Milan Gurovic

Re: 15 # Milan Gurovic

Jasmin Repesa eski Tofasi calistiran coach su an nerede?? O belki sirp ekolunu iyi bir sekilde takima yerlestirebilir.Buyuk hedeflere buyuk coachlarla ancak varabiliriz..Koray-Murat Ozyer gibi duz coachlarla degil.

Kazim Dalbasti' Alıntı:
Jasmin Repesa eski Tofasi calistiran coach su an nerede?? O belki sirp ekolunu iyi bir sekilde takima yerlestirebilir.Buyuk hedeflere buyuk coachlarla ancak varabiliriz..Koray-Murat Ozyer gibi duz coachlarla degil.

Repesa Roma'da idi,ayrıldı ve kendisi boşta iken Murat Hoca da gönderilince Repesa ismi sıkça geçti forumda ancak Koray Hoca ile anlaşıldı.

Bunun yanında şu dakikadan sonra kimse Koray Hoca ile ayrılık kararı almaz,hatta ve hatta bana göre bu evlilik yıl sonu da bitmez...

Bu evlilik yil sonu bitmezse Galatasaray seneye biter..! O zaman yildiz oyuncu almaya gerek kalmaz..Koray hocanin seviyesinde orta kalite Owens,Brighton Johnsen gibi oyunculari alir sansa yari final final kovalariz!!!!!

Bir Milan aldım Prokom'dan
Boynu da uzun borudan
Bize saç baş yolduran
Kaç ay oldu oynatırım oynamaz
----------------------------
Sekizimiz dua eder
Dokuzumuz destekler
O kaldırmış başın bakar
------------------------------
Ona verdik birkaç akça(!)
Yüz derisi eşekten pekçe
Sanki aldığı para değil keçe
-------------------------------
Burnu ta kafdağında
Oyunu bizim köyün dağında
Üzülmez Erdemir kazandığında
Allah'ım ver bize hayır
Yeter artık Dedehayır
Bizi sömüren Yugo'ya hayır
Kırk yıl oldu oynatırım oynamaz
Otuz atsa kırk da atsa
Formaya ter damlamasa
Yazın üç satıra büyük puntolarla
Alperen Milan'ı istemiyor hala

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
Koçum benim güzel yazmışsın duygularımızı sanatsal bir dille anlatan içimizden biri Alperen :p
Doğan Abi dün Kazak Abdal'dan bir nazire yapmıştım,o da bilirsin sözünü sakınmaz. Örneğin:

"Münkir münafığın soyu
Yıktı harab etti köyü
Ölüsüne bir tas suyu
Dökenin de av...dını"

Ben de "Milan'ın da" deyince iletim silindi,bir de Kaygusuz Abdal'a gönderme yapalım dedik Alison Sudol kardeşimle,bir anda oluştu.. :)

Kaan Kural demin Ntvdeki programda Gurovic oynamasın daha iyi dedi,Muratla,Hüseyin orada varlarını yoklarını verirken eğer top kullanmıyorsa,izliyorsa oynamasın dedi.Gerçektende dün bir tane top kullanmadı,herkes sene başında Gurovice nasıl inanıyordu,tam bi hayal kırıklığı oldu açıkcası.Bu adam oysaki varını yoğunu verirdi,savaşırdı neden gösteremiyor burada,parasını mı alamıyor,problemi ne çok merak ediyorum,bu kadar ruhsuz olunmaz

Guroviçe inanılmaz güvenen biri olarak şaşkınlıklar içerisindeyim..takımını geçtim taraftarıda geçtim herşeyden önce kendisine; Guroviçi Guroviç yapan basketbol değerlerine ihanet ediyor bunu hazmedebilmiş değilim...

eğer Guroviçi görmesek oynadığı oyunu bilmesek kimse beni Milanın bu olduğuna inandıramazdı...micheal jordanın space jam filmindeki gibi bu oyuncununda ruhunu yeteneğini birileri çaldımı diye düşünmüyo da değilim.

Geçmişi oynadığı maçlar yaptığı işler benim hala aklımda ve bu yönden inanılmaz saygı duyuyorum ve benim için hala efsanedir...

amaaa bu saatten sonra Galatasaraydaki verimsiz miladı da dolmuştur...sene sonuna kadar bizde kalacak o kesin...daha pivot bulamamışken bide Guro yu gönderip skorer mi alacağız?

madem sene sonuna kadar bizde ozaman Guroviçin yapacağı tek şey kendi değerlerini ihanet etmeme açısından yapacağı tek şey play-offlarda takımını finale taşımak...ancak bu affettirir kendisini kendisine....başka bir sözede gerek yok zaten

deniyodu ki set çizilmiyo boş şut verilmiyo falan filan ama beni koyun takıma banada set çizin boş şutları ben kullaniyim emin olunki guroviçten daha iyi bir yüzde tuttururum hemde daha az paraya :)

Cindirella Man adlı bir film vardı, tam olarak anımsamasamda dünyaca ünlü bir boksör gözlerden kaybolup mahalle aralarında boks maçlarına çıkıyor ve sürekli kaybediyor kaybetmekle birlikte savaşamıyordu kimse ona ve ismine inanmıyordu duruma bakın bizim Guro ile ruh ikizi arkadaşlar ama o tekrardan parlayıp dünya şampiyonu bile oldu Gurodan bunu bekleyemesek de en azından play offlarda bi patlasa..

Filmden kısa bir diyalog;
- what are you fighting for?
- milk..

Guroya bu soruyu editleyip sorsalar ne cevap verir çok merak ediyorum açıkcası..

