Milan Gurovic

Re: 15 # Milan Gurovic

Berk,

Gurovic geldiğinde yaşadığım heyecanı anlatamam. Dediğin gibi fazlasıyla izledim ve cidden çok beğendiğim bir oyuncuydu. Ben de dediğin gibi bekledim. Çünkü biliyorum ki iyi bir Gurovic bize şampiyonluk kapısını dahi açabilirdi.

Ama...
Türkiye Kupasında finale çıkmaya bir adım kalmışken umursamazlık varsa değil Gurovic, Sabonis gelse farketmez.

Umutlarım söndü. Bari paralara ve yüreklere yazık olmasn daha fazla. Ayıptır bir kere.

Berk Tuna Tertipli' Alıntı:
[quote="Murat İNAL":ea9v42mn]Potansiyel genç oyuncuda olur Berk.
Gurovic te olsa olsa tarih ve mazi olur.

Potansiyel değil kalite var, dediğin gibi mazih, tarih var abi. Benim yaşım senden küçük eminim benden çok daha fazla izledin bu adamı.

Şampiyonluk uzak gibi. Ancak Gurovic kendine gelirse işler değişebilir, ki kadro yapısı olarakta tam olduğumuz zaman kötü bir takım değiliz. Şimdi Gurovic'i taraftar yarı yolda bırakırsa bu adamın hiçbir katkısı olmaz. Bekleyelim, yarım yıl daha sabır.[/quote:ea9v42mn]
Yüzde yüz katılıyorum yarım sezon daha herşeyi bir kenara bırakıp destekleyelim gurovici.Şu an kötü bir konumda değiliz şampiyonluk bize gurovicin olayı sahiplenmesi kadar yakın
sürpriz kadar yakın

Berk,

Sene başından beri sabrediyorz destek veriyoruz bu adama.
Sene başındaki Guroviç yazılarına bak izleyen gözler olarak nasıl heyecan yapmışız ve Guroviç'i şampiyonluğumuzun garantisi olarak gördük fakat gelinen noktada Guroviç'ten bundan 3 hafta önce ümidimi kestim zira Guroviç'ten senin dediğin çabaları göremiyorum ben.Guroviç içeri girmiyor,vücudunukullanmıyor,perdeye ara ara gidiyor,defans desen aktif yaptığı toplam 5 dakika.Guroviç bu değil.Guroviç, defans dışında bunların hepsini yapan ve yapabilen bir oyuncuYDU (eskiden).

Guroviç'in şu oyunu basketbol içinde yorumlandığında takımı,traftarı sallamamaktır,yerelligi umursamamaktır.
Yaşlı denilen oyuncu 31-32 yaşında orada biyerini yırtan Hüseyin 120 kiloya 2.12 boya 34 yaşında.

Oyüzden benden sana arkadaş tavsiyesi artık kimseye 'sabır' deme.

O yarım seneden sonra zaten parasını alacak sen yoluna ben yoluma o gittikten sonramı proteto edip üzülelim.Komik.

abi bu futbolmu ya lincolun 4 sene anlasması var tabiki sabırlı olcaz ama bu guroviç sezon sonu go home (gidecek) ya lincolnle nasıl kıyasladınız hayret

Ben gurovic'ten umudu kestim şahsen.. Her maç belli bir istatistik yakalıyor 10 15 sayı, onun haricinde hiçbir şey yapmıyor. savunmada ne adam kovalıyor, ne box out yapiyor. Bazen şut atan adamın yüzüne elini gösteriyor o kadar. En önemli savunma hareketi bu..

Koşmayan şutör mü olur allah aşkına? Her pozisyonda çift perde getirsen ne olur, bu adam savunmadan kurtulmaya çalışmıyor ki.. Hüseyin'le 2'li oynamaya çalıştıklarında da bir tane bile şut imkanı bulamıyor. Neden mi? Afedersiniz ama kıçını kaldırıp pozisyon değiştirmiyor da ondan..

Hayır eğer heyecanını kaybettiyse, basketbol oynamak istemiyorsa, kendisini kesmediyse Türkiye'deki atmosfer yollayalım gitsin.. En azından takımın iyi havasını bozmasın..

