Milan Gurovic

Re: 15 # Milan Gurovic

Cemal Nalga. Bircok uye Cemal gitsin hic birsey yapamiyor diye mesajlar atar iken. Arda Abi yok Cemal kalsin onda potansiyal var diye mesaj atmistir. Arda Abi bilene kendini yediremiyor ise Gurovicin bu vurdum duymaz tavirlarina varin gerisini siz dusunun.

eger gs transferi gerçekleştikten sonra bütün basketbol otoritelerinin bu sezon bizi heyecanlandıracak dedigi 5 oyuncu arasında guroviçi gösteriyorsa bence abartı sayılmaz...

Bergutay Kızılkaya' Alıntı:
guroviçin kime ne vitrini olucak arkadaşlar bi yazında ögrenelim..

Basketbolu bizde bırakmayı hedeflediğini düşünmüyorsun değil mi?
Guroviç'in avrupada daha canlı oynamasının esas temeli bu.Vitrin maçlarda kendini ön plana çıkartıyor ama yerel maçlarda rakiple temastan bile kaçınıyor.Guroviç abartı değil hayalkırıklığıdır.

Yani Gurovic gitsin yerine nbdl den atlet şutu orta düzeyde iyi olan bir 3 numara gelsin dediğimde herkes bana tepki göstermişti...Ama sonuç ortada..Şimdi Gurovicin yerinde nbdl den getirecegimiz 3 numara daha fazla katkı verirdi..Neden mi?..En azından adamda ruh vardır..Bence bi pankart açalım...Edebinle git yada ruhunlar oyna diye bütün masraflar benden..

sizde herhalde bu yaştan sonra onun barçada pana da cska da oynamak vitrine çıkmak için oynadıgını düşünmüyorsunuz herhalde...eger guroviçi 25 yaşında alsaydık ve bu performansı sergilese idi haklıydınız guroviç gibi adamı en az 30 yaşından sonra aldıgın için...

Bergutay Kızılkaya' Alıntı:
sizde herhalde bu yaştan sonra onun barçada pana da cska da oynamak vitrine çıkmak için oynadıgını düşünmüyorsunuz herhalde...eger guroviçi 25 yaşında alsaydık ve bu performansı sergilese idi haklıydınız guroviç gibi adamı en az 30 yaşından sonra aldıgın için...

Vitrinden anladığınız Barça,Pana mı?
Yoksa buradan daha çok kazanacağı daha mutlu olacağı, daha alışık olduğu ligler mi?

Atkins'in sezonu tamamlayacak durumda olduğundan eminsek ve tazminat vermeden (sezon sonuna kadar alacağı meblağnın tamamını vermeden ) gönderebileceksek gitsin ama bunu kabul edeceğini sanmam kaldı ki gelecek uzundan sonra sadece bir yabancı transferi hakkımız kalacak sezonun bitmesine daha var Guroviçi yollayıp yerine birini aldığımızda herhangi bir aksilikte transfer hakkımızda kalmamış olacak.

Sonuç olarak göndermek istesekte elimiz kolumuz bağlı gibi.

Lütfen biraz futbol mantığı yerine basketbol mantığı ile düşünelim...
Basketbolda kalkıp top sana gelmiyorsa sen topa gidemezsin...
Gurovic zaten savunmacı değil, öyle bir oyuncu yaratılmaya çalışılıyorsa ve bekleniyorsa gülerim sadece...
Setin içerisinde Gurovic varsa gözükür, yoksa Gurovic forvet oynuyor oyun kurucu değil, top ona gelmeden parkede gezer.
Hareketlenirse seti bozar, buda olmaz...
Gurovic tüm şutları girse 22 sayı atacaktı, 10 sayı attı.Kaçırdığı şutlardan sadece birinde boştu.
Birkaç hücum ard arda ona pas verildi ne yapabileceğini gösterdi, üçüncü periyod eline top değmedi.
Bencil de oynamadı,aldığı sayılı toplarda direk Hüseyin'i aradı.
Şu oyun şablonunda Gurovic'i çıkarın yerine siskauskas'ı hatta Lebron'u koyun sonuç değişmez...
Gurovic'in GS'ın sisteminde yeri yok, Murat Özyer'in oyun planında yoktu Koray Hoca'nınkinde de yok.
Eleştiriler öyle bir hal almışki sanki Gurovic takım önde giderken frenlemiş, gereksiz toplar kullanıp takımın oyun sisteminin içine etmiş,sayısız top kaybı yapmış gibi...

Oyuncuyu masaya çağırıp kendim konuşamayacağıma göre yetkililer bu duruma el atmalı..Bu konuyu bir çözüme kavuşturmak zorunda yönetim.Problemleri var mıdır varsa nelerdir bunları nasıl çözebilirler bunu düşünmeliler..Eğer madem oyuncu kafasında bitirdiyse o zaman yollar ayrılmalı..

