 7 ribaund
Milan Gurovic -- 3 ribound

Bu rakamlar Galatasaray-Bologna maçının bitmesine 3 dk kala yazılmıştır..

Galatasaray formasını giyen her ismi desteklerim..Onun başarısı benim mutluluğum demektir.ve Gurovicide giydiği formadan ötürü sonuna kadar destekliyorum.
Ama kanımca Galatasaray a katkısı kenarda oturan Altay dan fazla değildir..

Hakan Oksuz' Alıntı:

Galatasaray formasını giyen her ismi desteklerim..Onun başarısı benim mutluluğum demektir.ve Gurovicide giydiği formadan ötürü sonuna kadar destekliyorum.

Yahu Gurovic yanında bomboş durumda iken Erdem 3 lük sallıyorsa ne bekliyorsunuz ki Gurovic'den ? Adama pozisyon yaratmayı geçtim hücumda eline top bile değmiyor.

Hakan Oksuz' Alıntı:

Dünyaca ünlü bir şütörü Altay'ın seviyesine indirmek en komiğidir . Ne olur biraz düşünerek yazalım

Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Hakan Oksuz":koqj4c27]Earl boykins --- 7 ribaund

Dünyaca ünlü bir şütörü Altay'ın seviyesine indirmek en komiğidir . Ne olur biraz düşünerek yazalım[/quote:koqj4c27]
Dünyaca ünlü mü?
Sen sahada dünyaca ünlü bir sutor göryüyorsan bravo ne dıyeyım..

Hep dediğim gibi isimler önemli değil sahadaki mücadele önemli !!!!

Gurovic zamanında bazı takımlarda iyi performans göstermiş olabilir ama o performansı o takımlara katkı sağladı ben galatasaraylıyım benim takımıma katkı sağlamayan gurovic'i neyliyeyim.

Bu durumlara ne kadar sinirleniyorum anlatamam.Burası GALATASARAY Bay Gurovic !!!

oyuncularımız çok yavaş ve hareketsizler bu yüzden gurovice top inmiyor...

maçı canlı izleyen dikkat ederse hücumun 15 sn'si muratta 5 sn'si graveste ölüyor...

sadece hüseyin biliyor herhalde pozisyon oluşturmayı gurovice...

şunu söyliyeyim çok iyi set oynayan bir takımda olsa gurovic (bologna ) gibi her maç 25 dk 30-35 sayı atar ama bizim takım bu herkes kahraman kesilir top elindeyken...ayrıca erdemin yerine daha potansiyelli gencimiz alicanın ondan daha faydalı olacağını şiddetle savunuyorum...

Şunu atlamamak lazım en az 3 rebound Boykins'in eline düştü hiçbir çaba sarf etmeden ama derseniz gerçek Guroviç Bu Guroviç değil çok haklısınız.