Alperen Kaplan' Alıntı:
Boynu da uzun borudan
Bize saç baş yolduran
Sekizimiz dua eder
Dokuzumuz destekler
O kaldırmış başın bakar
Yüz derisi eşekten pekçe
Burnu ta kafdağında
Allah'ım ver bize hayır
Yeter artık Dedehayır
Otuz atsa kırk da atsa
Formaya ter damlamasa
Her hangi durumlarda her türlü slogan, pankart çalışmalarında yaratıcı sözler burdan çıkabilir Alperen tebrik ederim seni bir anlık coşku patlamasıyla güzel bir yazı ortaya çıkarmışın nazire bile olsa.

Alperen Kaplan' Alıntı:
Boynu da uzun borudan
Bize saç baş yolduran
Sekizimiz dua eder
Dokuzumuz destekler
O kaldırmış başın bakar
Yüz derisi eşekten pekçe
Burnu ta kafdağında
Allah'ım ver bize hayır
Yeter artık Dedehayır
Otuz atsa kırk da atsa
Formaya ter damlamasa
alperen naptın sen ya :) tebrikler!!çok güzel yazmışsın! ;) offf gurovic offf :oops:

Tevfik Saraçoğlu' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":k4q21sbq]Bir Milan aldım Prokom'dan
Boynu da uzun borudan
Bize saç baş yolduran
Sekizimiz dua eder
Dokuzumuz destekler
O kaldırmış başın bakar
Yüz derisi eşekten pekçe
Burnu ta kafdağında
Allah'ım ver bize hayır
Yeter artık Dedehayır
Otuz atsa kırk da atsa
Formaya ter damlamasa
alperen naptın sen ya :) tebrikler!!çok güzel yazmışsın! ;) offf gurovic offf :oops:[/quote:k4q21sbq]
Teşekkür ederim Tevfik Abi,
Alison sana da teşekkürler...

Önüm , arkam , sağım solum sobe .
Milan hiç yakalanmıyorsun saklanbaçda .
Sahanın heryerinde saklanabiliyorsun .

Guroviç'in gitmeyeceğini biliyoruzda oda avrupa yıldızlarınında taraftarından tepki alabileceğini bilmiyor bunu öğretmekte bir sakınca yok.

Gurovic hiç mücadele etmedi tek kelimeyle hayal kırıklığı yarattı dün bende, maça iyi başlıyor, ama savunmalar biraz sertleşince hiç birşey yapmıyor, vaziyeti idare ediyor yazık.....

verilen paralar ve alınan katkılar göz önüne alındığında marshall strickland ile aynı oranda katkı yaptığını rahatça söyleyebilirim yani kısaca rezalet ötesi.sezon başında şu meşhur setlere uymadığı anlaşılıpda gönderilseymiş keşke.umarım sözleşmesi iki senelik değildir.

3 periyot ve 2 uzatma boyunca tek bir sayı bile atamamasının sebebi ona set çizilmediği için mi?Tabii 1. periyot boyunca çizilen setler sonrasında performansı yetersiz olduğu için bırakıldı mı yani?Koray hoca o zaman boşuna antrenörlük yapıyor.Yapmayın abicim ya...

Galiba bu lafların çoğu bana olmuş...
Hayatlarında basketbol oynamamış kişiler Gurovic'in top eline değmeden 20-30 sayı atmasını bekliyor, beklemeye devam etsin.
Kimileri de seti çocuk oyuncağı sanıyor...
2. periyodun büyük bölümü kenardaydı.
3. periyod GS'da ikinci nadiren üçüncü kişinin topu eline alır almaz potaya attığı bir maçtı.Bunu bir tek yapmayan Gurovic idi.Eline gelen bir-iki topta el üstü atmak yerine boş adama atmayı tercih etti.El üstü atıp kaçırsaydı yine yerden yere vurulacaktı onun için değişen birşey olmadı.
4. periyodun büyük bölümü zaten Murat Kaya - Erdemir arasında geçti tek organize set hücum yoktu(Zaten bu sene başından beri yok,savunmamız ve bireysel performans ile burdayız bu da TR ligine yetiyor). Ne yapsaydı? İyi günündeki Murat'ın elinden topları mı alsaydı.
Ben sizlere oynadığımız tüm hücumları söyleyim 1- Graves,Murat veya Atkins içeriye drive etsin.pozizyon bulursa atsın bulamazsa dışarı Polat,Hüseyin veya Gurovic'e çıkarsın.(Genelde takımlar Gurovic'i bildikleri için Hüseyin yada Polat'ı risk etmeyi tercih ediyor) 2-Cüneyt veya Graves dışarıdan kendine pozizyon yaratsın.3- İçeride Hüseyin teke tek oynasın...
Soruyorum hangi maçta hangi pozizyonda Gurovic topu aldığında bir perdeleme geldi veya bire bir oynasın diye bırakıldı.
Gurovic emekli olmak için geldi diyenlere, geçen sene maddi kriz içindeki iddasız Prokom da bunu yapardı.Oynadığı her takımda başarılı olmuş biri ama her takımda başta koçuna kendini kabul ettirmiş biri GS hariç.Ne yani bir anda tüm yetenekleri buhar olup uçtu mu bu adamın.
Ben birinci periyodta bu kadar etkili oynayan bir oyuncuyu kullanamayan başta takımın guardını ve koçunu (Koray hocayı beğensemde asla eleştirilmez değildir) eleştirmeyi tercih ederim.
Bu yazımda çok tepki alacak biliyorum.Dileğimi de tekrarlıyorum umarım Gurovic gider ve umarım Türkiyeden bir takıma gider bende onu yeniden keyifle izlemeye başlarım...