Erdemir maçında Gurovic'i canlı izledim ve gözlerime inanamadım.Bir adam ilk periyod 10 sayı atıp geride kalan oynadığı 32 dakikada hem skorda hem savunmada 0 performans nasıl sergiler aklım almadı..Özellikle Gurovic yani bu adam.ULEB tarihinin en skorer oyuncusu..İnsan inanmak istemiyor..

Gurovicin Galatasaray takımında isi yok..Gurovic Panathinaikos,Barcelona,Maccabi gibi takimlarin oyuncusu..Biz daha kimiz neyiz???Basimizdaki hoca kim o belli degil,her sey mantar corbasi..

Murat Kaya canıyla,kanıyla mücadele edip 32 sayı atıyorsa,Hüseyin yaşına rağmen kazanmak adına herşeyi yapıyorsa,polat ne kadar büyük bir camiada olduğunun farkında olup birşeyler yapmaya çabalıyorsa,bu takımda en çok parayı alan ve en çok sabır gösterilen gurovic'i hala savunanlar neyi savunuyor,kimi kime karşı savunuyor ...

bende bir guroviç hayranıyım ama bu adam o değil kesinlikle mücadele etmiyor sinirlenmiyor üzülmüyor gülmüyor sorumluluk almıyor ikinci üçüncü dördüncü periyot ve iki uzatmada 1 sayı bile atamazmı bugün hep onu izledim ama olmadı işte bende umudumu kestim artık yabancı oyuncu alacaksan iki kuruş fazla olsun amerikalı olsun.

Ama herşeye rağmen Gurovic'i transfer ederken hiçbir yöneticimiz bilemezdi böyle kötü çıkacağını,bizlerde bu kadar düşük bir performans asla beklemiyorduk.Eminim ki bizlerde,yönetimimizde büyük bir hayal kırıklığına uğramıştır.Bu yıl transferde çok şansısız.Belki Milojevic katkı sağladı takıma ama sürekli sakatlandığı için yeterince faydalanamıyoruz.Atkins sonradan geldi artı oda sakatlıklar yaşadı.Son olarak en önemli yabancımız graves sakatlandı.Zizic sorunu sezon'un ortası hatta başlarında patlak verdi.

Bir takım anca bu kadar şansız olabilir.Tek yapmamız gereken armamıza saygı göstermemiz bu sezon'u şansız bir sezon olarak görüp önümüzdeki sezon'dan daha fazla umutlu olmamız.Çünkü realist olmak gerekirse bu sezon takımın gücünü az çok anladım ben şahsım adına ve takımımızın ligde gidebileceği en üst seviye play off yarı final'i olur.Yeni transferler olsa'da bize çok katkı sağlayacağını düşünmüyorum.Takımlarda kimya denilen şey vardırya o bizde tamamen birbirine karıştı.Koç değişti,yönetici istifaya çağırıldı,sakatlıklar,problemli yabancılar.

Olmadı bu sezon olmadı.Açıkça En yukarıya gidebileceğimiz yer türkiye kupasıydı.Onda yukarıya gitmemiz için şans herşeyi yaptı kura'da erdemir geldi yine olmadı.Yani bu sezon basketbol şubemiz çok yıpratıldı.Ve bu şube bunu hak etmedi.Bu şubenin şevkatli ellere,adil bir sponsor'a ihtiyacı var.

Milan Gurovic takımımıza ilk geldiğinde gerçekten çok sevinmiştim.Kendisini daha önce izlemiştim ve hırsı,mücadelesi,kariyeri ortada olan iyi bir oyuncuydu,skorerdi.

Fakat bu saydığım özelliklerin hiç biri Galatasaray'a geldiğinden bu yana ortaya çıkmadı.Özellikle o savaşçı ve mücadeleci oyunu hiç göremedim.Skorer Gurovic hiç ortada yoktu.Gerçekten Guroviçin oyunu sonrası çok büyük hayalkırıklığına uğradım.Sanırım bir tek ben değil hemen hemen tüm Galatasaraylılar aynı şekilde hayal kırıklığına uğradı.

Büyük oyuncular önemli anlarda ortaya çıkar derler.Fakat Gurovic henüz ortaya pek çıkmadı.Ne diyelim inşallah playofflarda gelirde pas ister biraz mücadele eder !

Eren Aydın' Alıntı:
[quote="YASİN AYDIN":36quazo0]

not:yalnız Hüseyin in son periyotta üst üste yediği iki blok ona ve tecrübesine yakışmadı. :oops:
Blok yemenin tecrübe ile ne alakası var?!?![/quote:36quazo0]

Eren Abi o adamı sen de ben de iyi tanıyoruz. Osman Aydın'dır kendisi.
Dün bir sövmediğim kaldı hala yeni hesaplarla yazılar yazmaya çalışıyor ayıp günah ya...

@Okan Damgacı,

Futbol ile basketbolu bir tutma lütfen. Ayrıca yeni bir Osman Aydın-Emir Kalyoncu olmazsın umarım bu yolda ilerler gibisin çünkü.
Bunun yanında kendinden neredeyse 10 yaş büyük insanlara karşı abi demediğine göre muhtemelen yaşın 16 değil...