Koç da Erdem Türetken'e haksızlık ediyor bence. Erdem ne kadar hucumda bazen saçmalasa da en azından savunmada bir sertlik getiriyor..

uğur deniz' Alıntı:
abi bu futbolmu ya lincolun 4 sene anlasması var tabiki sabırlı olcaz ama bu guroviç sezon sonu go home (gidecek) ya lincolnle nasıl kıyasladınız hayret
eger yonetim we taraftar lincolne destek vermeseydi onada go home diyicektik

4. Periyodun başından maç bitimine kadar eline top almadı.Gitti dipte saklandı.Savunmada kimi tuttuysa sayıyı yedik.Yazıktır günahtır kardeşim ya günah.Aldığın paraya,kırdığın taraftarın umuduna yazıktır be kardeşim.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
Futbolcu ile basketbolcuyu dolayisi ile basketbol ile futbolu bir tutanları hayretle takip ediyorum.
bunların hepsi sporcu kasapla doktoru kıyaslamıyoruz kıyaslamada hayret edicek birsey gormuyorum
not:ilk iletigi yalnıs gonderdim kusura bakmayın :p

Okan DAMGACI' Alıntı:
[quote="Doğan SAĞLAM":2oq9niob]Futbolcu ile basketbolcuyu dolayisi ile basketbol ile futbolu bir tutanları hayretle takip ediyorum.
bunların hepsi sporcu kasapla kıyaslamada hayret edicek birsey gormuyorum[/quote:2oq9niob]

Okan bırak gerçekten.Futbolün gelişim süreci ile basketi bir tutuyorsan sana cevap yazmam ben zaten.
Lütfen arkadaşlar mantıklı şekilde savunun oyuncuyu illa savunmak istiyorsanız.
Basketle futbolun,basketbolcu ile futbolcunun farkını bu yaştan sonra kardeşime bile anlatmayı seviyesizlik görürüm bu duruma düşmeyin.

dogan bu arada not yazmıstım bir sonraki o iletigi yalnıs yazdım :p neyse o onemli degil ben futbolla basketbolu bir tutmadım sadece bir insana moral verilirse sonucunda guzel seyler olabileceginin ornegini verdim saygılar

Arda Öztürk' Alıntı:
4. Periyodun başından maç bitimine kadar eline top almadı.Gitti dipte saklandı.Savunmada kimi tuttuysa sayıyı yedik.Yazıktır günahtır kardeşim ya günah.Aldığın paraya,kırdığın taraftarın umuduna yazıktır be kardeşim.

Arda birde dikkatini çektiyse Hüseyin Guroviç içeri drive etsin diye kendini hırpaladı yine girmedi olan Hüseyin'in içeri attığı pasa oldu.
Hüseyin Guroviç'in yapması gerekeni yapmadı diye pas kaybı yaptığında kendi başına vuruyor Guroviç boşver diyor!

Okan DAMGACI' Alıntı:
dogan bu arada not yazmıstım bir sonraki o iletigi yalnıs yazdım :p neyse o onemli degil ben futbolla basketbolu bir tutmadım sadece bir insana moral verilirse sonucunda guzel seyler olabileceginin ornegini verdim saygılar

Bak Okan, basketbolun yapısı gereği oyuncuların adapte olmaları uzun zamanlar almaz.Kaldıki elimizdeki oyuncu 22-23 yaşında değil üzaerine yatırım yapalım.
Graves ile Milo hatta Polat alışıyorda Guroviç paşa torunumu kaç aydır adapte olamıyor.
Sorun adaptasyon değil çünkü.Sorun Ulep'ten elenmenin ardından ligin ve Türkiye kupasının Guroviç'in kendini göstermesi ve başka takımlara yamaması için istediği vitrin olmaması.
Guroviç'in eline top gelmiyor diyenlerede bir önerim var maçı tekrar izlesinler ama sadece Murat-Hüseyin ve Guroviç'i.Diğerlerine topmu atılıyor yoksa onlar almak için koşuyor çabalıyor adam mı ekarte ediyorlar yada elmi kaldırıyorlar top için.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Arda Öztürk":r9wegccg]4. Periyodun başından maç bitimine kadar eline top almadı.Gitti dipte saklandı.Savunmada kimi tuttuysa sayıyı yedik.Yazıktır günahtır kardeşim ya günah.Aldığın paraya,kırdığın taraftarın umuduna yazıktır be kardeşim.

Arda birde dikkatini çektiyse Hüseyin Guroviç içeri drive etsin diye kendini hırpaladı yine girmedi olan Hüseyin'in içeri attığı pasa oldu.
Hüseyin Guroviç'in yapması gerekeni yapmadı diye pas kaybı yaptığında kendi başına vuruyor Guroviç boşver diyor![/quote:r9wegccg]

Doğan kaç yıldır bu forumda beraber yazıyoruz.Sen beni ben seni az çok tanıyoruz.

Hiç bir oyuncuya ön yargılı bakmadığıma sarı kırmızıyı giyen her oyuncuya ne kadar destek olduğumu ne kadar sabırla ve umutla beklediğimi bilirsin.Ancak Gurovic beni bugün patlattı.
Takım 20 dk oyuncu değiştirmeden oynadı.Gurovic'de köşede bekledi kaldık 4 kişi.Nasıl galip gelelim?
Gurovic'e hala destek olabilirdim hala arkasında durabilirdim ama 33 yaşında Hüseyin ve taraftardan sürekli eleştiri alan Murat kaya kendini yırtarken takımın en pahalı oyuncusunun kenarda yatmasını yediremiyorum.
Benim kızdığım nokta bu esasında.Yani tek bir pozisyona kızgın değilim.Seninde yazdığın gibi bu kadar sabırla beklenen bu kadar para alan bu kadar sevilen bir oyuncunun böyle yatmasına kızgınlığım.

Ben tüm bunlara rağmen Kalitesini tartışmıyorum.Kötü oyuncuda dedirtmem ama mücadele etmiyorsa bir yere kadar elveda Gurovic...

Arda Öztürk' Alıntı:
Doğan kaç yıldır bu forumda beraber yazıyoruz.Sen beni ben seni az çok tanıyoruz.

Hiç bir oyuncuya ön yargılı bakmadığıma sarı kırmızıyı giyen her oyuncuya ne kadar destek olduğumu ne kadar sabırla ve umutla beklediğimi bilirsin.Ancak Gurovic beni bugün patlattı.
Takım 20 dk oyuncu değiştirmeden oynadı.Gurovic'de köşede bekledi kaldık 4 kişi.Nasıl galip gelelim?
Gurovic'e hala destek olabilirdim hala arkasında durabilirdim ama 33 yaşında Hüseyin ve taraftardan sürekli eleştiri alan Murat kaya kendini yırtarken takımın en pahalı oyuncusunun kenarda yatmasını yediremiyorum.
Benim kızdığım nokta bu esasında.Yani tek bir pozisyona kızgın değilim.Seninde yazdığın gibi bu kadar sabırla beklenen bu kadar para alan bu kadar sevilen bir oyuncunun böyle yatmasına kızgınlığım.

Ben tüm bunlara rağmen Kalitesini tartışmıyorum.Kötü oyuncuda dedirtmem ama mücadele etmiyorsa bir yere kadar elveda Gurovic...

Bilirim Arda.Ayrıca neler hissettiğinide iyi bilirim zira ben Guroviç'i geldiği ilk günlerden beri istemeyen biri değilim biliyorsun geldiğindede çok sevindim çok ümitlendim.Adamın potansiyelini bilipte bu oyunu görmek aylardır onca maçtır insanı dahada sinirlendiriyor kaldıki dediğin gibi Murat ve Hüseyin'i görünce ona tepki vermemek elde değil,desteklemek hiç mümkün değil.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Okan DAMGACI":1jmcu5l9]neyse o onemli degil bn futbolla basketbolu bir tutmadım sadece bir insana moral werilirse sonucunda guzel seyler olabileceginin ornegini werdim saygılar

Bak Okan, basketbolun yapısı gereği oyuncuların adapte olmaları uzun zamanlar almaz.Kaldıki elimizdeki oyuncu 22-23 yaşında değil üzaerine yatırım yapalım.
Graves ile Milo hatta Polat alışıyorda Guroviç paşa torunumu kaç aydır adapte olamıyor.
Sorun adaptasyon değil çünkü.Sorun Ulep'ten elenmenin ardından ligin ve Türkiye kupasının Guroviç'in kendini göstermesi ve başka takımlara yamaması için istediği vitrin olmaması.
Guroviç'in eline top gelmiyor diyenlerede bir önerim var maçı tekrar izlesinler ama sadece Murat-Hüseyin ve Guroviç'i.Diğerlerine topmu atılıyor yoksa onlar almak için koşuyor çabalıyor adam mı ekarte ediyorlar yada elmi kaldırıyorlar top için.[/quote:1jmcu5l9]
haklısın Dogan her kelimede ama en cok haklı oldugun yer gurovice sut yaratılmıyo diyenlere verdigin cevap cok cabalıyo ya sanki top almak için saygılar